Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszhoz kell koronavírus...

Abortuszhoz kell koronavírus teszt?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál de nem vizsgált meg azt mondta ahoz is teszt kell. De erről már nem mondott semmit hiába kérdeztem.
2020. máj. 4. 12:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Korábban erről nem volt egyértelmű utasítás, ezért nem csinálták; de most már van."

Bocs, de pont egyértelmű utasítás nincs. Egyik nap közlik, hogy minden -nem sürgős- beavatkozáshoz PCR alapú teszt kell. Aztán másnap leírják, hogy fogászatban (hiába magas kockázatú), csak a gyanúsakat kell szűrni. WTF? És ki is szűr?

Marhára nincs semmi egyértelmű utasítás, összevissza dobálóznak.

2020. máj. 6. 15:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Testveremnek most vegzik az abortuszt pesten. Hetfon mar be kellett fekudnie akkor vettek tole mintat koronavirus miatt majd kedden is es csutortokon vegzik a beavatkozast.
2020. máj. 6. 15:40
 13/20 A kérdező kommentje:
És azt megcsinálja a kórház vagy nekem kell utána mennem??
2020. máj. 6. 15:50
 14/20 anonim ***** válasza:

#11 A Magyar Közlönyben pl. tételesen felsorolták, hogy mely szakmaterületen, milyen beavatkozáshoz kötelező. Ebben benne van minden kórházi felvétel, és minden altatással járó műtéti beavatkozás.

A fogorvosok és asszisztenseik nem maszkban végzik a beavatkozásokat, hanem teljes álarcban (nem FFP3, hanem kb., mint egy gázálarc -befelé semmi sem juthat be) ami 100%-os védelmet nyújt számukra. Mivel nem 10 perc egy fogászati beavatkozás + az utána következő fertőtlenítés, ezért egyszerre csak 1 beteg tartózkodhat bent, ő is pontosan, időpontra érkezve. Így a másoknak átadható fertőzés esélye kisebb, mint pl. a boltokban.

2020. máj. 6. 17:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
engem a kórházból elküldtek egy szakrendelőbe , nem messze a kórháztól és ott volt kialakítva kimondottan korona vírus tesztelésre szoba. lehet h abban a kórházban ahova te mész, lesz lehetőség tesztet csináltatni. hívd fel őket ,kérdezz rá
2020. máj. 7. 06:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem csinálnak abortuszt előtt korona vírus tesztet.

(Borsod megye)

2020. máj. 8. 01:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Sote 2-n volt missed ab műtétem. Előtte nap kellett mennem vérvételre covid miatt.
2020. máj. 12. 17:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked is volt abortuszod Borsodban? Vagy csak ott dolgozol?
2020. máj. 15. 18:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt abortuszom 3 nappal ezelőtt (Borsod megye)
2020. máj. 15. 22:22
 20/20 anonim ***** válasza:
14%
Ha a kisbabád a méhedben szólni tudna, elmondaná, hogy már dobog a szíve és érzékeli a Te szívdobbanásaidat is, hogy alakul a keze és lába, simogatja őt a víz, próbálgatja szopni az ujjait, hallja a hangodat, szereti, ha hintaszékben ringatózol, és fülel, amikor zenét hallgatsz.
2020. máj. 23. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!