17 évesen végig tudom csinálni úgy az abortusz,hogy ne
tudják meg a szüleim?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy a Családvédelmi szolgálatnál nem kell ott lennie a szülőnek, csak egy aláírt papírt kell vinni. Ha sikerül így eljutni a műtétig,a kórházból haza tudok menni egyedül, vagy szülő kell hozzá?
Vaaagy (és a kérdésből kiindulva ez a legvalószínűbb) már intézi szépen az abortuszt. Nem is értem miből sikerült kilogikázni, hogy gyerekszobát rendezget, miközben egyértelműen kiderül, hogy NEM fogja megtartani..
2022. aug. 8. 19:56
102/118 anonim válasza:
Istenem de rosszindulatuak vagytok nyilvan Ti mindig hidegfejjel vedekeztetek, soha semmi baleset nem tortent es soha nem imadkoztatok hogy negativ legyen a terhessegi teszt.
2022. aug. 19. 22:02
103/118 anonim válasza:
Mi lett végül kérdező? Elintézted?
2022. aug. 20. 14:10
104/118 anonim válasza:
102
Ez nem rosszindulat, és igen, mindig védekezik a normális ember, ha nem akar gyereket! Lehet, hogy ez valakinek furcsa, de ez a normális, és nem az abortuszra rohangálás titokban.
2022. aug. 21. 00:07
105/118 anonim válasza:
Dehogynem az, csak vissza kell lapozni pár oldalt és máris látni, hogy némely kommentből csöpög a rosszindulat. A kérdező szerintem amúgy egy büdös szóval nem írta, hogy nem védekeztek vagy mik voltak a körülmények, semmit nem tudunk azonkívül, hogy abortuszt akar, de máris megy a köpködés meg a “bezzeg én, bezzeg normális ember”. Emberek vagyunk és igen mindannyian követünk el hibákat, de nem gondolnám, hogy valakit kapásból meg kell kövezni pusztán azért, mert életében egyszer abortuszra ment!
2022. aug. 21. 00:34
106/118 anonim válasza:
A kérdező egy igazi troll, úgy eltűnt, mintha soha nem is lett volna… Vagy terhes se volt soha, vagy már a babaszobát rendezgeti 😉
2022. aug. 22. 09:19
107/118 anonim válasza:
Nem unod még ezt a szánalmas babaszobát rendezget dumát?!🤦🏻♀️
Már miért rendezgetné, mikor egyértelműen leírta, hogy abortuszt akar és NEM fogja megtartani?? Sokkal inkább volt troll vagy már túl van az abortuszon és éli az életét.
2022. aug. 22. 10:37
108/118 anonim válasza:
Megkérdezte, leírták, hogy nem lehet, történet vége. Ebből mégis miféle “kretén” módon következik, hogy babaszobát rendezget?! Biztos a szülei is tapsikolnának örömükben, ha a lányuk a nyakunkra akarna 17 évesen babásat játszani. Valószínűleg tudomásul vette a kérdező is, hogy ez nem fog menni szülők nélkül, úgyhogy elintézte szülőkkel az abortuszt, ennyire egyszerű. Aki nem akarja megtartani az adott terhességet, azt mindent meg is fog tenni ennek érdekében.
2022. aug. 22. 13:50
109/118 anonim válasza:
Téged amúgy ki bántott? Mert láthatóan valami nagyon fáj, ha csak ilyen alpári módon vagy képes megnyilvánulni, mint “kretén, szerencsétlen, élettelen, nyomorult kis élete” és társai. Kulturáltan nem bírod magad kifejezni?! Pláne hogy ezek alapján max a te életed tűnik nyomorultnak.
Ha jól látom a kérdező nem szidott téged, ahogy mást sem, akkor te miért érzed szükségét már a sokadik kommentben szidni őt….?
2022. aug. 22. 17:09
110/118 anonim válasza:
Ha fáj az igazság, akkor arról nem én tehetek 🤷♀️ úgy látszik nagyon egy húron pendültök, de ez sem az én bajom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!