Nagyon megbántam az abortuszt, pszichologús nem segít, ti, hogy dolgoztátok fel?
Fél éve volt a műtétem , minden reggel, napközben, este sírok azóta is. Nagyon megbántam és igen megérdemlem, hogy fájjon. Pszichológus nem segít, beszélni nem beszélek róla senkinek. Egy depressziós nő lett belőlem. Mindig életvidám voltam. Már az öngyilkosságon gondolkodom, nem viselem el a fájdalmat .
Kérlek Titeket akik most gondolkodnak az abortuszon NE TEDD MEG!! A velejáró fizikai fájdalom nem volt ennyire fájdalmas mint a lelki!!!! Ne tedd tönkre magad te is !
#67, látom, nem tudsz leállni... "Vagy mehetne kémiai kasztrálásra is" - ide talán a jó édes apádat kellett volna küldeni, mielőtt létrehozott téged... ennyi a véleményem az ötletedről...
Egyébként egy generális baj van a gondolatmeneteiddel, a #63-ban alkalmazott "normalítás"-fogalmad még mindig azt a valléserkölcsi-sötét középkori alapokon nyugszik, ami már Freud idejében is több, mint anakronisztikus lett volna... bizony, jobb ha megbékélsz vele, hogy manapság az is tök normális, aki leír olyant, mint itt a #8-as, vagy akinek nem a gyerekvállalás az életcélja, aki a társkeresésből nem a túlsúlyos vagy kis mellü, hanem az anyatípusú nőket zárja ki. (sőt, megsúgom, még az is, aki meg akarja változtatni a nemét, mondjuk, vagy aki épp a saját neméhez vonzódik) Úgyhogy mielőtt online-diagnosztikai gyurcsók-utódlásba fogsz, talán update-elni kellene a szempontrendszered mondjuk minimum a DSM IV-re... (nem túlzott igény, még bővel az előző évezred az is, ma már az V. a hivatalos...)
Aztán azt hagytad épp tökéletesen figyelmen kívül, hogy a szexuális ösztön az nemektől-független, és mindkét fél jól jár vele... addig a túltengő anyai ösztönből az illető párjának a világon semmi haszna sincs, sőt inkább kára van belőle, szemben a jó szex-szel ami mindkét félnek jó... Ilyen módon nem igazán vethető össze... amivel összevethető az anyai ösztön az valójában a férfi poligám ("magszórási") ösztöne, az van hasonló idegi és hormonális befolyás alatt... és hát bizony a nők zöme keményen elvárja a férfiaktól, hogy ezen az ösztönön uralkodjanak, ergo sima reciprocitás, hogy a férfi is elvárja az anyai ösztön önkontrollját.
De, hogy az itteni kérdésről, a Kérdező problémájáról is beszéljek, valójában pont az a baj, hogy a társadalomban még mindig jelen van ez a vallás-determinált normalítás-fogalom... ez okozza az abortuszon átesettek lelki problémáinak a zömét. Igazándiból az lenne a jó kérdés, hogy hogyan lehetne ezt a fajta elavult, selejtes gondolkodást eradikálni társadalmi szinten.
#68! Értem, elfogytak az érveid. Ja, soha nem is voltak, bocs😂Pontosan mi is a problémád a vazektómiával, amivel esetedben mindenki jól járt volna? Ha már a kémiai kasztrálás nem felel meg. Pedig még jobb, mert kétlem, hogy veled bárkinek is jó lenne a szex, olyan szinten vagy önimádó.
Amúgy rohadtul tévedsz, semmi közöm a vallásokhoz konkrétan ateista vagyok. Az abortuszt is támgatom bizonyos esetekben. Anyukádnak például kifejezetten hasznos lett volna.😉
#69 "Pontosan mi is a problémád a vazektómiával, amivel esetedben mindenki jól járt volna?" - te már reflexből is csak hazudni tudsz? Hol írtam, hogy bármi problémám lenne vele? Apró nünasz ugye, hogy 36 éve még nem volt sem elterjedt, sem elérhető kívánságra végzett formában... de ehhez ugye kellene 2-3 agysejt, hogy magadtól rágyere... (a jelen párom meg kategórikusan ellenzi, fogamzásgátló-párti)
Egyébként hiába lakkozod magad, te bizony magzatvédő vagy... ez a szemétkedésed buktatott le az #59-ben: " egyszer az életben nem te voltál a Föld középpontjában egy ember szemében, hanem _egy másik ember_," ugyanis egy embrió és egy ember közé bizony csak a legkorlátoltabb fajta magzatvédők képesek egyenlőségjelet tenni...
Az meg külön röhelyes, hogy pont te emlegeted az érvek elfogyását... amít te nem tettél le egyetlen épkézláb érvet sem, személyeskedő ex-catedra kijelentésekkel meg képzelgésekkel operálsz egy általam méltán megvetett erkölcsi rendszer alapján...
"Az abortuszt is támgatom bizonyos esetekben. Anyukádnak például kifejezetten hasznos lett volna" - ebben, meg mint említettem már egyetértünk... nem rajta múlt... bizony én magam is nem kívánt gyerekként kezdtem az életem... de utánam nem kényszerítettek legalább senkit apaszerepbe...:))
Kérlek Titeket akik most gondolkodnak az abortuszon NE TEDD MEG!! - Miért ne?
Én pl szemrebbenés nélkül elvetetném, mert nem vállalhatok gyereket - vagy nagy eséllyel meghalok a terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!