Most 2021. novemberben mi kell az abortuszhoz? ( oltás, teszt)

Figyelt kérdés

Védő oltás szükséges? Mert ha nincs akkor nem végzik el a műtétet? Ha oltás van akkor még pluszban negatív teszt is kell?

Valaki aki mostanában esett át rajta?

2021. nov. 14. 20:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

8: Igen, azéért is fizetni kell.

Legalábbis a Kásler által kiadott utasítás szerint. A mi kórházunkban eszerint is járnak el. Hozzák magukkal a páciensek a PCR teszt eredményét, és a befekvés reggelén felvétel után átmennek Ag tesztet is csináltatni a másik épületbe.

2021. nov. 14. 21:08
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
11-es akkor szerencsére itt nincs ilyen. :) Nekem nem mondtak ilyet és elég maradi kórház, nem tud antigén tesztet csinálni
2021. nov. 14. 21:10
 13/33 anonim ***** válasza:
Azért vigyél pénzt, nehogy reggel meglepi érjen. Gyorstesztet mindenhol tudnak csinálni, minden kórházban van egy rakat belőle.
2021. nov. 14. 21:15
 14/33 anonim ***** válasza:
13-as rendben, viszek magammal egy tartalék 15-öst. Remélem nem kell majd.
2021. nov. 14. 21:19
 15/33 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként miért kell az antigén teszt? Mit állapítanak meg vele? (Nyilván hogy mennyi az antigén, de azon kívül mire mennek ezzel az adattal?) Ha 50 egység alatt van (az az antigén szinthatár ha jól tudom), nem műtenek? Vagy ezzel mi a céljuk?

Csak mert tényleg szó sem esett ilyenről a kórházban és most ez váratlanul ért.

2021. nov. 14. 21:24
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Az antigén teszt ugyanúgy a fertőzöttséget mutatja, összekevered az antitest teszttel.

Mivel a PCR elkészülési ideje hosszabb, azt nem lehet aznap csinálni, viszont a PCR elvégzése és a befekvés között eltelik 2 nap, ami alatt megfertőződhetsz. Arra való az aznapi Ag teszt, hogy azokat kiszűrje.

2021. nov. 14. 21:28
 17/33 anonim ***** válasza:

Itt a rendelet:

"2. § (1) A tervezhető fogászati ellátásra, az egészségügyi intézménybe a rehabilitációs ellátásra vagy a tervezhető invazív beavatkozásra jelentkező személy (a továbbiakban: beteg) ellátásának - ide nem értve a vérvételt és az injekció beadását - feltétele - a (3) bekezdés szerinti kivétellel -, hogy a hatodik életévét betöltött beteg

a) a koronavírus ellen védett, vagy

b) a tervezett ellátást vagy a beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű molekuláris biológiai vizsgálattal - SARS-CoV-2 PCR-teszt - és az ellátás vagy a beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel igazolja, hogy a vizsgálat időpontjában a szervezetében SARS-CoV-2 koronavírus nem volt kimutatható."

2021. nov. 14. 21:30
 18/33 anonim ***** válasza:
Értem. Köszönöm ezt tényleg nem tudtam és összekevertem.
2021. nov. 14. 21:33
 19/33 anonim ***** válasza:
28%
magzat
2021. nov. 14. 23:01
 20/33 anonim ***** válasza:
Úristen, 3 hétig tartott elintézni? Így könnyen ki lehet futni az időből.
2021. nov. 15. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!