17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne tudják meg a szüleim?
Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?
Köszönöm a segítséget!
"Akkor te meg liliomtipró voltál" :))))
Annak ősidők (1878) óta folyamatosan 14 év a korhatára Magyarországon és nem 17.... hihetetlen, hogy rá akarjátok erőszakolni másokra a vaskalapos konzi erkölcsöt... ez itt nem az USA Bible-belt része!!! rohadtul el vagytok tájolva...
"De hogy összejössz vele ráadásul még büszke is vagy rá :D hát ez nagyon durva" - miért ne lennék rá büszke, egyébként azóta is együtt vagyunk, immáron 25 éve...:) Szerintem meg az durva, ha valaki középkori nézeteken alapuló "erkölcsi" kioktatásokat tart kéretlenül 17 éveseknek, meg azt hiszi, hogy bármi joga is van számon kérni a cselekedeteiket...
#68, ennél fényesebben nem is igazolhattad volna, amit a #66-ban leírtam... a kristálygömböd még midig félrehord, talán garanciális cserét kellene kérned...
1, a szintezgető kreténeket midig is megvetettem
2, a párom szüleivel mindvégig jó volt a viszonyunk mindkettőnknek
3, annyira ki van szolgáltatva, hogy ez idő alatt 3 diplomát szerzett, és egy ideje ő keres jobban...
szóval lelőheted a sztereotip baromságokat...
Ez a kérdés meg ugye pont arról szól, hogy a 17 éves mometán a SZÜLEINEK van káros módon kiszolgáltatva, amiben talán pont a párja segíthet - ha a párja finanszírozni tud egy külföldi AB-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!