Szerintetek az abortusz gyilkosság?
8-ra:
Ha egy nő az abortusz mellett dönt, az esetek icipici százalékában teszi ezt a terhesség és a szülés terhei, fájdalmai miatt. Az esetek döntő többségében lakhatási problémák, a gyerek felnevelésével kapcsolatos anyagi problémák és az életmód gyökeres megváltozása miatt döntenek így. Tehát alapvetően a gyerek megszületése után nem akarna vagy nem tudna olyan életet biztosítani, amit kívánatosnak tartana a gyerek számára.
Szükséges rossz.
Inkább 1 abortusz mint egy szeretet nélküli mindenben nélkülözött gyerekkor.
De gondolom ha a férfi is azt mondja hogy gyilkosság akkor azt biztos nem szólta volna le Mrs. Korlátolt.
Nem, nem gyilkosság.
Nem
Akkor az, ha egy önállóan életképes élőlényt ölbek meg.
Egyébként a disznóölés is az, mègis elfogadott.
Nem ugyanaz nyilván, nem is akarom pàrbaállîtani a két dolgot.
De az gyilkosság, csak nem illetjük ezzel a szóval.
Az abortuszt elítélem, ha valaki félvállról veszi a védekezést. De inkább egy ab. 16 évesen, mint egy gyerek.
Vagy van az a helyzet, amikor fontosabb a meglévő gyerekek élete..
Én úgy gondoltam soha nem lesz abortuszom, csak egy esetben ha beteg babám születne, hát sajnos ezt is át kellett élnem, és nem egy 8 hetes magzatnál hanem 14 hetesen.
Szerintem nem gyilkosság, lehet olyan ok, ami miatt az a jobb döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!