Hoztak már nagyon kínos/kellemetlen helyzetbe a szüleid mások előtt?
Anyám "úgy" nézett a tanáromra meg röhögcsélt vele. Szerencsére ő nem vette észre de nekem kínos volt. Plusz itthon még viccelődött vele, hogy nem lenne gáz semmi komolyabb dolog sem.
A 18.születésnapomon nevelőapámmal együtt lerészegedtek és a barátaim előtt iszonyat kínos dolgokat műveltek meg anyám sírt előttük, hogy szar élete van.
Vendégségben hangoskodnak meg isznak.
Gusztustalan vicceket hangoztatnak olyan helyen ahol a vak is látja hogy nem illik. Így kb ennyi.
Fú felsorolni is nehéz lenne, a kellemetlen kategóriába már nem beleférő durva helyzetek is előfordultak.
-23 éves voltam, bementem anyám munkahelyére, hogy bevigyek neki valamit, ő pedig a kollégái előtt elkezdett gügyögni nekem, mint egy 2 évesnek, agyonpuszilgatott, meg hülye beceneveket aggatott rám.
-titokban szerelmes voltam egy kisfiúba, és szomorkodtam, mert nem jött el húsvétkor meglocsolni (nálunk a faluban régen ez fontos hagyomány volt) erre apám átment a kisfiúhoz, és áthívta, elmondta neki, hogy mennyire vártam őt xD Ultra ciki volt...
-átjött a szembe lakó osztálytársam, hogy korrepetáljam. Anyám köntösben volt. Szét volt nyílva, látszott mindene. MINDENE!
-16 évesen anyámtól elkéredzkedtem fodrászhoz. Amikor a vágásra került a sor, anyám felbukkant az üzletben, és elkezdte mondani a fodrásznak, hogy milyenre vágja a hajamat, hogy ilyen legyen inkább meg olyan. A fodrász kikészült. Meg én is :D
-kb 9 éves voltam. Apám főzött kaját kivételesen. Elküldött a kb 300 m re lévő sarki boltba vöröshagymáért mert nem volt. Hoztam egyet, erre rájött, hogy pirospaprika sincs otthon. Megint bolt, hoztam. Mire hazaértem, vissza kellett mennem szalonnáért. És ez így ment tovább, mire a boltos néni az ötödik alkalommal nem bírta tovább: "Na készen lesz már végre az a paprikás krumpli?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!