Nagyon megbántam az abortuszt, pszichologús nem segít, ti, hogy dolgoztátok fel?
Fél éve volt a műtétem , minden reggel, napközben, este sírok azóta is. Nagyon megbántam és igen megérdemlem, hogy fájjon. Pszichológus nem segít, beszélni nem beszélek róla senkinek. Egy depressziós nő lett belőlem. Mindig életvidám voltam. Már az öngyilkosságon gondolkodom, nem viselem el a fájdalmat .
Kérlek Titeket akik most gondolkodnak az abortuszon NE TEDD MEG!! A velejáró fizikai fájdalom nem volt ennyire fájdalmas mint a lelki!!!! Ne tedd tönkre magad te is !
Barátnőm ugyanígy járt, a pasi választás elé állította, vagy ő, vagy a gyerek. Elvetette a gyereket és nem sokkal később kidobta a pasit. Élete legjobb döntése volt.
Miért szeretsz egy olyan férfit akivel gyakorlatilag bántalmazó kapcsolatban élsz? Ne aggódj, ő nem szeret téged, csakis saját magát.
#74, manapság femi körökben nagy divat lett ez a "bántalmazó kapcsolat" - puffogtatás... aztán mitől lenne bántalmazó kapcsolat az, ha a párodnak eltérőek a gyermekvállalási tervei???? Mintha a férfiak alapvető kötelességei közé tartozna a nők anyai ösztöneinek feltétel nélkül való kiszolgálása...
Akkor már sokkal inkább bántalmazó kapcsolat az, amikor valamelyik fél egy embrió létének rendeli alá a párját, a kapcsolatát, semmibe véve a másik önreprodukciós szabadságát.
Kedves olvasók. Én is útkeresésen vagyok férfiként a ,,mi lenne ha". Több kérdésnél kitört a vita, de kb fotelharcosok, fel se fogják miről vitáznak. Persze, férfiként nem érthetem... nem a fenét nem. Igen, megtörténik a teherbe ejtés, elbsszuk. Emellett belelátok szitukba. Minimum 14 de 18 évig az életednek vége. Ha ez nem kiegyensúlyozott, támogató kapcsolatban van, akkor egy beteg mintát adsz a gyereknek. Mocskosul nehéz minden egyes nap, és sírni se lesz időd.
Mire figyelj?
Ha abortuszon gondolkodsz és ezt olvasod TEDD MEG! Miért? Nézd a kérdezőt. Volt AB, depi, majd KÖZÖSEN döntöttek, hogy legyen baba. Ennyi ez. Bármikor lehet babát csinálni (sajnálom, de így van).
VISZONT! Megfelelő párt találni rohadt nehéz. A 30 év alatti férfiak 90%-a még gyerek, ezt véssétek a fejetekbe. A gyerek nem tartja egybe a gyerek férfival a kapcsolatot, vagy ha mégis, az egy mérgező légkört alakít ki, vagy érzelmi bántalmazó kapcsolatot épít, főleg ha melette elindul a megcsalás. És ez elég gyakori ám. A férfiak beszariak. Simán otthagyják a nőt a gyerekkel, a 20% gyerektartást meg talán fizetik vagy nem.
Emellett ha a férfi ilyennel játszik, hogy a gyerek vagy ő, akkor AB és a férfit is dobd ki, mert ez zsarolás. Mert a felnőtt férfi képes felelősséget vállalni. Elmondhatja, hogy figyelj, nem akarom, de ha megszületik, egyedül neveled fel, de vállalom a hétvégi apa szerepét mert az én vérem, én is elbsztam. Na ezt nem merik kimondani a férfiak. És így már látszik, hogy a férfi csak kényelemből van a kapcsolatban. Szeretet nélkül hogyan mutatnának hiteles szülői mintát?
És még fel se hoztam a házasság témáját, ami azért kell, hogy beszari-e a férfi vagy sem. Mert ha elvesz, akkor akarja a dolgot (bár szerelmet/szeretet nem feltétlen jelent), hajlandó felelősséget vállalni.
