Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 17 évesen végig tudom csinálni...

17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne tudják meg a szüleim?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?

Köszönöm a segítséget!

2022. júl. 24. 13:33
 71/118 anonim ***** válasza:
49%

#70, mondtam, hogy fordítva vagy bekötve... 33 évesen ot tartottam, hogy nem voltam rászorulva a saját korosztályom ketyegő biológiai órájú, valójában leginkább spermadonort és eltartóbalekot kereső, egyre konformistább részére, simán találtam olyant, akivel jól érzem magam... és mint az elmúlt évtizedek megmutatták, teljesen jó, működő döntés volt.

De teljesen eltávolodtunk az itteni eredeti témától... ami még mindig az ugye, hogy hogyan lehet kikerülni egy embertelen rohadt "REND" előírásait.

2022. aug. 5. 14:54
 72/118 anonim ***** válasza:
60%

#72 ez lehet a te véleményed... ami persze jó nagy idiotizmus, de semmi probléma... (szerinted a 17/33 ma mennyi, ha 25 év telt el azóta:)))

Szerintem az embert emberré tevő alapérték a LÁZADÁS, a rendpárti-értékelvű gondolkodás soha sem vonzott semmiféle szinten sem. És nyilván társnak is olyant választok, aki hasonlóan gondolkodik...

Az a baj a MAI tizenévesekkel, hogy konformistábbak a nagyszüleiknél is, ahogy ezt jópár szociológiai tanulmány kimutatta. KOmolyan, ha ma forradalmat akarnék szervezni, a nagyszülők közt keresgélnék, ott még manapság is több lázadó van mint a totálisan megalkuvó fiatalságban.

"Biztos festi a baba szobát 😉" - őszintén bízom benne, hogy nem, nem a becsicskulás útját választotta...

2022. aug. 5. 17:44
 73/118 anonim ***** válasza:
11%
Veled felesleges szóba állni is, lassan 60 évesen gyerekesebb vagy nálam :D nem véletlen hogy 33 évesen is egy gyerekre hajtottál.
2022. aug. 5. 18:19
 74/118 anonim ***** válasza:
75%

#75, Hála az égnek, soha sem leszek vaskalapos vén kretén, ez tisztán látszik... "ajd sűrűn eszébe fog jutni, amikor 6 féle lombikos meg ilyen olyan hókamókával se lesz gyereke. Megérdemli." - ez meg ilyen magzatvédő-jövőbelátás... tudod, szerencsére nem csak "anyatípusú" nők léteznek, akiknek a gyerek-téma a fő kérdés az életükben...

És de, más akaratának való alárendelődés az bizony becsicskulás... az meg egy rohadt nagy tévhit, hogy az embert a párja részéről veszélyeztetné a függőségben tartás.... arra a három eklatáns dolog a vallás meg a szülők meg az állam... (veszélyességi sorrendben) ezek tudják valójában megnyomorítani egy ember életét mindenféle, a személyiségétől idegen elvek meg elvárások ráerőszakolásával... a Kérdező meg ugye abortuszt akart, őszintén remélem, hogy el is éri azt, az általa kívánt módon...

2022. aug. 5. 19:24
 75/118 anonim ***** válasza:
24%
Az, hogy 17 évesen valaki nem akar gyereket, még rohadtul nem jelenti, hogy később ne akarna anyává válni. Azért, mert a kicsi szerencsétlen csaj becsicskult neked, és hagyja hogy figgesben tartsd, amit te magad is elismertél, még nagyon nem biztos, hogy ne akart volna anya lenni. Amit te elvették tőle, a szűk látókörűségeddel, és azzal, hogy rettegsz és rettegtél mindig is a felelősség vállalástól, ergo lehetsz akármilyen öreg is, de felnőtt sose leszel, csak egy lázadozó csicska tini szintjén maradtál. Szar lehet nektek, a csajodnak még jobban. De hát mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. Ő becsicskulva egy ilyen csicskának, mint te 🤷‍♀️🤷‍♀️
2022. aug. 5. 20:13
 76/118 anonim ***** válasza:
69%

#74, hidd el, a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy mi a véleményed a párkapcsolatomról, ebben ugyanis KÉT embernek van szava, a páromnak és nekem. Ezen túl senkinek sincs lap osztva a témában, ahogy nem is volt soha.

