17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne tudják meg a szüleim?
Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?
Köszönöm a segítséget!
"Másrészt 10000%, hogy nem védekeztek!" - és? Ö maga viseli a következményét, nem? Akkor innentől kinek mi köze van hozzá? Jó érzés okoskodni meg belerúgi egy amúgy is bajban lévőbe?
" mert TUDJA jól, hogy lecsesznék, nagyon is jogosan!" - egyáltalán nem jogosan. "Nem mellesleg egy se egy 14, se egy 15 éves ne éljen szexuális életet!" - aztán miért is? Mert a konzi-frakciónak nem tetszik? Ő is kezdje el sorolni, hogy te mit ne tegyél - szerinte?
Azért ne szexeljen egy 14-15 éves, nem azzal kell foglalkoznia, hanem a tanulással, hogy ne ilyen sötét buta legyen, mint amilyen te is vagy, meg a kérdező is. Bajban van? Nehogy már sajnáljam, vagy bárki sajnálja, magának csinálta. Dugni volt esze, védekezni már nem! Így járt. És igenis, jogos ha lecseszik, én is le fogom cseszni a gyereket, ha ennyire felelőtlen és buta lesz, mert nem erre tanítom!
Az ő dolga hogy nem védekezett és terhes lett? Akkor mi a büdös francot picsog itt, hogy jajj olyan nagy kislány voltam, hogy hagytam hogy brét belém rakják, de védekezni már nem volt eszem, de hát a szüleimnek nem akarom elmondani! Akkor legyen ehhez is nagy kislány, ne csak a semmirekellőségben, meg a gaccsos lábai szétrakásában! Szar lesz a műtét, de meg is érdemli!
#50, anyám is kb olyan borzalmas nézeteket vallott, mint te... voltaképp csak azt sajnálom, hogy szimplán megszakítottam vele minden kapcsolatot, és előtte nem osztottam le alaposan... pedig valszeg jót tett volna a lelkemnek:)
Az én véleményem meg az, hogy a fiatalt NEM a szextől kell megvédeni, hanem az ilyen toxikus szülők befolyásától. Ezt meg úgy lehet elérni, ha a lehető legminimálisabb mértékben van beleszólása a gyereke életébe.
Úgyhogy nyomkodhatják itt a sértett konzervatív anyucik a minuszokat, attól még valóban Ausztria kínál jelenleg megoldást a Kérdező által felvetett problémára. És ebben az a legszebb, hogy természetesen a honi konziknak semmi befolyásuk sincs az oszták törvényekre:)))
Bár elhiszem, hogy roppant dühítő számokra, hogy mégsem tudják teljesen a gyerekeikre erőszakolni a borzalmas nézeteiket...
#46 "meg ki fog fizetni 1500 eurót." - ez megint egy közönséges álhír, valójában 560-600 Eur...
És azt gondolom, hogy ilyen helyzetben azt nem a 17 éves lány fizeti, hanem a barátja, mert ugye neki is alapvető érdeke mind a normális AB, mind a lány védelme, akár a szüleivel szemben is.
#47 "én pl még nem voltam 16 mikor szülő tudta nélkül gyógyszert kezdtem szedni, és hivatalosan azt sem lehetne." - valójában szerintem az a szánalmas, hogy ilyeneket hitetnek el a szerencsétlen fiatalokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!