Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mik a teendők abortuszhoz 17...

Mik a teendők abortuszhoz 17 évesen?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, csináltam egy tesztet ami pozitív lett, terhesség kalkulátorral kiszámoltam, hogy 6 hetes lehetek. Nőgyógyásznál soha sem voltam, azt se tudom oda mehetnék-e szülő nélkül. Abortuszról anyukámnak nem szeretnék szólni, az megoldható lenne? Néztem egy oldalt ahol elvileg csak aláírás kell, és nem is kell megjelennie, de félek ez nem olyan egyszerű. A héten kezdeném el a procedúrát, de nem szeretnék megakadni semelyik részénél sem szülő miatt. Válaszokat előre is köszönöm!

2022. febr. 21. 19:24
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
23%
A naptármódszer, meg a majd kihúzza időben baromira nem védekezés! Valóban becsúszhat gyógyszer mellett is, de azért az ritka. Ha az óvszer kiszakad, azt meg látni lehet, és lehet menni esemény utániért. Felelősen kellene szexelni, ha már nem tanul, és még a bioszhoz is hülye. Inkább forgatná a biosz könyvet dugás helyett, többre menne vele!
2022. febr. 22. 20:57
 32/51 anonim ***** válasza:
41%
34-es, na te aztán ilyen gyönyörű beszéddel biztos csoda értékeket adsz át a gyerekednek... Undorítóak itt páran.
2022. febr. 22. 21:16
 33/51 anonim ***** válasza:
75%

Lehet újat mondok, de a magánéletét érintő döntésekben mindenki azért vállal felelősséget, amiért akar és akkora mértékben, amekkorában akar. Igen, ez vonatkozik a kérdezőre is. Ez kizárólag az ő döntése, nem másé.

Egy nem kívánt terhességnél amúgy sem csak és kizárólag a megtartás minősül felelősségvállalásnak! Ha már jó eséllyel nem védekezett rendesen, legalább most felelősen gondolkodik és nem szül a büdös semmire, érettségi nélkül, iskolába járva anyuék nyakára! Egy 17 évesnek még messze nem gyereket kellene nevelnie, bőven ráér még ezzel 10 év múlva is.

A Tescos jósgömbből való “biztosan meg fogod bánni” és “örök trauma lesz” meg hasonló demagóg, érzelmi zsarolós kamu dumákat pedig hanyagoljuk már egyszer a mindenkorra, ugyanis a döntő többség, aki 100%-ig biztosan és önszántából megy abortuszra az biza egyáltalán nem bánja meg utólag sem, bármennyire is ezt akarják minden nyamvadt abortusz kérdés alatt a drága magzatvédők elhitetni a jó néppel. Azt meg se említsük, hogy ennyi idős korban, megfelelő körülmény nélkül hány meglévő, érző életet tehet csodálatosan tönkre egy becsusszant gyerek.. Segítek: nem egyet, de minimum 2-3-mat.

2022. febr. 22. 21:46
 34/51 anonim ***** válasza:
5%
Utolsó! Talán inkább nem szexelni kéne 17 évesen, és akkor nem csusszanna be egy gyerek! Ha meg már szarik tanulni, helyette olyannal foglalkozik amivel nem kéne, és kefél össze-vissza, legalább védekezne felelősségteljesen, és akkor itt kéne vergődni, hogy nem meri elmondani az anyjának! Ahhoz van esze hogy titkolózzon, ahhoz hogy védekezzen, vagy leginkább tanuljon dugás helyett ahhoz már nincsen! Ez itt a gáz. Meg az, hogy nem az utolsó eset volt, hogy terhes lett “véletlenül”… Majd 2 havonta megy abortuszra. 👏
2022. febr. 22. 22:57
 35/51 anonim ***** válasza:
18%

A biológiai apja tudja, hogy van a gyerek?

Vagy azért nem mered vállalni, mert félsz, hogy ki mit szól hozzá?

Amúgy ne mondjátok, hogy egy 17 éves lány még nem nő!

2022. febr. 23. 00:39
 36/51 anonim ***** válasza:
53%
#34, de, teljesen normális ha valakinek 16-17 éves korában megvan a saját párkapcsolati-szexuális élete. Az inkább a szülőkről árul el nagyon negatív dolgokat, ha ezt képtelenek elfogadni, tudomásul venni. Az meg a kormányzatról, hogy Magyarországon ebbe 18 éves korig be kell vonni a szülőket.
2022. febr. 23. 01:22
 37/51 anonim ***** válasza:
20%

#36 szerintem meg a magát nagy felnőttnek meg nőnek gondolóról az, hogy szexelni azt tud ész nélkül, védekezésről meg hírből se hallott.

A kormányzat hibája meg az, hogy még azt a semmi felvilágosítást is el akarja törölni az iskolákból, ami most is ide vezet, de talán legalább néhány gyereket megment ettől, akik bejárnak a suliból, és odafigyelnek az órákon.

Egyébként nem azt nem tudják elfogadni a szülők hogy kefél, hanem valószínűleg azt hogy mellé szarik tanulni, és még gyereket is összehoz. 17 voltam mikor elvesztettem a szüzességemet, de sose estem teherbe, és nem a véletlenen múlott.

2022. febr. 23. 04:59
 38/51 anonim ***** válasza:
9%
30as gyerekfejjel szét tudja tenni a lábát? Az megy?
2022. febr. 23. 05:35
 39/51 anonim ***** válasza:
8%
#35 szerintem azt se tudja ki az apja a gyerekének 🤣
2022. febr. 23. 07:04
 40/51 anonim ***** válasza:
30%
#38, irigyled, hogy a Kérdező életében van VALAMI JÓ is a kötelesség-elvárások szemeten felül is, van ÉLETE? Én őszintén sajnálom azokat a fiatalokat, akiknek mondjuk 16 év felett nincs meg a saját párkapcsolati-szexuális életük. Igen, még akkor is, ha - lévén nincs 100%-os védekezés - ez néha ilyen helyzetekkel jár, mint most a Kérdezőé.
2022. febr. 23. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!