Mik a teendők abortuszhoz 17 évesen?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, csináltam egy tesztet ami pozitív lett, terhesség kalkulátorral kiszámoltam, hogy 6 hetes lehetek. Nőgyógyásznál soha sem voltam, azt se tudom oda mehetnék-e szülő nélkül. Abortuszról anyukámnak nem szeretnék szólni, az megoldható lenne? Néztem egy oldalt ahol elvileg csak aláírás kell, és nem is kell megjelennie, de félek ez nem olyan egyszerű. A héten kezdeném el a procedúrát, de nem szeretnék megakadni semelyik részénél sem szülő miatt. Válaszokat előre is köszönöm!2022. febr. 21. 19:24
2/51 anonim válasza:
Szemèlyesen kell alàírnia. Ezt nem tudod elkerülni
3/51 anonim válasza:
Nem fogod megúszni kell szülői jelenlét mindenhova.
4/51 anonim válasza:
Belegondolva én is nagyon féltem volna elmondani egy ilyet, sőt...nyilván kaptam volna az agymosást csak, de így felnőttebb fejjel, szerintem te is örülnél azért ha lányod elmondaná, hogy egy ilyenre készül, bármi is történt előtte, bármennyire se akarod elmondani akár azt se, hogy szexeltél, de ez egy elég nagy dolog azért. Ha megértő, akkor nyilván segít ebben. Nem tudom, hogy van ez jogilag, de az előző válaszolók szerint ha egy szülődnek alá kell írni, talán jobban jársz ha tényleg normálisan leültök és elmondod mi a helyzet.
5/51 anonim válasza:
Kelleni fog a szülő. De gondolj bele, túl leszel a fejmosáson és máris jobb mint a gyerek miatt aggódni
6/51 anonim válasza:
Mondd el mindenképpen otthon! Essél túl rajta, mármint a beszélgetésen . Megkönnyebbülsz.
Pár óra alatt otthon is leszel. Egyik ismerősömnek nem rég volt.
7/51 A kérdező kommentje:
A gyereket semmiképpen sem szeretném, c vitaminos módszert próbáltam, de nem használt. Otthoni vállfa feldugós dolgot sem tenném, könnyen felsértenék valamit. Meg abortuszhoz van pénzem, és inkább végig megyek az összes ponton, csak hát egyszerűbb lenne ez titokban.
2022. febr. 21. 19:43
8/51 anonim válasza:
Mivel kiskorú vagy nem lehet titokban.
C vitaminos módszer? nagyon kislány vagy te még a szexhez is.
Anyukádék büszkék lesznek rád az biztos, de ezt nem tudod megúszni. Bár arra készülj jó eséllyel eltiltanak a pasikától
9/51 anonim válasza:
Remélem ezek után anyukád leültett, és tart neked egy nagyon alapos felvilágosító órát. C vitamin...
10/51 anonim válasza:
Ilyet nem igazán lehet eltitkolni, főleg 17 évesen. Szerintem lelkileg is jót tenne ha anyukáddal meg tudnád beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!