Most 2021. novemberben mi kell az abortuszhoz? ( oltás, teszt)
Védő oltás szükséges? Mert ha nincs akkor nem végzik el a műtétet? Ha oltás van akkor még pluszban negatív teszt is kell?
Valaki aki mostanában esett át rajta?
Ha van védettségi igazolvány, akkor csak az.
Ha nincs, akkor 48 óránál nem régebbi PCR teszt és aznapi antigén gyorsteszt, saját zsebből természetesen.
Nem, védettségi igazolvány kell, ahhoz meg két oltás kell. Vagy ha átestél fertőzésen, akkor is kaphatsz.
Miért, nem bírod kifizetni a PCR-t? Akkor írj a kórháznak, hogy méltányosságból tekintsenek el tőle.
Nem kell védőoltás. És 72 órás PCR teszt kell, semmi más. Ami nem drága ha azt nézed hogy ez az ára hogy megszabadulj egy tehertől. :) Én csütörtökön fekszem be, kedden csinálom a tesztet. Pénteken műtenek.
Ha eddig nem oltottad be magad, emiatt nehogy megtedd! Az oltás nem életet ment, ez már bizonyított, hogy hazugság.
Én csak biztos megoldást szeretnék. Az oltás biztosabb lenne úgy gondolom mint a tesztek.. meg talán egyszerűbb !?De arra már nincs idő szerintem
Utolsó! Miután megállapították a terhességet mennyi idő volt mire mindent elrendeztel és megkaptad az időpontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!