Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 17 évesen végig tudom csinálni...

17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne tudják meg a szüleim?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?

Köszönöm a segítséget!

2022. júl. 24. 13:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 anonim ***** válasza:
63%

#22, nyilván semmi oka sem lenne eltitkolni előlem, ha már egyszer tanácsot kér, ugyanis egyáltalán nem szólnék bele, hogyan dönt, ahogy a védekezésről sem kezdek veretes erkölcsi vartyogásba... "és menjen ki Ausztriaba megcsinaltatni?" - IGEN, több okból is...

1, nem csicskul bele a hazai korlátozásokba, én eleve a lázadó magatartással szimpatizálok

2, nincs kitéve a CSVSZ esetleges lelki terrorjának, amíg itthon ha peche van, simán kifoghat egy idiótát

3, van mód a gyógyszeresre is adott időn belül

4, a kórházban sem kezd senki pofákat vágni.

2022. júl. 25. 00:06
 22/118 anonim ***** válasza:
22%

De..., hogy lehet akaratlanul teherbe esni, ha az nem nemi erőszak?

Csak észre veszi, hogy valaki beledugott egy péniszt, nem?

2022. júl. 25. 07:52
 23/118 anonim ***** válasza:
74%
24: pl, ha nem működik a fogamzásgátló, kiszakad a gumi.
2022. júl. 25. 09:37
 24/118 anonim ***** válasza:
79%

Márpedig egy gumi sem ad 100%-os védelmet és igen, ki tud szakadni, nem tudom ebben mi olyan hihetetlen. Ritka, de előfordulhat. Ahogy az is, hogy valaki beveszi az eseményutánit és mégis terhes marad.

Mellesleg nem, nem alap a dupla vagy akár tripla védekezés.🤦🏻‍♀️ Van, aki élvezni is szeretné a szexet, nem pedig azon görcsölni hányféleképpen védekezzen..

Ha én egyszer gyógyszert szedek, akkor biztosan nem fogok pluszban gumit is huzatni a párommal, ugyanis jó eséllyel pont azért szedem, hogy gumi nélkül szexelhessünk! Ha meg gumit használunk, akkor nem fogom mindenféle hormonnal tömni magam.

És még egyszer: egy 16-17 éves kislány NE SZEXELJEN érett férfiakkal, sokkal inkább legyen a korabeli srácokkal, bsszus. Vagy szerinted az a normális, ha egy ennyi idős lány 25-30+ “érett férfiakkal” szexel?! No komment. Különben sem csak és kizárólag a férfi dolga a védekezés, pont ugyanannyira a nőé is gondoskodni arról, hogy valamilyen védekezést alkalmazzanak.

2022. júl. 25. 10:02
 25/118 anonim ***** válasza:
15%

A házamban van kamera, riasztó, és biztonsági rácsok. Nem érzem túlzónak.

A kocsimban riasztó, emelésérzékelővel. GPS követő. És be is zárom. Nem érzem túlzónak.

Gumi + bogyó vagy anal, cimi, kézi fejés,... . Nem érzem túlzónak.

2022. júl. 25. 10:07
 26/118 anonim ***** válasza:
76%
És kit érdekel, hogy nálad mi van vagy mi nincs?! Az meg végképp kit érdekel, hogy te mit érzel túlzónak és mit nem? Semmi közöd más szexuális életéhez. Felőlem 6 féleképpen is védekezhetsz, őszintén hidegen hagy, én továbbra is egyféleképpen fogok (ahogy szerintem nagyon sokan mások is), ennyi.
2022. júl. 25. 10:15
 27/118 anonim ***** válasza:
16%

29.-re.

Rendben, de akkor ne sipítozzatok, hogy "véletlenül becsúszott" a szaporulat.

2022. júl. 25. 10:19
 28/118 anonim ***** válasza:
81%
Most már megkérdezem: mégis kinek képzeled te magad, hogy megmond ki hogyan szexeljen, ki hogyan védekezzen és ki miért “sipítozzon”?! Törődjél már a saját életeddel, másé helyett. Én nem fogok sipítozni elhiheted, ha beleesek abba a minimális hibaszázalékba, hogy a gumi is kiszakad + az eseményutáni sem hat, hanem minél előbb abortuszra mennék. DE ha sipítoznék is - hogy védekeztem, mégis nem kívántan teherbeestem -, ahhoz sem lenne a világon semmi közöd.
2022. júl. 25. 10:24
 29/118 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező: nem, mindenhez kell beleegyezés. Ahhoz is, hogy feltegyék a lamináriát, hogy altassanak, etc.
2022. júl. 25. 13:20
 30/118 anonim ***** válasza:
81%
#27, tudod más, normális ember azért él szexuális életet, hogy ÉLVEZZE, nem azért, hogy szenvedjen tőle... az elvárható egy fajta, a pár mindkét tagjának megfelelő fogamzásgátló eljárás alkalmazása. Ahol ez csődöt mond, nos arra van a terhességmegszakítás...
2022. júl. 25. 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!