Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 17 évesen végig tudom csinálni...

17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne tudják meg a szüleim?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?

Köszönöm a segítséget!

2022. júl. 24. 13:33
 81/118 anonim ***** válasza:
61%
Kedves 84-es válasz író! A Pedofilia a pszichiátriai betegségeket rendszerező a serdülőkor előtti életkort maximum 13 évben határozza meg. Tehát pszichiátriai értelemben, az a 33 éves aki egy 17 évesre hajt az nem pedofil. 2. A Pedofília ön magában nem bűncselekmény, inkább pszichiátriai betegség. Úgy hogy te sem vagy tisztában a fogalmakkal.
2022. aug. 6. 12:42
 82/118 anonim ***** válasza:
61%

#84, ha 14 felett volt, a világon senkinek semmi köze hozzá, ez a tény, ha tetszik a magadfajtának, ha nem. Ezt vagy képtelen tudomásul venni, is nyomod itt a saját beteg elvárásaidat - ", de aki 17 évesen terhes lesz, annak az esze is annyi, mert képtelen a védekezésre, ergo a szexuális élethez se nőtt fel.", de valójában szerencsére senkit nem hat meg, hogy te mit tartasz helyesnek, és mit nem...

Sajnálni meg azokat a szerencsétleneket kell, akik hagyják, hogy mások beleugassanak a saját szexuális életükbe, nem azokat, akik szabad döntésből létesítenek szexuális kapcsolatot valakivel...

2022. aug. 6. 14:52
 83/118 anonim ***** válasza:
65%

Csakhogy ez nem szabad döntés. Ugyanis egy kiskorúnak nincs szabad döntése. 18 éves koráig a szülei felőlsek érte, és a döntéseiért is nagy részben. Ha elmegy a faszba dolgozni, és eltartja magát, elköltözik a szülei nyakáról, akkor pofázhat. Addig Kiss a neve, mégha a magadfajta aberrált majmoknak ez nem is tetszik.

2022. aug. 6. 14:55
 84/118 anonim ***** válasza:
72%
#85, pontos, köszi, hogy nem nekem kellett beírni... persze a #84-es mást sem csinál, mint össze-vissza beszél hülyeségeket liliomtiprásról, 1500 EUR-os bécsi abortuszról, és egyebekről... őt nem szokták zavarni a tények...
2022. aug. 6. 14:56
 85/118 anonim ***** válasza:
61%
#87, na az ilyen vaskalapos idiótákra szokták rávágni az ajtót a gyerekeik "viszont nem látásra!" jelszóval... aztán pitsoghatnak majd az elfekvőben, hogy "felneveltem három gyereket, és egy sem látogat meg soha, a hálátlan dögök" - pedig csak pontosan az a "hálát" kapja, amit kiérdemelt. "Ha elmegy a faszba dolgozni, és eltartja magát, elköltözik a szülei nyakáról, akkor pofázhat." Másfelől álszent is vagy, mert ha a lány megtalálja azt a kapcsolatot, ahova elmehet "a szülei nyakáról" akkor meg pont azt kezded gyalázni, nehogy már bármi alternatívája meg döntése legyen annak a gyereknek... mi?
2022. aug. 6. 15:05
 86/118 anonim ***** válasza:

#83 :)))

Azért majd érettségi előtt tanuld meg a dupla tagadás használatát, ha nem akarsz pótérettségin jeleskedni:)))

2022. aug. 6. 15:07
 87/118 anonim ***** válasza:
0%
Az élet szabályokról szól. És ahol AKA normális felvilágosítást a családban, ott szabály, vagy elvárás, hogy védekezzen, és ne abortuszra járkáljon. Persze miből? A szülő pénzéből. Meg a nagy francokat. Viselkedjen felelősségteljesen. Azt meg épp eszű ember nem várja el, hogy a gyereke ápolja, vagy bármi. Nem ezért szülte. Ha nem nyitja rám az ajtót, az ő döntése.
2022. aug. 6. 15:09
 88/118 anonim ***** válasza:
85%
"Az élet szabályokról szól" - ja, annak akit például sikerül behálóznia a vallásoknak... szerencsésebb embereknek élményekről, a vágyai megéléséről, a tervei megvalósításáról szól - ami közben mellesleg tudomásul vesz pár különösen indokolt, az együtt éléshez szükséges szabályt. Nekem semmiféle gondot nem okozna, ha - teoretikusan - ki kéne fizetnem a lányom abortuszát, akár itthon, akár Ausztriában, ahol szeretné. Annyi pénzem mindig lenne, hogy ezt zokszó nélkül finanszírozzam... sőt, még megjegyzést sem tennék rá...
2022. aug. 6. 21:06
 89/118 anonim ***** válasza:
0%
Kifizetni én is ki tudnám, itt ez nem pénzről szól. Ha nem akar gyereket, akkor védekezzen! Ennyire baromira egyszerű. És el se kezdd azt a szar dumát, hogy peseta rum mellett, óvszerhasználattal, gyógyszert szedve mégis terhes lesz, mert ez egy nettó baromság. Úgy lesz valaki terhes, hogy nem védekezik normálisan. Gyógyszer mellett akkor, ha antibiotikumot szed, vagy hasa megy, hány, de az is benne van a betegtájékoztatóban a gyengébbek kedvéért, hogy akkor óvszert kell mellé használni. De a legbiztosabb, ha együtt használja a kettőt mindig, sőt akkor legalább a nemi bajokat se szedi össze a mai lánykáról lánykára szálldogáló kis szarf@szútól.
2022. aug. 6. 21:38
 90/118 anonim ***** válasza:

#93, nézd, a saját tapasztalatom az ügyben, hogy az exem akkor esett nem tervezett módon teherbe, amikor az idióta nőgyógyásza lecserélte a fogamzásgátlóját, mert "van korszerűbb is"...

Egyébként meg ezért nem fogod soha megérteni, amit én mondok, meg én se, amit te: [link]

Na most ez egy internetes vitában természetesen nem eget verő probléma, a gond akkor van, amikor egy szülő ráerőszakolná a saját értékrendjét és gondolkodását a "másként huzalozott" gyerekére... aka "mérgező szülők"... na ezt simán besorolnám az emberiség "leghalálosabb" bűnei közé... talán azért, mert végig éltem...

2022. aug. 7. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!