Az abortusz gyilkosság? Sokat olvasgattam már a témában mégis meghallgatnék még 1-2 választ. Elítélitek azt, aki abortuszra megy? Miért?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 19:36
1/51 anonim válasza:
A 9 hetes ultrahangképemen egy 27 mm-es magzat van, teljesen kivehető a feje, a pocakja, a kezei, lábai, egy mini emberke. És valaki úgy dönt, hogy öljék meg, szedjék ki belőle..mi ez ha nem gyilkosság? Nem ítélek el senkit, de gyilkosság az nem kérdés..
2/51 anonim válasza:
Igyekszem úgy hozzá állni, hogy az abortuszra menő nőt ne ítéljem meg, mert ehhez nincs jogom. Az abortusz magát mint cselekedetet 100%-ig elítélem. Szerintem gyilkosság.
3/51 anonim válasza:
Erre nem fogsz egyértelmű választ kapni, van aki szerint gyilkosság, van aki szerint nem. Szerintem az és sose lennék rá képes, hacsak nem lenne a gyerekemnek olyan súlyos betegsége, ami amúgy is megpecsételné az életét.
4/51 anonim válasza:
Azon kellene sokaknak elgondolkodni hogy mégis honnantól számít egy élet életnek? A tizen x-edik héttől vagy amikor már megszületett? Akkor mi volt előtte? Szerintem egy ember a fogantatás pillanatától kezdve ember, lehet még orvosilag nem úgy hívják vagy még nem látszik annak de akkor is az. Aki embert öl előre megfontolt szándékkal azt gyilkosságnak hívják.
5/51 anonim válasza:
Ha az abortusz gyilkosság, egy rovarcsapda kitevése tömeggyilkosság.
6/51 anonim válasza:
Ezzel az erővel az is gyilkosság ha menstruálsz vagy amikor egy férfi recsizik.
7/51 anonim válasza:
jó, utolsó tőled nem is vártunk más választ, aki szerint normális ha egy 13 éves szexel meg bulizik, abból azt is kinéztem hogy a menstruációt összehasonlítja az abortusszal. Nos, elmagyarázom. A menstruációt nem választhatja az ember lánya, míg az abortusz felett dönthet, kimondhatja a saját gyereke halálos ítéletét.
8/51 anonim válasza:
6os: sem a kifolyt vérem, sem a kiürített sperma nem integet, nem dobog a szíve, nem nyugszik meg az anyukája hangjától. Legalább butaságot ne írj, ha már az értelem nem megy!
9/51 anonim válasza:
Én nem vagyok olyan bölcs, mint a második válaszoló, nekem nem megy ketté választani a tettet és az elkövetőt.
10/51 anonim válasza:
Ahogy egy pár hetes magzat sem integet meg nem old meg differenciálszámításokat ellenben azzal amit a hittérítők terjesztenek. De ha itt tartunk a spermáknak is van fejük meg cuki farkuk amivel csapdosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!