Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusz gyilkosság? Sokat...

Az abortusz gyilkosság? Sokat olvasgattam már a témában mégis meghallgatnék még 1-2 választ. Elítélitek azt, aki abortuszra megy? Miért?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 19:36
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
36%

"Mêg Czeizel szerint is gyilkosság!"

Tényleg? Szerintem meg Czeizel életmódja volt totál erkölcstelen. És?

2016. máj. 1. 12:33
 42/51 anonim ***** válasza:
39%

"Persze tényleg nem akarok beleszólni, bocsi."

Hát ha nem akarsz beleszólni, miért teszed?

Tök jó lenne, elviselni a terhességet, a szülést, aztán odaadni Katikának, mert neki nem lehet, miközben meglehet, hogy Katika totál alakalmatlan az anyaságra.

Még egy kismacskát sem adnék másnak, aki a házamban született, nemhogy egy gyereket.

2016. máj. 1. 12:41
 43/51 anonim ***** válasza:
20%
ezért inkább esélyt se adsz neki az életre?
2016. máj. 1. 12:47
 44/51 anonim ***** válasza:
77%

En jobban elitelem azt, aki megszuli de terhesseg alatt cigizik iszik... utana veri a gyereket, beadja nevelő otthonba stb... senki sem mondhatja meg mI a jobb.:(

Ez orok vita tema lesz sajnos.

2016. máj. 1. 22:49
 45/51 anonim ***** válasza:
19%
Kisbaba örökbefogadásra több ezren várnak évek óta, nem valószínű hogy egy pszichopata pedofil párhoz fog kerülni a baba.
2016. máj. 2. 10:41
 46/51 anonim ***** válasza:
73%

Nézd, 43-as, nyilván másként gondolkozunk az életről, az esélyekről, az etikáról.

Ami neked etikus, nekem nem. És vicaversa. Ezért felesleges is győzködnünk egymást. Sokan vagyunk sokfélék, aztán mégis mindegyikünk megvan valahogy. Barátok nyilván nem lennénk, de nem is kell egymás fejét leharapnunk. Már csak azért sem, mert nem sok esélyünk van a való életben is találkozni.

De ha már kérdeztél, elmondom...

Soha nem hoznék a világra egy életet úgy, hogy nem tudok szeretetet, biztonságot, meleg otthont, minőségi életet biztosítani neki.

Az én felfogásomban egy gyereknek ahhoz van joga, hogy szerető családban szülessen meg, ahol várják.

Számomra etikátlan, hogy majd más felneveli, és csak remélni tudom, hogy jó emberekhez kerül. Mert hátha mégsem.

Én magam sem szerettem volna, ha a szüleim csak azért hoztak volna a világra, hogy aztán odaadjanak valaki másnak. Sosem bocsátottam volna meg nekik.

2016. máj. 2. 13:10
 47/51 anonim ***** válasza:
67%

"Kisbaba örökbefogadásra több ezren várnak évek óta, nem valószínű hogy egy pszichopata pedofil párhoz fog kerülni a baba."

Csakhogy itt nem a valószínűség számításról van szó.

Én is ismertem örökbefogadó párt, akik sem pszichopaták, sem pedofilok nem voltak. Aztán mégis tragédiába fúlt a dolog. Habár, szerintem, nekik a saját gyerekükkel sem ment volna. Csak ez ugye nem látszott rajtuk kívülről.

2016. máj. 2. 13:20
 48/51 anonim ***** válasza:
13%
Értem, tehát sokkal etikusabb meggyilkolni a saját gyerekedet minthogy odaad valakinek aki évek óta vágyik rá. Valóban a te dolgod.
2016. máj. 2. 14:52
 49/51 anonim ***** válasza:
56%

Hiába mész vissza a kezdetekig, akkor sem érzem a saját gyerekemnek egy másfél centis embriót.

Ha te annak érzed, lelked rajta.

2016. máj. 2. 15:45
 50/51 anonim ***** válasza:
49%

Utolsóval értek egyet.Nem itélem el az abortuszt.

42N (20 év próbálkozás után egy gyerek)

2016. máj. 3. 21:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!