Nagyon megbántam az abortuszt, pszichologús nem segít, ti, hogy dolgoztátok fel?
Fél éve volt a műtétem , minden reggel, napközben, este sírok azóta is. Nagyon megbántam és igen megérdemlem, hogy fájjon. Pszichológus nem segít, beszélni nem beszélek róla senkinek. Egy depressziós nő lett belőlem. Mindig életvidám voltam. Már az öngyilkosságon gondolkodom, nem viselem el a fájdalmat .
Kérlek Titeket akik most gondolkodnak az abortuszon NE TEDD MEG!! A velejáró fizikai fájdalom nem volt ennyire fájdalmas mint a lelki!!!! Ne tedd tönkre magad te is !
Ha elhalt volna a terhessége sajnálnám a kérdezőt, de könyörgöm önszántából szakította meg a terhességet, abortuszra ment, mert nem akarta megtartani. Senki se tartott fegyvert a fejéhez. Én megtartottam a gyereket, mert én meg akartam tartani. Sajnálom, hogy a te párod nem támogatott, nem is nevezném párnak az ilyen embert..
24-es voltam
Kérdező, minden ép értékrenddel bíró normális ember a párját választja egy fejletlen embrióval szemben, ne hagyd magat átvágni...Egy gyereket a KÉT szülőjének kell akarnia, a világ legerkölcstelenebb, leggerinctelenebb takonymentalítása valakinek - akit állítólag még szeretünk is - kéretlen felelősséget, kötelességet erőszakolni a nyakába.
Nálunk az exem anno megtartotta hasonló helyzetben, a világon semmi jó nem sült ki belőle... az abortusz ugyanis egyszeri esemény, egyszer kell túlesni rajta, addig a nem kívánt gyerek folyamatosan jelen van az életedben, és folyamatosan generálja az újabb és újabb konfliktusokat az élet minden percében... és ott biztosan nem tud segíteni semmiféle pszichológus, lévén, hogy a gyereket nem tudja eltüntetni az életedből, és nem tud kárpótolni mindazért a kényszerét, amit a gyerek miatt kellett elviselned.
A másik: lehet, hogy abortusz esetén te sérülsz, de a párod tud veled foglalkozni... megtartás esetén a párod sérülne, csak épp a terhes nő abszolút nem a párjával foglalkozna, hanem a méhe tartalmával, csak tovább fokozva a férfi sérülését...
"megtartás esetén a párod sérülne, csak épp a terhes nő abszolút nem a párjával foglalkozna, hanem a méhe tartalmával, csak tovább fokozva a férfi sérülését..."
34-es, attól sérül egy férfi, hogy gyereke születik?
Mindig tanulok valami újat ..... kétgyerekes apaként. :-))))
#35 IGEN, attól sérül egy férfi, hogy semmibe vették az ő akaraták, reproduktív önrendelkezési jogát, keresztbe xarták az élet-terveit, és ráadásul egy olyan ember, akiben megbízott, akit szeretett, az vált legfőbb ellenségévé, és élete tönkretevőjévé.
Egy férfit pont ugyanúgy érint, ha nem az ő tervei teljesülnek, mint egy nőt... bármilyen meglepő is számodra...
#36, azért szerencsére nem csak "anyatípusú" rémségek élnek a Földön, akiknek a babuka meg a szülés az alfa és az omega... úgyhogy egyébként most voltunk 25 évesek a párommal:)))
"aki egy magatehetetlen csecsemővel akar versenyezni a nő figyelméért" - szó sincs "magatehetetlen csecsemőről", ezek a történetek egy fejletlen embrióról szólnak, amihez képest még a földi giliszta is a komplexítás csúcsa... csecsemőt hol lehet abortálni, okoska?
#39, nézd, ha téged nem zavar, hogy más osztja be az életedet, kényszerít rád célokat meg áldozatokat, hát egészségedre. Én azért szeretek a saját életem ura lenni, és megvédeni a saját jogos érdekeimet... igen, még egy kicsike babukával szemben is...
A kérdező legalább láthatja, hogy valójában jó eséllyel mi történt volna, ha nem az abortusz mellett dönt... szinte biztosan nem az, hogy a párja majd zokszó nélkül becsicskul az ő akaratának, és "majd együtt, közösen..."
#40! Így van, lenne egy gyereke, és megszabadult volna a f.szkalap pasitól. Tudod, a szakítás csak egy egyszeri esemény, együttmaradásnál meg az egész életedet tönkreteszed azzal a nyomorulttal.
Arra meg ne legyél olyan büszke, hogy 25 éve találtál egy magadhoz illő idiótát. Annyi mentális sérült él ebben az országban, hogy a nagy számok törvénye alapján, ez várható volt.
Hajrá, ezt még pontozd le jól a 3 profilodról, mert több lehetőséged nem lesz, nem írok többet 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!