Mit csináljak ha a lányom kellemetlen helyzetbe hoz?
Kincset ér! Ne tégy semmit, értékeld, jutalmazd és becsúld meg azt a drága teremtést.
Szívesen elvenném a lányodat pár év múkva feleségül. 😉
Hogy van ideje egy ilyen korúnak a rengeteg tanulnivaló mellett ellátni egy háztartást?
Vagy valami gyengébb suliba jár?
Hármasvagyok kösszanullát kösszanullát itsz máj lájf.
Fétisem a nulla, olyan mint egy hulla, nulla nulla, ez kell nekem, nulla. Csudaszép a nulla. Adjatok mínuszpontot az mégszebb lenne.
Ezt nézzétek meg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ujjatokat a pirosra készítsétek! Tűz!
Éb ugyan ilyen voltam kamasz koromban (most is rendet tartok persze) és nem hinném, hogy ez annyira normális dolog lenne.
Legalábbis nálam nem az volt, nem tudtam magammal mit kezdeni, ezért takarítottam, nem voltak igazi barátaim, suliban beszélgettünk, de soha nem hívtak sehova, a takarítással legalább ment az idő és nem gondoltam arra, hogy nem kíváncsi rám senki. Nem lehet, hogy a lányodnál is ez a helyzet? Ne így legyen, de érdemes odafigyelni, nem-e valami álca ez nála is. Anyám is azt hitte, hogy milyen boldogsággal takarítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!