Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 17 évesen végig tudom csinálni...

17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne tudják meg a szüleim?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?

Köszönöm a segítséget!

2022. júl. 24. 13:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 anonim ***** válasza:
85%
#97, ilyenkor nem szégyelli magát egy szülő, amikor 40 eFt-n veri magát? vagy pont azért támadod ekkora vehemenciával a tizenéves lányok idősebb parnereit, mert azok nyilván ki tudják fizetni, és így leszállítják a szülőt a pénzéből alkotott piedesztálja szemétdombjáról? Nem tudom, nekem soha nem jutott eszembe lázálmomban se, hogy valakinek azért vitassam el bármilyen jogát, mert nincs saját kib. pénze...
2022. aug. 7. 13:56
 92/118 anonim ***** válasza:
"hanem ugyanolyan 16-17 éves kis felelőtlen csitri a pasija, akinek ugyanúgy nincs pénze," - igen, ezért tudnak visszaélni a helyzetükkel az ilyen szülők... egyébként nem kor kérdése, ha (tegyük fel) a fiam ejtett volna teherbe tizenévesen egy lányt, ugyanúgy csont nélkül fizetném az abortuszt... nincs ebben semmi, az élet egyik természetes kockázata...
2022. aug. 7. 19:14
 93/118 anonim ***** válasza:
A te dolgod, azt csinálsz, amit akarsz. Könnyen pofázok úgy, hogy nincs is gyereked. Egész más lenne, ha lenne. Pont a magadfajtáknál szokott az lenni, hogy nem is tudsz róla, mert nem is szól. A fiúk meg pláne. Otthagyja a csajt, és pont. Nem számol be róla a kedves szülőnek, hogy milyen fantasztikus tettet is vitt véghez.
2022. aug. 7. 20:10
 94/118 anonim ***** válasza:
"Pont a magadfajtáknál szokott az lenni, hogy nem is tudsz róla, mert nem is szól." - ennek pont semmi értelme... egyfelől, mert nyiván a lány is szólhatna, másfelől miért ne szólna a "magamfajtának", ha egyszer biztosan nem ítélem el a dolgot.
2022. aug. 7. 20:36
 95/118 anonim ***** válasza:
Mert hidd el, hogy nem szólna. Nem olyanok. De neked hiába is magyarázom, mert nem láttál még közelről tinit, hogy hogy is viselkedik a szülőjével.
2022. aug. 7. 22:37
 96/118 anonim ***** válasza:
58%
#103 " mert nem láttál még közelről tinit, hogy hogy is viselkedik a szülőjével." - ennek fuss neki még egyszer... mit gondolsz, pl. a saját páromat hányszor láttam tizenéves korában a saját szülei társaságában??? Őszintén szólva nemigen tudok olyan dolgáról, amit ne beszélt volna meg velük is...
2022. aug. 7. 23:37
 97/118 anonim ***** válasza:
#105, amikor elfogy az érv, jön a személyeskedés...
2022. aug. 8. 09:14
 98/118 anonim ***** válasza:
81%

#107, a felsorolásod 4 állításából pont 4 a marhaság. Ugye a pedofil a serdületlen GYERMEKEKRE bukik, amíg létezett egyáltalán a "liliomtipró" kategória a 14 év alatti szűz lányokra vonatkozott, pszichiáterrel utoljára pár hónapja beszéltem, és nem említette, hogy bármi gondom is lenne, a gyerekekkel meg a világon semmi bajom, itt is épp egy gyereket próbálok védeni a fasisztoid szülői önkénytől...

Úgyhogy valójában az egyetlen "bűnöm", hogy a TE "NORMALÍTÁS"-fogalmadat sértem:)

2022. aug. 8. 10:24
 99/118 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell a kérdezőt védeni, mert vagy kamu a kérdés ahogy eltűnt, vagy már a babaszobát rendezgeti 🤣
2022. aug. 8. 16:35
 100/118 anonim ***** válasza:
Bízzunk benne, hogy egyik sem áll fent, csak a Kérdező megtalálta a megoldást a problémájára...
2022. aug. 8. 17:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!