Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nagyon megbántam az abortuszt,...

Nagyon megbántam az abortuszt, pszichologús nem segít, ti, hogy dolgoztátok fel?

Figyelt kérdés

Fél éve volt a műtétem , minden reggel, napközben, este sírok azóta is. Nagyon megbántam és igen megérdemlem, hogy fájjon. Pszichológus nem segít, beszélni nem beszélek róla senkinek. Egy depressziós nő lett belőlem. Mindig életvidám voltam. Már az öngyilkosságon gondolkodom, nem viselem el a fájdalmat .

Kérlek Titeket akik most gondolkodnak az abortuszon NE TEDD MEG!! A velejáró fizikai fájdalom nem volt ennyire fájdalmas mint a lelki!!!! Ne tedd tönkre magad te is !

2022. jún. 21. 20:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
56%
#41, lenne egy gyereke, meg egy tökéletesen kilátástalan élete, napi megélhetési gondokkal akár... valóban, mindenki csak ilyenre vágyik magának is meg a gyerekének is... idiótázni meg légyszi a saját felmenő nőrokonaidat idiótázd, meg azokat a gerinctelen teremtéseket, akik képesek erőszakkal egy férfi nyakába varrni egy általa nem kívánt gyereket. (bár igaz, az utóbbiak nem idióták, hanem aljasok)
2022. jún. 22. 10:53
 42/82 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek. Mindenki véleményét megértem, elfogadom. Én csak tanácsot kértem, hogy tudom túl tenni magam ezen. A párom nem hagyom el semmiképp…
2022. jún. 22. 11:49
 43/82 anonim ***** válasza:
37%
"Tudod, a szakítás csak egy egyszeri esemény, együttmaradásnál meg az egész életedet tönkreteszed azzal a nyomorulttal." - ez pontosan így igaz a gyereket önkényesen vállaló nő esetére is, minél hamarabb teszed lapátra, annál kevesebb veszteséggel megúszod... igaz a férfi azért van ekkor is nehezebb helyzetben, mert az igazságtalan gyermektarhától való megszabaduláshoz azért kell némi ügyesség meg főleg szerencse is...
2022. jún. 22. 11:50
 44/82 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező (#43) elfogadod, hogy az adott helyzetben az abortusz volt a racionális és tisztességes döntés, és kizárod a beteg magzatvédő lelki terrort az életedből.
2022. jún. 22. 11:52
 45/82 anonim ***** válasza:
56%
#45, már bocs, de inkább te egy szűk látókörü elfogult feminista... mint említettem, az abortuszon egyszer kell átesni, a nem kívánt gyerek meg minimum 18 év permanens konfliktus és gyötrelem, minden nap minden percében... ez a tény.
2022. jún. 22. 15:36
 46/82 anonim ***** válasza:
31%

Már bocs, de egy szűklátókörű feminista is szélesebb látókörrel rendelkezik, mint te. Egy kikényszerített abortusz traumája veled marad egy életre, egy nem kívánt gyerek meg max. 18 év gyötrelem, de még azt is megteheted, hogy nem látogatod, mert nem kényszeríthet senki...

2022. jún. 22. 15:51
 47/82 anonim ***** válasza:
43%

" de még azt is megteheted, hogy nem látogatod, mert nem kényszeríthet senki..." - ez egyfelől HAZUGSÁG, másfelől mi a fene köze van a látogatásnak az általa okozott gyötrelemhez???

Egyébként meg: [link]

És azt miből gondolod, hogy a nyakadba vágott babuka traumája nem marad veled egy életre??? Amikor elqrhatja alapban a párkapcsolatodat, a pályaválasztásodat, a karrieredet, az újabb párt találási esélyeidet, meg minden valóban fontosat az életedben.

2022. jún. 22. 16:06
 48/82 anonim ***** válasza:
55%

Nem hazugság. Mégis hány gyerek lehet, akit nem látogat az apja vagy csak alig? Hiába a törvény, ha nem tudják betartatni. Ha külföldre költözöl, még a törvény keze se ér el.

A nem kívánt gyermek (vagy legyen "babuka", ha már ilyen elegánsan tudsz fogalmazni) is lehet életre szóló trauma, ez igaz. De ez csak annyit jelent, hogy mind egy kikényszerített abortusz, mind egy nem kívánt gyerek traumája lehet életre szóló trauma. Viszont csak az előbbi jár fizikai fájdalommal, az ember testébe való "belenyúlással".

"Amikor elqrhatja alapban a párkapcsolatodat, a pályaválasztásodat, a karrieredet, az újabb párt találási esélyeidet, meg minden valóban fontosat az életedben."

Valójában inkább megnehezítheti.

2022. jún. 22. 16:41
 49/82 anonim ***** válasza:
32%

"Viszont csak az előbbi jár fizikai fájdalommal, az ember testébe való "belenyúlással". - javaslom, kérdezz végig 10 férfit, hogy mit viselnének jobban, egy rektoszkópiát - "fizikai fájdalom, az ember testébe való "belenyúlás" - , vagy egy nem kívánt gyereket....

"Valójában inkább megnehezítheti." - helyzet függvénye... és ki fog érte valaha is kárpótolni??? A gyerek, aki voltaképp tök ártatlan a saját megszületésében, az exed, akinek már eleve is fontosabb volt a saját anyai ösztöne, mint a párkapcsolata, egy másik nő, akinek olyan bűnért kell jótállni, amit nem ő követett el, vagy valami vallás jóistene? Ki fogja valaha is visszaadni a tőled elrabolt lehetőségeket, időt és energiát???

2022. jún. 22. 16:55
 50/82 anonim ***** válasza:
62%

Javaslom, hogy kérdezz meg 10 férfit arról, mit viselne jobban: egy élethosszig tartó traumát és fizikai fájdalmat vagy egy élethosszig tartó traumát...

"helyzet függvénye... és ki fog érte valaha is kárpótolni???"

Valóban helyzet függvénye, de miért kéne téged kárpótolni? Miért kéne valakit kárpótolni azért, ami részben a saját hibája? Ha megerőszakolták, az természetesen más lapra tartozik.

2022. jún. 22. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!