Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 17 évesen végig tudom csinálni...

17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne tudják meg a szüleim?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?

Köszönöm a segítséget!

2022. júl. 24. 13:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/118 anonim ***** válasza:
#50 minek???
2022. aug. 4. 08:34
 52/118 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó:) Helyesen:

#49 minek???

#50, Megmondta a tecsogazdaságos kristálygömböd? Már bocs, de ha a rosszindulat fájna, üvöltenél...

2022. aug. 4. 08:36
 53/118 anonim ***** válasza:
0%
Én még mindig nem értem/soha nem értettem, hogy lehet véletlenül teherbe esni???
2022. aug. 4. 10:42
 54/118 anonim ***** válasza:
7%

53 pontosan. Úgy, hogy nyilvánvalóan nem védekeztek. Mert ha kiszakad a gumi, be kell venni eseményutánit. A fogamzásgátlót meg normálisan kell szedni, amit nem lehet elfelejteni a mai világban, be kell állítani ugyanarra az időpontra az ébresztőt a telefonon, és csörög. Ennyi. Nem védekeztek, úgy. Majd kihúzza 🤣 Mert aztán az nagy védekezés, főleg egy tini kisfiúnál, akinek nulla az ismerete a saját testéről, de én érett férfiaknak sem engedném.

Miért lépett le? Nem a gömböm mondta meg, hanem ismerem túlságosan is ezt a korosztályt. Előrelátás nulla, felelősség szinten nulla, de ha baj van, akkor megy az iszkolás, ő nem tudja, ott se volt, fogalma sincs, oldd meg te, stb. A kiscsávó lelép, a kiscsaj meg szintén majd okosba szülők nélkül valahogy. A mai napig biztos vagyok benne, hogy nem ment sehova, szóval lassan lehet gondolkodni a nevén a picinek.

2022. aug. 4. 11:00
 55/118 anonim ***** válasza:
94%

54-es, mindig védekezünk, gumival, mert gyógyszert nem szedhetek.

Kiszakadt, irány az ügyelet. Hupsz az eseményutáni nem hat (a gyógyszer sem véletlenül ellenjavallt a hormonzavarom miatt), úgyhogy mentem ab-ra.

Szívás, de inkább az, mint egy nemkívánt terhesség.

2022. aug. 4. 11:47
 56/118 anonim ***** válasza:
100%
#53, tök simán.... az alapképlet, hogy akkor következik be a terhesség, amikor az adott emberek nem akarnak gyereket. Az én exem pl úgy, hogy az idióta nőgyógyásza rádumálta a bevált fogamzásgátló lecserélésére egy újabb készítménnyel...
2022. aug. 4. 11:48
 57/118 anonim ***** válasza:
0%
Értem. Itt gyakorin csak olyan emberek vannak, akik nem szedhetnek gyógyszert, az óvszer kiszakad 10-ből 10-szer (használni se tudják), és mind abba a 0,0001%-ba tartoznak, akiknek nem hat az eseményutáni sem. Ha-ha-ha jó vicc. Csak nem ma jöttem az 6:20-assal.
2022. aug. 4. 13:09
 58/118 anonim ***** válasza:
94%

#57 ", és mind abba a 0,0001%-ba tartoznak, akiknek nem hat az eseményutáni sem." - ez a megjegyzésed viszont megmutatja, hogy TE milyen csoportba tarozol...

Ugyanis így kezdődik a használati utasítása: " A létrejövő terhességek kb. 85%-át lehet megelőzni Escapelle alkalmazásával, ha a készítményt a védekezés nélküli közösülést követő 72 órán belül alkalmazzák.

[link]

Tehát valójában az esetek 15%-ban (!!!!) nem hat az esemény utáni, nem 0,0001%-ban..... nem is tudom, hogy ezt a baromságot honnan szedted...

2022. aug. 4. 14:16
 59/118 anonim ***** válasza:
100%

#54, pár dolgot elfelejtettél:

1, a fiúnak is alapérdeke, hogy ez a terhesség-dolog megoldódjon, nyilván nem akar tartásdíjat fizetni 2 évtizeden át...

2, A Kérdezőnek - lévén 18 év alatti - még Magyarországon is a terhesség 18. hetéig van lehetősége abortuszra. Az idő múlásával legfeljebb az osztrák TABLETTÁS AB-ból zárhatta ki magát, ami ugye a terhesség 10. hétig működik...

2022. aug. 4. 14:56
 60/118 anonim ***** válasza:
0%

Nem baj, már gondolkodik a neveken 🤣

A fiúkat meg nagyon nem érdekli, főleg hogy úgy eltűnnek, mintha sose lettek volna. Egy 16-17 éves kisfiú mégis miből fizetne gyerektartást? Semmiből. 40 éves férfiak is megoldják, hogy ne kelljen, nemhogy egy 17 éves kis gyerek.

2022. aug. 4. 15:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!