Az abortusz gyilkosság? Sokat olvasgattam már a témában mégis meghallgatnék még 1-2 választ. Elítélitek azt, aki abortuszra megy? Miért?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 19:36
11/51 anonim válasza:
Nem gyilkosság, nem ítélem el amíg valakinek nem ez a vèdrkezési módszer. Gyilkosságnak onnan nevezném amíkor már életkèpes lenne a méhen kívül.
12/51 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ha "összecsapnának" a kérdezők,csupán érdekelne a véleményetek.
2016. ápr. 18. 20:02
13/51 anonim válasza:
Engem ma orvos ultrahangozott meg, nem pedig egy hittérítő. Inkább neki és a látványnak hiszek, mint egy tudatlan buta embernek.
14/51 anonim válasza:
11es: te is voltál akkora ember, mint akiket megölnek. Neked miért volt jogod megszületni?
15/51 anonim válasza:
Nem tartom gyilkosságnak! A gyilkosság nem itt nem az abortusznál kezdődik...
16/51 anonim válasza:
Csak kívánom neked azt az érzést, amikor döntened kell!!!! Tudatlan p.csa vagy, bújj el. Undorító!
17/51 anonim válasza:
Amúgy ennyi erővel az is gyilkos akinek spirálja van? Hajjajj akkor k..uva sokan vagyunk...
18/51 anonim válasza:
Na de akkor kit kéne lecsukni? A felbujtót, a gyilkost vagy a porszívót? És aki elvetél az is megöli a saját magzatát? Vagy az öngyilkosság? Na majd ha ezt törvénybe foglalják el kezdem gyártani a gyufás skatulya méretű koporsókat meg kis öltönykéket. Mert ha ők emberek akkor temetés is jár nekik. Nagy biznisz lesz,
19/51 anonim válasza:
Kedves utolsó, egyedül a gumi, a spremicid és a méhszájsapka nem abortív fogamzásgátló, az összes többi igen.
20/51 anonim válasza:
én azt ítélem el, aki megtartja a gyereket. túl van népesedve a föld, és rengeteg szerencsétlen gyereknek lenne szüksége családra. nincs szükség még több dórira meg petire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!