Nagyon megbántam az abortuszt, pszichologús nem segít, ti, hogy dolgoztátok fel?
Fél éve volt a műtétem , minden reggel, napközben, este sírok azóta is. Nagyon megbántam és igen megérdemlem, hogy fájjon. Pszichológus nem segít, beszélni nem beszélek róla senkinek. Egy depressziós nő lett belőlem. Mindig életvidám voltam. Már az öngyilkosságon gondolkodom, nem viselem el a fájdalmat .
Kérlek Titeket akik most gondolkodnak az abortuszon NE TEDD MEG!! A velejáró fizikai fájdalom nem volt ennyire fájdalmas mint a lelki!!!! Ne tedd tönkre magad te is !
Kérlek Titeket akik most gondolkodnak az abortuszon NE TEDD MEG!! A velejáró fizikai fájdalom nem volt ennyire fájdalmas mint a lelki!!!! Ne tedd tönkre magad te is !
Ezt nem követelheted mindenkitől és tudhatod, hogy nem mindenki ugyanúgy éli ezt meg...Van aki átgondolja és utána sem bánja meg, van akit megvisel de tovább lép...Pl.olyannak nem kívánhatod ezt aki tényleg védekezett (tudod nincs 100%-os) és mégis besikerült, de semmire felnevelni a gyereket akit nem is kívánnak, akkor inkább az abortusz...Nem tudhatod ki milyen körülmények között él.
Meg öngyilkosságon gondolkozni elég meredek, főleg hogy másoknak azt mondod ne tegyék pl..lehet valakinek öngyilkosság lenne ha bevállalna egy gyereket a semmire. Érted mit akarok mondani ezzel...
Pszichológus nem segít...akkor tovább kell keresni, ölbe tett kézzel akarsz megoldást?
De tényleg én is azt értem hogy elég kamu meg abortusz ellenes burkoltan...De ne nekem legyen igazam.
Hát ha neked a pasid és a gyereked közötti választásból a pasi volt a fontosabb, akkor jól is tetted, hogy elvetetted. Nem vagy anyának való.
(Nem vagyok abortuszellenes egyébként, de az ne a pasi döntése legyen vagy ne a pasi miatt történjen.)
Itt nem az abortusz volt a legrosszabb döntésed, hanem a pasi.
Arról nem beszélve, hogy itt mindenki azzal jön, mi lesz a következő gyerekkel... már ha lesz. Tény, hogy nagyon sok "meddő" nő esett már teherbe, de azért az se igaz, hogy az orvosok csak úgy dobálóznának ezzel. Valami oka csak volt annak, hogy azt mondta, nem lehet, ha más nem is, van valami nehezítő körülmény, ami miatt nehezebben sikerül. Szóval tök jó, hogy 2-3 év múlva akartok, de nem biztos, hogy csak úgy dobálja a sors az esélyeket. Lehet, hogy ez volt az egyetlen. Te meg abba a pasiba vagy szerelmes, aki elvette tőled. Hát, te tudod. Én max. lehánynám ezek után 🤮
Nehéz olyantól “szabadulni” akit szeretünk.
Igen ez az én döntésem volt itt az a lényeg, hogy lelkem szakad meg azért , mert fél éve ezt a döntést tartottam helyesnek. Nyilván ha megtartom a babát sem lett volna másképp mint most (ugyanígy építkeznénk) de akkor valamiért így döntöttem és ez zavar.. ez tesz tönkre a bűntudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!