Mik a teendők abortuszhoz 17 évesen?
Lehet újat mondok, de a magánéletét érintő döntésekben mindenki azért vállal felelősséget, amiért akar és akkora mértékben, amekkorában akar. Igen, ez vonatkozik a kérdezőre is. Ez kizárólag az ő döntése, nem másé.
Egy nem kívánt terhességnél amúgy sem csak és kizárólag a megtartás minősül felelősségvállalásnak! Ha már jó eséllyel nem védekezett rendesen, legalább most felelősen gondolkodik és nem szül a büdös semmire, érettségi nélkül, iskolába járva anyuék nyakára! Egy 17 évesnek még messze nem gyereket kellene nevelnie, bőven ráér még ezzel 10 év múlva is.
A Tescos jósgömbből való “biztosan meg fogod bánni” és “örök trauma lesz” meg hasonló demagóg, érzelmi zsarolós kamu dumákat pedig hanyagoljuk már egyszer a mindenkorra, ugyanis a döntő többség, aki 100%-ig biztosan és önszántából megy abortuszra az biza egyáltalán nem bánja meg utólag sem, bármennyire is ezt akarják minden nyamvadt abortusz kérdés alatt a drága magzatvédők elhitetni a jó néppel. Azt meg se említsük, hogy ennyi idős korban, megfelelő körülmény nélkül hány meglévő, érző életet tehet csodálatosan tönkre egy becsusszant gyerek.. Segítek: nem egyet, de minimum 2-3-mat.
A biológiai apja tudja, hogy van a gyerek?
Vagy azért nem mered vállalni, mert félsz, hogy ki mit szól hozzá?
Amúgy ne mondjátok, hogy egy 17 éves lány még nem nő!
#36 szerintem meg a magát nagy felnőttnek meg nőnek gondolóról az, hogy szexelni azt tud ész nélkül, védekezésről meg hírből se hallott.
A kormányzat hibája meg az, hogy még azt a semmi felvilágosítást is el akarja törölni az iskolákból, ami most is ide vezet, de talán legalább néhány gyereket megment ettől, akik bejárnak a suliból, és odafigyelnek az órákon.
Egyébként nem azt nem tudják elfogadni a szülők hogy kefél, hanem valószínűleg azt hogy mellé szarik tanulni, és még gyereket is összehoz. 17 voltam mikor elvesztettem a szüzességemet, de sose estem teherbe, és nem a véletlenen múlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!