Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 17 évesen végig tudom csinálni...

17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne tudják meg a szüleim?

Figyelt kérdés

Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?

Köszönöm a segítséget!

2022. júl. 24. 13:33
 61/118 anonim ***** válasza:
80%
"Egy 16-17 éves kisfiú mégis miből fizetne gyerektartást? Semmiből." - valóban, helyette a szülei fizetnek... egyébként nem tudom, honan veszed, hogy a fiú is 18 év alatti? Kristálygömb:) Amikor a párom 17 volt, én pl. 33 voltam...
2022. aug. 4. 16:17
 62/118 anonim ***** válasza:
35%
Akkor te meg liliomtipró voltál 🤣 Én nem dicsekednék vele, de ha meg itt is ez a helyzet, akkor még gázabb, hogy egy 33 éves se tudja az óvszert használni…
2022. aug. 5. 00:03
 63/118 anonim ***** válasza:
35%
#61 Nem az a durva hogy lefeküdtél egy 17 éves lánnyal, azt még értem is, a lány részéről is. De hogy összejössz vele ráadásul még büszke is vagy rá :D hát ez nagyon durva
2022. aug. 5. 00:08
 64/118 anonim ***** válasza:
44%

"Akkor te meg liliomtipró voltál" :))))

Annak ősidők (1878) óta folyamatosan 14 év a korhatára Magyarországon és nem 17.... hihetetlen, hogy rá akarjátok erőszakolni másokra a vaskalapos konzi erkölcsöt... ez itt nem az USA Bible-belt része!!! rohadtul el vagytok tájolva...

"De hogy összejössz vele ráadásul még büszke is vagy rá :D hát ez nagyon durva" - miért ne lennék rá büszke, egyébként azóta is együtt vagyunk, immáron 25 éve...:) Szerintem meg az durva, ha valaki középkori nézeteken alapuló "erkölcsi" kioktatásokat tart kéretlenül 17 éveseknek, meg azt hiszi, hogy bármi joga is van számon kérni a cselekedeteiket...

2022. aug. 5. 01:02
 65/118 anonim ***** válasza:
10%
17 vagyok, ráadásul bejönnek az idősebb pasik. De összejönni velük egyszerűen nem oké. Próbáltam is, beteg volt az egész. És te is beteg vagy.
2022. aug. 5. 01:25
 66/118 anonim ***** válasza:
54%
#65, ez kb olyan, mint ha én osztanám az eszet, hogy beteg, aki megeszi a finomfőzeléket, pusztán azért, mert én spec utálom... és lehetsz 17 éves, de a gondolkodásod tökéletesen zárt, előítéletes, egy vaskalapos 80 évesnek is elmenne...
2022. aug. 5. 03:43
 67/118 anonim ***** válasza:
34%
Tapasztalatból beszélek. És nem utálom, sőt kifejezetten bejönnek az idősebb férfiak, de kapcsolatot sosem fogok velük kezdeni. A két fél egyáltalán nincs egy szinten, egészséges kapcsolat abból nem lehet.
2022. aug. 5. 05:56
 68/118 anonim ***** válasza:
22%
Aki felelősen gondolkodik, az már rögtön középkori nézeteket vall. Aha. Együtt vagytok azóta is. Hát hogyne 🤣 Egyébként meg rászálltál eg y iskolás gyerekre úgy, hogy te már valószínűleg évek óta dolgoztál, az életről (talán) több fogalmad volt, mint annak a gyereklánynak. Elidegenítetted a szüleitől, és kiszolgáltatták tetted saját magadnak. Büszke lehetsz. Ő meg nélküled nem nagyon menne semmire se, amit természetesen jó sokat hangoztatsz is neki, hogy még véletlen se próbálja meg. Undorító az egész tudod, nem pedig ha az embert normálisan gondolkodik. Persze nálad ez megszokott, kiszolgáltatott tiniket abortuszra hurcolni, függés én tartani, akik meg kritizálni mernek, azokat középkorinak kikiáltani 🤣🤣👏
2022. aug. 5. 07:18
 69/118 anonim ***** válasza:
66%

#68, ennél fényesebben nem is igazolhattad volna, amit a #66-ban leírtam... a kristálygömböd még midig félrehord, talán garanciális cserét kellene kérned...

1, a szintezgető kreténeket midig is megvetettem

2, a párom szüleivel mindvégig jó volt a viszonyunk mindkettőnknek

3, annyira ki van szolgáltatva, hogy ez idő alatt 3 diplomát szerzett, és egy ideje ő keres jobban...

szóval lelőheted a sztereotip baromságokat...

Ez a kérdés meg ugye pont arról szól, hogy a 17 éves mometán a SZÜLEINEK van káros módon kiszolgáltatva, amiben talán pont a párja segíthet - ha a párja finanszírozni tud egy külföldi AB-t.

2022. aug. 5. 08:08
 70/118 anonim ***** válasza:
41%
33 évesen ott tartasz agyilag, hogy egy 17 éves kislányt tudsz csak felszedni. Én ezzel nem dicsekednék.
2022. aug. 5. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!