Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 17 évesen végig tudom csinálni...

17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne tudják meg a szüleim?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?

Köszönöm a segítséget!

2022. júl. 24. 13:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/118 anonim ***** válasza:
91%
#46, tudod a 18 év alattiaknak nincs szavazati joga, ezért aztán semennyire sem felelősek azért, hogy milyen rezsim van uralmon Magyarországon, csak tisztán elszenvedői a valláserkölcsi agybajnak. Valamint arról sem tehetnek, hogy milyen szülőt dobott nekik a vaksors, normálisat vagy vaskalapos idiótát. Nyilván egy normális szülővel meg lehet beszélni az ilyesmit is, lévén képes tudomásul venni, hogy a 14+ éves gyerekének van szexuális élete, és tökéletes fogazásgátlás meg nincs. És egyébként sem venné a bátorságot, hogy a gyerekére erőszakolja a saját (vallás)erkölcsi nézeteit. De sajnos másféle szülők is vannak... olyanok , akik meg vannak róla győződve, hogy ráerőszakolhatják a gyerekükre a saját gondolkodásukat.
2022. aug. 2. 14:13
 42/118 anonim ***** válasza:
12%
Nem vallásról van szó egyrészt. Másrészt 10000%, hogy nem védekeztek! Persze tudom, itt gyakorin MINDENKI egyszerre 5 féle védekezési módot alkalmaz egyszerre, és mégis terhes lesz. A festékbe se fér, hogy felelőtlen, és tojt a védekezésre. Nem mellesleg meg egy gyáva senki, mert nem mert szólni a szülőjének, mert TUDJA jól, hogy lecsesznék, nagyon is jogosan! Nem mellesleg egy se egy 14, se egy 15 éves ne éljen szexuális életet! A 17 határeset, de jelen esetben, vagyis a kérdezőnek nem kellett volna, mert nem érett meg rá! Nem tud gondolkozni felelősen, a védekezésről. Ennyire egyszerű!
2022. aug. 2. 18:31
 43/118 anonim ***** válasza:
85%

"Másrészt 10000%, hogy nem védekeztek!" - és? Ö maga viseli a következményét, nem? Akkor innentől kinek mi köze van hozzá? Jó érzés okoskodni meg belerúgi egy amúgy is bajban lévőbe?

" mert TUDJA jól, hogy lecsesznék, nagyon is jogosan!" - egyáltalán nem jogosan. "Nem mellesleg egy se egy 14, se egy 15 éves ne éljen szexuális életet!" - aztán miért is? Mert a konzi-frakciónak nem tetszik? Ő is kezdje el sorolni, hogy te mit ne tegyél - szerinte?

2022. aug. 3. 00:43
 44/118 anonim ***** válasza:
18%

Azért ne szexeljen egy 14-15 éves, nem azzal kell foglalkoznia, hanem a tanulással, hogy ne ilyen sötét buta legyen, mint amilyen te is vagy, meg a kérdező is. Bajban van? Nehogy már sajnáljam, vagy bárki sajnálja, magának csinálta. Dugni volt esze, védekezni már nem! Így járt. És igenis, jogos ha lecseszik, én is le fogom cseszni a gyereket, ha ennyire felelőtlen és buta lesz, mert nem erre tanítom!

Az ő dolga hogy nem védekezett és terhes lett? Akkor mi a büdös francot picsog itt, hogy jajj olyan nagy kislány voltam, hogy hagytam hogy brét belém rakják, de védekezni már nem volt eszem, de hát a szüleimnek nem akarom elmondani! Akkor legyen ehhez is nagy kislány, ne csak a semmirekellőségben, meg a gaccsos lábai szétrakásában! Szar lesz a műtét, de meg is érdemli!

2022. aug. 3. 14:41
 45/118 anonim ***** válasza:
88%

#50, anyám is kb olyan borzalmas nézeteket vallott, mint te... voltaképp csak azt sajnálom, hogy szimplán megszakítottam vele minden kapcsolatot, és előtte nem osztottam le alaposan... pedig valszeg jót tett volna a lelkemnek:)

Az én véleményem meg az, hogy a fiatalt NEM a szextől kell megvédeni, hanem az ilyen toxikus szülők befolyásától. Ezt meg úgy lehet elérni, ha a lehető legminimálisabb mértékben van beleszólása a gyereke életébe.

Úgyhogy nyomkodhatják itt a sértett konzervatív anyucik a minuszokat, attól még valóban Ausztria kínál jelenleg megoldást a Kérdező által felvetett problémára. És ebben az a legszebb, hogy természetesen a honi konziknak semmi befolyásuk sincs az oszták törvényekre:)))

Bár elhiszem, hogy roppant dühítő számokra, hogy mégsem tudják teljesen a gyerekeikre erőszakolni a borzalmas nézeteiket...

2022. aug. 3. 16:02
 46/118 anonim ***** válasza:
13%
Akkor menjen Ausztriába nyugodtan egy olyan világ szerencsétlenje, mint a kérdező is, aki egy szaros óvszert nem képes megvenni meg használni, biztos ki fog utazni Ausztriába, meg ki fog fizetni 1500 eurót. Hajrá 🤣🤣🤣
2022. aug. 3. 21:28
 47/118 anonim ***** válasza:
A zárójelentést is valszeg alá kell írniuk sajnos. Bár lehet hogy nem érdekli őket ha szerencséd van, előfordul ilyen, én pl még nem voltam 16 mikor szülő tudta nélkül gyógyszert kezdtem szedni, és hivatalosan azt sem lehetne. Bár abbahagytam mert elég rossz mellékhatásai voltak. Én is 17 vagyok amúgy és most eléggé parázok hogy teherbe eshettem 😅 tesztet holnapután reggel tudok csinálni. Ha pozitív lesz akkor ugyanabba a helyzetbe kerültünk. Azóta mi történt veled? Ha gondolod írhatsz akár privátban is.
2022. aug. 3. 22:00
 48/118 anonim ***** válasza:
56%

#46 "meg ki fog fizetni 1500 eurót." - ez megint egy közönséges álhír, valójában 560-600 Eur...

[link]

És azt gondolom, hogy ilyen helyzetben azt nem a 17 éves lány fizeti, hanem a barátja, mert ugye neki is alapvető érdeke mind a normális AB, mind a lány védelme, akár a szüleivel szemben is.

#47 "én pl még nem voltam 16 mikor szülő tudta nélkül gyógyszert kezdtem szedni, és hivatalosan azt sem lehetne." - valójában szerintem az a szánalmas, hogy ilyeneket hitetnek el a szerencsétlen fiatalokkal.

2022. aug. 3. 22:53
 49/118 anonim ***** válasza:
0%
#48 nézz inkább utána.
2022. aug. 3. 23:01
 50/118 anonim ***** válasza:
17%
Aha, a fiú fizeti majd. Ez a hónap vicce. Már rég lelépett.
2022. aug. 3. 23:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!