Honnan tudom,hogy kell-e pszichológushoz vinnem a 11éves gyerekemet,nem épp szép válás után?
Figyelt kérdés
A párom kidobott minket a házából pár napja,mondta hogy pakoljunk és menjünk,mert a házhoz semmi közünk. Ugyan 15 éve élünk együtt,de azt a házat valóban a szüleitől kapta. Most egy teljesen más környezetben élünk,nyílván a megszokott szobája sincs,ketten kuckóztunk össze egy szobában,megváltoztak az életkörülményeink,amin én még csak csak túl tudok lépni,de a gyerekemet félek,hogy nem tudja majd feldolgozni. Vagy mindenképpen érdemes lenne pszichológushoz vinnem?2022. febr. 5. 12:46
1/13 anonim válasza:
A pszichológus sosem árt, de én elsősorban egy baromi jó ügyvédet keresnék a helyedben
2/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem KELL feltétlenül és rögtön pszichológushoz rohanni. Csak egy újabb trauma.
Lehetőség szerint több beszélgetés, akár a helyzetről is. Figyelni a viselkedését. Nem szégyellni esetleg az ofője előtt sem a helyzetet.
3/13 anonim válasza:
2. Trauma? Sosem voltál pszichológusnál ugye? Szerintem mindenkinek kellene pszichológushoz járni, nem csak akinek valami problémája van.
4/13 anonim válasza:
Ja, az amcsik is azért olyan sikeresek :)
Csak nem pszichológus vagy? :)
5/13 anonim válasza:
De még ha igazad is lenne (meggyőződésem, hogy nincs), a mai magyar valóság nem ez, a gyereknek meg ebben a mai magyar valóságban kell élnie.
8/13 anonim válasza:
Amíg nem látsz súlyos viselkedésváltozást, tanulmányi eredményromlást, szomorúságot, társas kapcsolatok előli elzárkózást, vagy agressziót, étvágyváltozást, addig nem kell. Hagyni kell kibeszélni, ami benne van.
9/13 anonim válasza:
Semmit nem ér a pszichológus. Beszélgetni beszélgethet veled is.
10/13 anonim válasza:
Én nem vagyok pszichológus ellenes. De lenne rá pénzed? Nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!