#77 "és hagyja hogy figgesben tartsd, amit te magad is elismertél" - nem tudok róla, hogy a párommal bármiben is függenénk egymástól... de te nyilván joban tudod, ugye a csalhatatlan jóslataid:))) És mint említettem már te fordítva vagy bekötve, a felnőtt ember az az, aki maga hozza meg a döntéseit a saját életéről (párkapcsolatról, szexről, abortuszról, bármiről), és nem hódol be semmiféle vallás, szülő, állam, meg bárki/bármi egyéb akaratának. Azok valójában a gyerekesek, akik pl. azért döntenek egy terhesség kihordása mellett, mert mások azt mondják neki, hogy így kell tennie. Vagy azért jönnek össze valakivel vagy azért nem, mert mások azt mondják, hogy ez a helyes meg az a helyes... vagy éppen azért szexelnek valakivel vagy épp azért nem, mert más ezt mondja... a felnőtt ember meg maga hozza meg a saját döntéseit, nincs szüksége bárkitől is jóváhagyásra.

(hívják autonóm személyiségnek is) Tudod, ha a páromnak bármi problémája van, van szája, hát elmondja... pont ahogy én is, ha nekem van. A 25 év pont azt igazolja, hogy ha problémánk van, meg tudjuk oldani magunk is...

Viszont amiket itt te leírtál, abból az egyértelműen kiderül, hogy erősen függő személyiség vagy, aki igényli a folyamatos külső kontrollt. Hát, egészségedre:)))

2022. aug. 5. 23:09
 77/118 anonim ***** válasza:
31%

Bla-bla-bla.

Megvezettél és megrontottál egy kislányt, amire nagyon büszke vagy. Te dolgod.

Azért van hol lakjon, mert te biztosítod neki. Azért tudott enni, mert te biztosítottad neki. Mert ugye egy 17 évesnek a csupasz seggén kívül nincsen semmije, amit oda tartott cserébe te meg lakhatást, ételt adtál. Ezt itt már mindjárt egy rohadt nagy függés, hiába is lázadozol a nagy semmire.

Én viszont tényleg senkitől se függök, de pont tojok rá mit gondolsz.

Munkám van, amiből bőven tisztességesen megélek, lakásom van. Nem szorulok rá egy ilyen lázadó, a neten magát kiélni megpróbáló pedofilra.

Szólhat? Úgy a már. Szerencsétlen kiejtette volna a száján, hogy gyereket szeretne, már rég feldaraboltad volna, és megfőzted volna.

Normális ember meg a társadalmi elvárások miatt akar gyereket, hanem mert neki hiányzik az életéből 😉

De hát ezt egy önző, zsarnok kis tini megrontó honnan is tudhatná.

2022. aug. 6. 10:04
 78/118 anonim ***** válasza:
47%

#79 "Én viszont tényleg senkitől se függök, de pont tojok rá mit gondolsz.

Munkám van, amiből bőven tisztességesen megélek, lakásom van" - hazug embert könnyebb utolérni.... ugye kedves "én is 17 éves vagyok" - vagy egy fenéket, te egy intoleráns vaskalapos konzervatív magzatvédő vagy, ennyi... és most is ebből az utóbbi aljas indokból akartad megvezetni a Kérdezőt :(

"a neten magát kiélni megpróbáló pedofilra" - ha már idegen szavakat használsz, előbb nézz utána a jelentésüknek... ne magadat égesd...

"Normális ember meg a társadalmi elvárások miatt akar gyereket, hanem mert neki hiányzik az életéből " - már megint az idióta normáiddal jössz... ki nem xarja le őket? Ha képes lennél nyitott szemmel élve gondolkodni, rájönnél, hogy van, aki akar gyereket és van aki nem, és mindkettő ugyanúgy teljesen normális. Kivéve a klerikális reakció szerint... azt meg ki nem...

2022. aug. 6. 11:32
 79/118 anonim ***** válasza:
56%
"Azért van hol lakjon, mert te biztosítod neki." - jajj kicsi kristálygömb-függő látnok... az idő ebben a pillanatában 3 db (tehermentes) ingatlan tulajdonosa, ebből kettő részben közös... csak tájékoztatásul, mennyire szabad komolyan venni a kisujjadból cumizott agyrémeidet...
2022. aug. 6. 11:42
 80/118 anonim ***** válasza:
31%

Hogyne. Közös. Ergo függés. Ki a fene mondta neked, hogy én 17 éves vagyok???? Senki. Ezt a kisujjadból szoktad ki, de sebaj. Az meg hogy mit hiszel az én életemről, rohadtul nem érdekel, nekem ettől nem lesz kevesebb.

Nem vagyok magzatvédő, de aki 17 évesen terhes lesz, annak az esze is annyi, mert képtelen a védekezésre, ergo a szexuális élethez se nőtt fel.

2022. aug. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!