Otaku1238 kérdése:
Mit tegyek ha apukám szerint nem dolgoztam fel a válásukat és pszihológushoz akar küldeni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 21:42
2/22 anonim válasza:
Meglehetősen nehéz erre bármit mondani a körülmények ismerete nélkül. Mire alapozza ezt apukád?
3/22 A kérdező kommentje:
De már feldolgoztam minek menjek?
2017. szept. 1. 21:49
4/22 A kérdező kommentje:
Alapból nagyon érzékeny vagyok és ő úgy veszi ezt le hogy azért sírok meg ilyesmi mert elváltak es hiányzik anyukám. De ez nem így van. Szinte semmi nem változott azóta anyukám is mindennap jön hozzánk.
2017. szept. 1. 21:50
5/22 anonim válasza:
Menj el, hogy nyugodjon meg. Nem fog semmi rossz történni, beszélgetés lesz csak.
6/22 A kérdező kommentje:
Semmi értelme elmenni ha jól vagyok.
2017. szept. 1. 21:54
7/22 anonim válasza:
Segíteni fog megérteni önmagadat, és ez fontos.
8/22 anonim válasza:
Lehet, hogy jól vagy, de legalább azért megérné elmenned, hogy apukád is megbizonyosodjon efelől.
9/22 anonim válasza:
Szerintem menj el egyszer kétszer, a pszichológus majd megmondja apudnak hogy már feldolgoztad a válást.
10/22 anonim válasza:
Ne állíts fel öndiagnózist. Menj a szakemberhez.
A gond ott van,hogy szégyenled a pszichológust. Hidd el az a beteg aki szerint szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!