Szóval ha AB-n gondolkodsz, egyrészt tedd meg. Másrészt gondold végig, hogy kinek szülsz, bánt-e, kihasznál-e, támogat-e hogy fejlődj az életben. Ha ,,egyedül is felnevelem" akkor kb önző gci vagy, mert szeretet éhséged van, félsz ezt kimondani, plus nem a megfelelő partner van melletted akitől ezt megkapod. És ha ezek után is megtartod, akkor a 2., 3.,4.,5.-et is megtartod? X különböző apától? Nem. Ezért AB után lehet csinálni még egy babát, ha bízol a partneredben/találsz megfelelőt, de gyerekkel, szar helyzetben akár egyedül 20 évig feladod azt, amiből csak 1 van: az életed. Mi férfiak gcik vagyunk. Ne bízzatok bennünk, csak ha bizonyítottunk, tegyetek próbára sokszor.
#76, szintén férfiként a leírtak felével nem értek egyet...
"Ne bízzatok bennünk, csak ha bizonyítottunk, tegyetek próbára sokszor." - ha engem a párom direkt próbára tenne, valszeg aznap köszönnék el tőle... ugyanis ember vagyok, nem kísérleti nyúl...
"Mert a felnőtt férfi képes felelősséget vállalni. Elmondhatja, hogy figyelj, nem akarom, de ha megszületik, egyedül neveled fel, de vállalom a hétvégi apa szerepét mert az én vérem, én is elbsztam. Na ezt nem merik kimondani a férfiak." - ez egyáltalán nem MERSZ kérdése... azér vagyok hajlandó bármekkora felelősséget vállalni, amiben döntési jogom is van... ha a nő egyedül dönt egy terhesség megtartásában, akkor az az ő döntése, az ő felelőssége. HOgy kinek a vére, az tök mindegy, a hülye vérség nem alapoz meg felelősségvállalást a jog által kikényszerített minimumán túl... (ugye más esetben meg akkor is felelősséget vállal az ember, ha nincs genetikai kapcsolat, pont azért, mert szabad döntése van benne) Végre tudomásul kell venni, hogy minden embert megillet a szabad akarat a férfiakat is, és a nőket is...
#77! Így van, a hülyeséghez való jog is megilletett, amikor gumi nélkül dugtál. Ott volt a döntési lehetőséged.
"azér vagyok hajlandó bármekkora felelősséget vállalni, amiben döntési jogom is van..." Már meglévő terhesség esetén ezt, hogy képzeled, ha a nő meg akarja tartani, te meg nem? Vagy a nő joga sérülhet, csak a teremtés koronáié nem? Akkor ld.egyes pont. Nem kell teremteni. Jogod van nem dugni, sőt, jogod van gumi nélkül nem dugni is. 🤷🏼♀️
#78, nem tudom, hallottál-e már róla, de a rohadt gumióvszer a férfiak, párok nem kis része számára egyáltalán nem megfelelő eszköz. Tehát roppant unalmas és végtelenül bosszantó az ezzel való vagdalkozás.
Másfelől azt gondolom, hogy megszületett, élő emberek (akár férfiak, akár nők) kielégítő szexualításhoz való joga lényegesen előbbre való, mint egy fejletlen embrió bármiféle érdeke, vagy "joga".
Az általad felvetett kérdésre a helyes megoldás pedig a JOGI ABORTUSZ. Úgyhogy nem a férfinak és nem a nőnek a joga sérülhet, hanem a "kicsike babuka az már egy kis életke joga" az, ami nyugodt lélekkel ignorálható.
#79! Ja, hogy te megint a szokásos elmebeteg vagy. Nem tudom, hallottal-e róla, de az abortusz a nőnek mindig is nagyobb kellemetlenség lesz egy guminál.
"Szexualitáshoz való jog" meg soha nem létezett, most se létezik, és nem is fog. Nemlétezésénél fogva meg soha semmi előtt nem állhat🤷🏼♀️
Szerencsénkre nem egy hozzád hasonló pszichopata dönti el, hogy lesz-e jogi abortusz, szóval nem lesz. Törődj bele, így 60 fölött már úgyse sokáig áll fel a farkad, szóval minden problémád megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!