Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon megbántam az abortuszt,...

Nagyon megbántam az abortuszt, pszichologús nem segít, ti, hogy dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés

Fél éve volt a műtétem , minden reggel, napközben, este sírok azóta is. Nagyon megbántam és igen megérdemlem, hogy fájjon. Pszichológus nem segít, beszélni nem beszélek róla senkinek. Egy depressziós nő lett belőlem. Mindig életvidám voltam. Már az öngyilkosságon gondolkodom, nem viselem el a fájdalmat .

Kérlek Titeket akik most gondolkodnak az abortuszon NE TEDD MEG!! A velejáró fizikai fájdalom nem volt ennyire fájdalmas mint a lelki!!!! Ne tedd tönkre magad te is !

2022. jún. 21. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
64%
Jó mostmàr ez van, lépj tovább.
2022. jún. 21. 20:34
 12/82 anonim ***** válasza:
94%

5. Együtt is éreztem vele az utolsó bekezdéséig. Szerintem egy megtört nő nem mond ilyet. De ez az én véleményem.

Ne haragudj kérdező, de te azzal a férfibe vagy szerelmes és tervezel gyereket aki miatt elvetetted a megfogantat és most depressziós vagy és öngyilkosságon gondolkozol. Ha nem kamu, amit továbbra is fenntartok jó nagy bohóc vagy.

2022. jún. 21. 20:35
 13/82 anonim ***** válasza:
94%
Ha a párod azt mondja, hogy vagy ő vagy a gyerek, akkor az nem anyagi meg lakhatási gond. Ketten voltatok csak megoldottátok volna. Biztos nem lennék olyan valakivel, aki ilyen választás elé állít. Nem az abortusz itt a gond, hanem hogy olyan valakivel élsz, aki ezt kikényszerítette belőled.
2022. jún. 21. 20:38
 14/82 anonim ***** válasza:
83%
Nézd, ez egy szar döntés volt, a te esetedben. Nekem azért volt jó döntés annak idején, mert marhára nem akartam gyereket annak idején. Nem kerestem kiskapukat a saját lelkiismeretem igazolására, hogy nem lett volna pénzünk eltartani stb., mert ez nem igaz. Kaptunk volna hatezer gyerekruhát, támogatást, szociálisan akár ingyen lakhatást. Én akkor és ott NEM akartam se terhes lenni, se gyereket vállalni. Azt, hogy milyen az, amikor valaki kívánt gyereket vetet el egy hülye faszi miatt, nem tudom. Ezért tudom csak azt mondani, hogy valahogy próbálj megbékélni a döntéseddel. Mert nézz szembe azzal, hogy ez végsősoron a te döntésed volt.
2022. jún. 21. 20:43
 15/82 anonim ***** válasza:
82%
Meg is érdemled ha ezek után még azzal a féreggel vagy. Nyugodj bele, a következő gyereket is kikapartatja belőled.
2022. jún. 21. 20:55
 16/82 anonim ***** válasza:
81%
Először is ki kell vágnod azt az embert, aki ilyen döntésre kényszerített. Ő a depressziód okozója, mellette nem fogsz rendbe jönni.
2022. jún. 21. 20:58
 17/82 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom nem nyertetek a lottón azóta...

Mégis hogy oldódott meg pikk-pakk az anyagi helyzet?

Magyarán, akkor is meg tudtátok volna oldani, ha akartátok volna. De a párod nem akarta!!!

Miből gondolod, hogy egy ilyen ember, aki belehajszol az abortuszba azt kockára téve, hogy valaha is lehet gyereked, majd 2-3 év múlva jó férj és apa lesz?

Kicsit gondolkozzál már!

Ez az ember nem szeret és a magzatot sem szerette, csakis önmagát!!

2022. jún. 21. 21:00
 18/82 anonim ***** válasza:
87%
Kivagnàm a pasit örökre. Vedekezès nèlkül szexelni volt esze, de aztàn ràvett, hogy elvetesd. Aztàn hiàba dobtad ki visszakönyörògte magàt... Fuh, keress normàlis pasit, meg menj màsik pszichològushoz...
2022. jún. 21. 21:01
 19/82 anonim ***** válasza:
76%
Hát ha továbbra is emellett az ember mellett vagy.... 🤷‍♀️ Azt írtad lakhatasi, anyagi gondok, azóta nyertetek a lottón vagy mk, hogy pl epitkeztek, mikor épp most lesznek egyre megfizethetetlenebbek az epitoanyagok... Mindegy lényegtelen. De valószínűleg a következő gyerek is erre a sorsra jut emellett a pasi mellett, eszem ágában nem lenne olyannal maradni aki ilyen valasztas elé állít.. Nekem is volt abortuszom 20 évesen, a megbízható pharmatex kúp hasznalataval "sikerült", de mivel engem konkretan otthagytak, munkám nem volt, bevetelem nem volt, megtakarítás nem volt 20 évesen így kénytelen voltam elvetetni, azóta már belatom hogy helyes döntés volt mivel nem tudtam volna megadni neki a megfelelő körülményeket. De nálam sosem állított választás elé az akkori párom.
2022. jún. 21. 21:02
 20/82 anonim ***** válasza:
88%
Szerelmes vagy abba a férfiba, aki választásra kényszerített közte és a gyereked között. 🤔🤔🤔
2022. jún. 21. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!