Abortuszhoz kell koronavírus teszt?
Aki ki vagy belép a kórházba, aki egynapos beavatkozásra megy, mindenkit szűrnek a Covid vírusra.Olvasd el a Magyar Közlönyben.
Azért az orvos bővebb tájékoztatást is adhatott volna.
Mindenképp javaslom, hogy magánrendelésre menj, ott minden kérdésre kapsz választ.
"szűrnek a Covid vírusra."
ki kell tölteni egy papírt, amiben nyilatkoztol, hogy nem voltál külföldön és nem találkoztál igazoltan koeonavírusos emberrel. Megmérik a lázad és ennyi.
Semmi tesztelgetés.
Én a Honvéd khban voltam, igaz nem ab miatt.
Akkor csak ennyi volt,mint írtam. Ja meg szóltak, hogy tartsak távolságot és kell a maszk+kesztyű.
Minden kórházi felvétellel, és minden altatással járó beavatkozásnál kell a teszt.
Előbbinél a biztonságosság miatt; utóbbinál a saját védelmedben is, mivel az altatással együtt a torokban lévő kórokozók lekerülhetnek az alsó légutakba, tüdőbe, ezzel súlyosbodhatna egy meglévő, akár tünetmentes fertőzés.
Szóval igen, kell hozzá. (Kórházban, műtétes osztályon dolgozom.)
#6 Ez az új rendelet, mostantól ehhez kell tartania magát minden eü.-i intézménynek. Korábban erről nem volt egyértelmű utasítás, ezért nem csinálták; de most már van. Egyik intézmény sem fogja bevállalni, hogy szembe megy a szabályokkal, kockáztatva egy járványgóc kialakulását, melyért utólag felelősségre is vonható, ha a mulasztásuk igazolható.
Szóval leírom újra: MINDEN kórházi felvételnél és/ vagy műtétnél KÖTELEZŐ a PCR teszt; így a kérdés kapcsán szóbanforgó abortuszhoz is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!