Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért van, hogy ha államiban...

Miért van, hogy ha államiban mennék terhességmegszakításra előző este be kellene feküdnöm és elkezdenének tágítani, viszont ha bécsbe megyek akkor ilyen nincs? ( még nem szültem )

Figyelt kérdés
dec. 17. 17:24
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Ott valószínűleg zselével tágítanak, amit aznap reggel raknak fel.

A tágítást nem lehet megúszni, valahogy ki kell nyitni a méhszájat.

dec. 17. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, ismerősöm nemrég volt és elég volt reggel befeküdnie pedig szintén nem szült még. Gondolom kórház függő ez is.
dec. 17. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan missed ab miatt kellett a műtét, de én is csak aznap reggel feküdtem be, pedig úgy tudtam, hogy előző nap kell majd a tágítás miatt... Nem tudom, mitől függ, gondolom nálatok csak pont ez a kórházi protokoll.
dec. 17. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Terhesség méretétől is függ. Nem mindegy, hogy egy pár mm-es embrióról vagy egy 11 hetes magzatról van szó.
dec. 17. 21:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3: Szintén missed ab. a 12. héten, 1. terhesség, reggel derült ki, az orvos egyből átküldött a kórházba. Kb. fél 10 körül vettek fel és délután volt a műtét.
dec. 17. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem szintén missed ab miatt előző este 5-re kellett mennem, újabb UH majd felrakták a tágító tablettát, másnap műtöttek 11 óra felé, délután mehettem haza. Ez Pécsett volt, de sógornőmnek Szekszárdon eü kaparás miatt csak aznap reggel kellett bemennie, és délután már jöhetett is haza.
dec. 18. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!