Tesom fia mindig csak turo gombocot akar enni?
Ez normalis?
Kis koraban csak a turo gombocot ette meg porcukorral.
Azota anyu mikor itt van nalunk,mindig csak azzal tomi ebedre.
Mondtam neki hogy ilyen nincs hogy egy gyerek nem eszik mast.
Oviban bezzeg megeszi itt meg megy a hiszti ha mast akarunk adni neki.
Szerintetek?
A családodat érdekes lenne megismertetni az úgynevezett gyereknevelés fogalmával, rejtelmeivel.
Meglepődnének, hogy mik vannak a világban, amiről ők nem tudtak.
Én meg a rántott húsért hisztiztem állandóan,nem akartam mást enni soha. És??? Borzasztó szörnyű dolog tényleg. Örülj neki hogy nem szűzérméért meg szarvasgombáért van oda.
Ilyenen minden gyerek átesik majd kinövi. Biztos neked is volt ilyen.
Minden gyereknek van ilyen képzeld a felnőtteknek is.
Gondolom a mama finoman csinálja ízlik neki.
Nálunk 1 hete minden nap káposztasaláta van, a gyerekek imádják ennyi..
Hát ezen anyud tudna változtatni (mármint nálatok). Ha nincs gombóc, nem tud azt enni. Ha meg nem eszik, majd eszik otthon.
De ez nem olyan brutális nagy probléma, inkább az, hogy ovis, de már a szülei fejére nőtt.
Szerintem minden gyereknél van ilyen időszak. Az én unokaöcsém jelenleg folyton csak virslit enne, vagy ha épp nem azt, akkor tésztát tésztával. Ha eljön hozzám, reggelire, vacsorára virslit kér, ebédre paprikás krumplit főzök neki virslivel, a strandon meg hot-dogot kér :-D
emellett azért eszik mást is néha, de most ez a mániája. Okosan lehet ezt is változatosan tálalni. Idő kell míg a gyerekek megismerik az ételekben rejlő változatosságot. Ki előbb, ki később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!