Mit tehetek, ha nagyon negatív érzést ébreszt bennem, ha egy nőnek volt már többször abortusza?
Nekem 3x volt abortuszom. De mégsem érzem magam rosszul miatta.
16évesen megerőszakolt anyám akkori párja (nem kell c kategóriás emberre gondolni. Jól menő vallalkozó volt).
Terhes lettem attól az 1 alkalomtól.
Ki tartotta volna ezt meg?!
Évekig jártam pszichológushoz.
Aztán 20voltam. A nőgyógyász hasracsapás alapon írt fel fogamzásgátlót. Én nem tudtam, hogy vizsgálatok kellenek hozzá.
A semmire, anyám nyakára egy 2 hónapos kapcsolatból gyereket megtartani felelőtlenség lett volna.
Majd lett 2 gyerekem, a 20as éveim végén, férjemtől tervezetten.
Én 3 gyereket sosem, semmilyen körülmény mellett nem akartam. Ahogy férjem is mindig 2 gyerekről álmodott. 2gyerekre rendezkedtünk be. En sem testileg sem lelkileg nem tudtam volna egy 3.gyereket felnevelni. Ezért a nőgyógyásszal konzultálva a spirál mellett döntöttem.
Kár volt. Elmozdult, mellette teherben maradtam.
Ha megtartottam volna, azzal kb 3 életet minimum tönkretettem volna.
Így meghoztam harmadszor is a döntést.
Majd végül külföldön elköttettem magamat 2 hónapja, 30 évesen.
Én nem hibáztatom magamat. Én nem "véletlen becsúszott" terhessegeket zártam le. Én megtettem amit lehetett, mégis az élet közbeszólt.
Semmit. Miért ne lehetne negatív érzésed?
Már az érzéseket is cenzúrázni kell? Itt tartunk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!