Szerintetek az abortusz gyilkosság?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 17:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
79%

8-ra:

Ha egy nő az abortusz mellett dönt, az esetek icipici százalékában teszi ezt a terhesség és a szülés terhei, fájdalmai miatt. Az esetek döntő többségében lakhatási problémák, a gyerek felnevelésével kapcsolatos anyagi problémák és az életmód gyökeres megváltozása miatt döntenek így. Tehát alapvetően a gyerek megszületése után nem akarna vagy nem tudna olyan életet biztosítani, amit kívánatosnak tartana a gyerek számára.

2021. jún. 13. 17:36
 12/69 anonim ***** válasza:
92%
Komolyan minek ezt a kérdést kiírni minden héten? Minden kérdés alatt pont ugyan azok a válaszok vannak, semmi új. Az kamu, hogy jajj én nem olvastam őket, mert mielőtt véglegesíted a kérdést az oldal felajánl a tiédhez hasonló kérdéseket. Valaki erre veri otthon?
2021. jún. 13. 18:40
 13/69 anonim ***** válasza:
83%

Szükséges rossz.

Inkább 1 abortusz mint egy szeretet nélküli mindenben nélkülözött gyerekkor.

2021. jún. 13. 19:53
 14/69 anonim ***** válasza:
76%
Természetesen nem az, milliószor és millióféleképpen le lett már írva, hogy miért nem, szóval én sem értem minek kell századjára is kiírni ezt a kérdést…
2021. jún. 13. 20:05
 15/69 anonim ***** válasza:
75%

De gondolom ha a férfi is azt mondja hogy gyilkosság akkor azt biztos nem szólta volna le Mrs. Korlátolt.

Nem, nem gyilkosság.

2021. jún. 13. 20:12
 16/69 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem az. De néha szükséges.
2021. jún. 13. 21:47
 17/69 anonim ***** válasza:
77%

Nem

Akkor az, ha egy önállóan életképes élőlényt ölbek meg.

Egyébként a disznóölés is az, mègis elfogadott.

Nem ugyanaz nyilván, nem is akarom pàrbaállîtani a két dolgot.

De az gyilkosság, csak nem illetjük ezzel a szóval.

Az abortuszt elítélem, ha valaki félvállról veszi a védekezést. De inkább egy ab. 16 évesen, mint egy gyerek.

Vagy van az a helyzet, amikor fontosabb a meglévő gyerekek élete..

2021. jún. 13. 22:07
 18/69 anonim ***** válasza:
26%
Igen, az! Nem a baba tehet arról, hogy 2 felelőtlen ember nem védekezik, ha nem akar gyereket.
2021. jún. 13. 22:43
 19/69 anonim ***** válasza:
95%

Én úgy gondoltam soha nem lesz abortuszom, csak egy esetben ha beteg babám születne, hát sajnos ezt is át kellett élnem, és nem egy 8 hetes magzatnál hanem 14 hetesen.

Szerintem nem gyilkosság, lehet olyan ok, ami miatt az a jobb döntés.

2021. jún. 13. 23:12
 20/69 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nem az. Az abortusz során még csak egy fejletlen, fájdalmat nem érző, nő méhén kívül teljesen életképtelen embrióról van szó, nem egy “babáról”. Megölni csak azt lehet, ami megszületett, a halál feltétele az élve születés. 100%-os védekezés továbbra sem létezik, a nők testük feletti önrendelkezési joguk pedig nem szűnik meg a szexxel, utáni is joguk van eldönteni, hogy mit óhajtanak kezdeni a méhük tartalmával.
2021. jún. 13. 23:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!