Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy tudnám elérni, hogy este...

Hogy tudnám elérni, hogy este 8-9 körül elaludjon?

Figyelt kérdés

Adott egy 3 hónapos delikvens aki napközben 30 perceket alszik (kivéve babakocsiban, ott akármennyit) Sajnos este is a 8 órás altatásánál még ezt a 30 percet tartja ugyanúgy felébred és nem lehet visszaaltatni ilyenkor is még teljesen éber lesz a kis alvása után mint napközben és lenyom egy újabb min 2 órát mire altatható lesz. Sokszor a 10 órás állásából is kel 30 perc után, de itt már van amikor vissza tudom altatni, bár nem mindig... Minden jó napunk egy vergődésbe torkollik este. Napközben hagyja hogy elringassam, este meg csak feszíti magát meg sír... Sokszor csak babakocsiban tudjuk elaltatni 😮‍💨

Tapasztaltabb anyukák valami tipp/ötlet?

dec. 12. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Neki még 8-9 körül napközben van. Ezt hogy nem érted?

Egy 3 hónapos még nem fog 8-tól reggelig aludni. Irreális elvárás.

dec. 12. 17:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó ha tényleg így van. Csak több helyen olvastam, hogy az lenne ha ideális ha akkortól aludna reggelig 🤷‍♀️ Alvászsakértő oldalán is ez az ajánlás volt én meg rendesen rosszul éreztem magam, hogy hát ettől baromi messze vagyunk.
dec. 12. 17:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Miféle alvásszakértő?
dec. 12. 17:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Konkrétan itt olvastam

[link]

Tudom ne tiktokról neveljek gyereket csak elgondolkodtatott, hogx valamit nagyon nem csinálok jól

dec. 12. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy évesen aludta át a fiam az éjszakát, addig másfél két óránként felvolt.

Amúgy én sosem olvastam ilyen olyan ajánlást, stb.

Nem stresszelnem magam vele .

Alakult minden ahogy a gyerekemnek jó volt

dec. 12. 18:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát az biztosan ideális lenne a szülőknek ha este 8-tol aludna egy baba reggelig, csak nem szoktak.
dec. 12. 18:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Jo hat nekem meg egy budai haz lenne az idealis, de az elet nem igy mukodik 🤣

Amugy mar amikor lesz egy jobb napi rutin, akkor fog kialakulni az is, hogy este kb azonos idoben fekszik le. Nalunk ez 5 honapos korara meglett, de azert percre pontosan ma se alszik el ugyanakkor es reggel sem mindig ugyanakkor kel 🤷‍♀️

A kelesek szama mas kerdes, nalunk az elso ataludt ejszaka 1 evesen volt.

dec. 12. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is szerettem volna, ha 8 órakor elalszik. Ha véletlen elaludt, 20 perc múlva kelt. Napközben szintén 20-30 perceket aludt. A fejem tetejére is állhattam, akkor se aludt 10től előbb.

6 hónaposan kezdett 2-3szor 1 órát aludni, így 9 körül elringatom. Át aludt éjjel nem volt.

Tanácsom: engedd el. Én is folyamatosan bosszankodtam és próbálkoztam tök feleslegesen.

dec. 12. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Alvásszakértő? 🤣
dec. 12. 20:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Te az én gyerekemről írsz?🤣Annyi, hogy nekem 20-30perceket is ritkán, meg már babakocsiban se akármennyit, de legalább valamennyit igen. Átalussza az éjszakát? Persze, csak az az éjszaka elég későn kezdődik 😂 Általában fél 2-től alszunk 8-ig. Mostanában kicsit korábban is sikerül, de annyival korábban is ébred. Én a reggeli alvás rovására nem szeretném, ha korábban aludna🤣De nem azért nem alszik, hanem, mert előbb nem lehet lerakni az ágyába, akkor üvöltés. Ringatás, minden egyéb felejtős.
dec. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!