Mi lehet a férjemmel? Nagyon félek
10 éve vagyunk házasok, van egy 3 éves kislányunk is. 2 napja elkezdett a férjem olyanokat mondani, hogy találkozott egy emberrel, aki elmondta neki, hogy én megcsaltam őt mindkét bátyával, sőt a saját öcsémmel is. És le fogom tagadni, de ez azt bizonyítja, hogy igaz. Először nem tulajdonítottam neki nagy gondot, gondoltam csak kimerült, vagy viccel. De komolyan gondolja. Öcsémmel dulakodtak is emiatt. Már nagyon nyomasztó az egész, az a valaki akivel beszélt szerintem nem is létezik. Vadabbnál vadabb elméletei vannak, és nem hajlandó orvoshoz menni, pedig könyörgök neki. Azt mondta elvál tőlem plusz bántani akar, 1 órával később meg megbocsát, aztán meg tudja hogy nemigaz és ez megint elölről, körforgásban. Fiatalon voltak drogproblémái, de már 10 éve alkoholt sem iszik, nem hogy drogot nem fogyaszt. Az esküvőnkön ivott utoljára egy pohár pezsgőt.
Mi történhetett vele? Hirtelen egyik napról a másikra lett ilyen! 35 éves.
Skizofréniának hangzik, de persze diagnózist csak orvos tudna felállítani.
Amikor épp megbocsát és normális, akkor vedd rá hogy menjen el szakemberhez, biztosítsd a támogatásodról, mellette leszel, csak szeretnéd ha elbeszélgetne egy orvossal, az még nem jelent semmi komolyat. Esetleg hass rá a lányotok szemszögéből, a cél szentesíti az eszközt.
Ne hagyd hogy elharapózzon a dolog, mert te és a gyerek isszátok meg a levét.
A történet alapján én nagyon erősen arra tippelek, hogy ismét fogyaszt drogot.
De lehet egyszerűen pszichés betegség lépett fel nála.
Kérj segítséget!
Téveszméje van. Nagy eséllyel skizofrén. Pszichiátriai kezelés lenne szükséges.
Egyébként nem nagyon tudlak sajnálni, így jár aki drogossal kezd.
Nem tudom de valahogy drogteszt kellene ne tudjon róla vizelet vagy nyál ből
Nézz utána hogy lehet így megoldani Google segítségével
Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!