Vállalnál béranyaságot? Ha igen, miért; ha nem, miért nem?
utolsó:
A béranyaságot föleg olyankor szeretnék valakik, amikor az anya nem tud egy terhességet kihordani a szaporítószervek problémája miatt, nem a béranya a biológiai anya. A biológiai szülök a megbízó pár tagjai, a nötöl van apetesejt, a férfitöl a spermiumok.
Másrészt sok olyan nö vállal béranyaságot, aki nem képzetlen, éhezö valaki, hanem egyszerüen segíteni akar a szülöknek abban, hogy lehessen gyerekük. És kifejezetten sok nö van, aki szeret terhes lenni, viszont nem tudna több gyereket felnevelni, neki is elöny ez a módszer. (A világ jó részén a nök nem kínzásnak élik meg a terhességet, ezt én föleg Magyarországról ismerem, ahol eddig éltem, ott kifejezetten pozitív volt az anya számára a terhesség, igaz, hogy nem is híztak 20-30 kilókat)
"Azok az anyák, akik szociális helyzetük miatt belemennének, nincs is meg a kellő ismeretük a terhességről és azok esetleges következményeitől. "
Mondjuk a berenyasag feltétele eleve minimum egy végig vitt terhesssg és szülés.
Amúgy sem értek azzal egyet, hogy valaki ennyire a saját génjeit akarja továbbadni, hogy béranyát vegyen igénybe. Szerintem egoista, aki ennyire túlbecsüli magát, hogy ennyi pénzt költ arra, hogy vérszerinti gyereke legyen. Ahelyett, hogy örökbefogadna valakit, ha annyira szeretne gyereket. Pedig volna sok gyerek, akinek szeretetre lenne szüksége.
Sosem értettem, hogy miért ragaszkodik valaki annyira, hogy vérszerinti gyereke legyen, mintha ő olyan különleges lenne, pedig a többség teljesen átlagos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!