Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon megbántam az abortuszt,...

Nagyon megbántam az abortuszt, pszichologús nem segít, ti, hogy dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés

Fél éve volt a műtétem , minden reggel, napközben, este sírok azóta is. Nagyon megbántam és igen megérdemlem, hogy fájjon. Pszichológus nem segít, beszélni nem beszélek róla senkinek. Egy depressziós nő lett belőlem. Mindig életvidám voltam. Már az öngyilkosságon gondolkodom, nem viselem el a fájdalmat .

Kérlek Titeket akik most gondolkodnak az abortuszon NE TEDD MEG!! A velejáró fizikai fájdalom nem volt ennyire fájdalmas mint a lelki!!!! Ne tedd tönkre magad te is !

2022. jún. 21. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:

#80, tudod, egy ideje már eltalálták a Viagrát is:)

"Nem tudom, hallottal-e róla, de az abortusz a nőnek mindig is nagyobb kellemetlenség lesz egy guminál." - olyan nőt kell találni, aki ezt nem így gondolja... pont ez a dolog kulcsa...

Egyébként megvígasztallak, az embrió "jogát" azért tettem idézőjelbe, mert az pláne nem létezik... pontosabban az élve megszületéséhez KÖTÖTT... amikor ugye már rég nem embrió...

2023. jan. 12. 17:26
 82/82 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Szeptemberben szakítottam végül a sráccal. Elmentem pszichológushoz. Sajnos ez egész életemen át kísérteni fog de már nem sírok mindennap!

Apropó.. ha csak felmerül benned a kérdés, tedd meg… így egy évvel késöbb már belátom.

2023. jan. 12. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!