Ha novemberben kaptam h1n1 elleni oltást, és most teherbe estem, vajon véd a szülésig az oltás? Nagyon félek, hogy baj lesz, de babát szeretnénk.
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 09:06
2/3 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz! Ha ezen rágod magad akkor nem fog olyan könnyen menni a dolog. Nyugi! Már mért lenne baj? Beoltattad magad, egészégesen élsz... Én december elején oltattam be magam, és január 4-én megszületett a csodaszép egészséges kisfiam :-)
3/3 anonim válasza:
Ennél többet nem tehettél, mint hogy oltattál. Most már ne azon görcsölj, hogy hány %-ban véd majd az oltás, mert te 100%-ot tettél a babád egészségéért. Szedd szorgalmasan a terhesvitamint, és légy kiegyensúlyozott, ne stresszelj, ezzel teszel a legjobbat neki, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!