Zala felvágott adható macskának? Macskáknak ugye nem adható sertéshús. Zala felvágottban 70% sertéshús van - de nem tudom, milyen formában (főtt? Nyers? ).
Közben olvastam, hogy az ilyesmi (pl. felvágottak) nem jók a macskának, a sótartalma miatt, stb.
Azt is olvastam, hogy csak a nyers sertéshús nem adható nekik, a főtt, hőkezelt igen.
Arra még azért kíváncsi vagyok, hogy a Zala felvágottban nyers vagy főtt sertéshús van?
Írjatok, ha tudjátok!
Minden felvágott hőkezelt, és max pácolt hús kerül bele.
A felvágottakról annyit azért kéne tudni, hogy többszörösen feldolgozott alapanyagokból készülnek, nem pedig nyers húsból!
Már maga a húsmassza is többszörösen fel van dolgozva betöltés előtt, és utánna is még egy utó hőkezelést kap főzőszekrényben...
Természetesen minden felvágottban főtt sertéshús van, hiszen az emberek sem ehetnék nyersen.
Ettől függetlenül valóban nem való cicának egyik felvágott sem, a magas só és tartósítószer tartalma és adalékanyagok miatt (hozzáteszem, embernek sem való).
Köszi!
Nem eszem ilyesmit, azért nem is tudtam, hogy nyers-e vagy főtt a hús a felvágottakban.
Annyit sejtek, hogy a szalámiban nyersen van, legalábbis azt olvastam valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!