Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szerintetek fogom még valaha...

Szerintetek fogom még valaha kívánni ezek után?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett lettem terhes, úgy tűnik, h sikerült beleesnem abba a nagyon pici százalékba. Sose gondoltam volna, h felelősségteljes védekezés mellett ez velem is megtörténhet! Én végülis örültem neki, a korban is bőven benne vagyunk, de a párom nem akarta még a babát, sok vita és sírások után úgy döntöttünk(inkább döntött helyettem is), h elvetetjük a babát. Most pénteken lesz a műtét. Eddig a kapcsolatunk szuperül működött, februárban költöztünk össze. Én meg voltam győződve arról, h életem párjára találtam. Azt mondta, h lelkileg lesz a támaszom, mindent megtesz, h nekem könnyebb legyen, szabit vesz ki, amikor szükségem van rá, ilyen szempontból nagyon odaadó és türelmes, éppenséggel, csak a szerelmünk gyümölcsére nincs szüksége. Szeretne közös gyermekeket, csak évekkel később. Abban igaza van, h jobb lenne teljesen rendeznünk a körülményeket, de szerintem így is megoldhattuk volna.

Ami a lényeg, h 3 hete nem volt szex közöttünk, képtelen vagyok rá, egyből sírnom kell, amikor közeledik hozzám. Egyelőre nem is tudom elképzelni, h úgy szeretkezzek vele, h ne lebegjen ez az esemény előttem. Azt mondja,h addig vár rám, ameddig nekem szükségem van rá, de ezt nehezen hiszem el, amikor fontos volt számára mindig is a szex. Műtét után, ugye újabb 6 szexmentes hét következik.

Sajnálnám, ha emiatt az egész miatt a kukában landolna a lassan 3 éves kapcsolatunk. Szerintetek az idő begyógyítja a sebeket? Tudok még úgy gondolni rá, mint ezek előtt?

A döntés végleges, ezzel kapcsolatos válaszokat egyáltalán nem kérek és ítélkezést sem! Elég szégyenérzet van bennem anélkül is. A kérdésem kizárólag arra irányul, h a kapcsolatunkban ezt a traumát az idő kicsit feledteti-e???

Volt-e ezzel kapcsolatban valakinek személyes tapasztalata?

Köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 25. 19:53
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/233 anonim ***** válasza:
37%

Nekem meg továbbra is az a találós kérdésem a magzat mellett lobbizókhoz, hogy a férfit ki, mikor és milyen módon tudná kárpótolni azért a veszteségért, amit a saját életében szenved el az elsietett gyerekvállalás kapcsán...

(mondjuk én pont átéltem, engem a sors kárptolt idővel, a következő párkapcsolatomban egy jóval fiatalabb partnerrel átélhettem azokat a dolgokat, ami az exem miatt rámerőszakolt kicsibaba miatt kimaradtak az életemből. Viszont, ha együtt maradtunk volna, akkor a világon senki, és semmi sem tudott volna kárpótolni, vesztesként, nyomorultul élhetném az életem. Amit a magzatvédők nyomatnak a "majd, ha a karjában tartja,... majd egy gyönyörű ksibaba szemei kárpótolnak..." semmi egyéb, mint jó nagy bullshit, mert pontosan tudják a nyomoroncok, hogy utólag már nem lehet visszacsinálni, hiába bánja meg milliószor az ember")

2021. ápr. 29. 12:15
 152/233 anonim ***** válasza:
55%
Halálosan meglepett volna, ha a megszólított magzat-fanatikusok legalább próbát tesznek értelmes választ adni a feltett kérdésre, a dühödt minusz-nyomkodásuk helyett... de hát ez a valóság, hogy nincs válasz arra a kérdésre, "hogy a férfit ki, mikor és milyen módon tudná kárpótolni azért a veszteségért, amit a saját életében szenved el az elsietett gyerekvállalás kapcsán"... magyarán a magzat mellett lobbizók simán elvárnák a férfitől, hogy önmagának tudatosan kárt okozva áldozza fel magát a terhességért. Nem tudom, hogy egyáltalán létezhet-e ennél erkölcstelenebb alapállás.
2021. ápr. 29. 16:18
 153/233 anonim ***** válasza:
62%
És a nőt ki, és milyen módon tudná kárpótolni a rákényszerített abortusz miatt? És ki tudná kárpótolni, ha ne adj isten ő lenne az x-ből az az egy, aki utána nem esik teherbe/kilyukasztják a méhét és ki kell venni stb?
2021. ápr. 29. 16:19
 154/233 anonim ***** válasza:
65%
És a férfi továbbra sem szenved olyan marha sokat, mert fogja maghát és lelép. Fizeti a gyerektartás, ami valljuk be, általában marhára nevetséges összeg. Tehát némi pénzen kívül mit is veszít?
2021. ápr. 29. 16:20
 155/233 anonim ***** válasza:
73%
A férfinek nem kell gyereket vállalnia. Lehet szakítani. Én nem terhelném senkire sem (az amúgy saját gyerekét is akiben benne vannak a génjei de midegy), de az abortuszt sem látnám megoldásnak. Egyébként szerintem kölcsönös lett a lepontozgatás... Holott iagzabol mindenki a velemenyet mondja. A pontozas meg a válasz hasznosságának értékelésére szolgál. Attól még pedig hogy nem értek egyet egy válasszal lehet hasznos. Meg az eredeti kerdeshez lassan semmi koze annak a vitának ami itt kialakult és aminek sosem lesz vége.
2021. ápr. 29. 16:25
 156/233 anonim ***** válasza:
71%

#154 "Tehát némi pénzen kívül mit is veszít?" - például a párkapcsolatát... meg azt, hogy jóval nehezebben talál új párt... meg azt, hogy ha a Kérdezővel bármi is történne, az ő nyakán köt ki a gyerek... soroljam tovább? Gondolkodni szoktál-e?

#153, mondjuk a Kérdező párja, hisz utána a teljes figyelmét a Kérdezőnek tudja szentelni... szemben ugye, ha maradna a terhesség, a Kérdező egyáltaléán nem a párja nyomorával foglalkozna, hanem a saját terhességével, majd újszülöttjével... a párja szimplán a sorsára lenne hagyva, hogy kezdjen a nyomorával, amit tud...

2021. ápr. 29. 16:26
 157/233 anonim ***** válasza:
63%

"A férfinek nem kell gyereket vállalnia. Lehet szakítani. Én nem terhelném senkire sem - tehát magyarán az embrió mindenképp lenyúlja a párkapcsolatát, sokkal undorítóbb módon, mint mondjuk egy szerető tenné... és szerintetek a férfinak ujenkor behúzott farokkal elkullognia kell, kapitulálnia egy terrorista módszerekkel operáló embrió előtt.

"(az amúgy saját gyerekét is akiben benne vannak a génjei de midegy") ez szerinted mi a kórságot számít???

2021. ápr. 29. 16:29
 158/233 anonim ***** válasza:
72%
Aham... Akkor ezekszerint az asszony dolga nyalni a párja seggét, csak vele foglalkozni, ne legyen gyereke mert akkor nem tudna a drága férfire figyelni annyit... Fuhh.. Vágjátok hogy titeket is anya szült? Vagy nem szerettek a szüleitek? Nem is érzitek hogy milyen jó valakit önzetlenül szeretni? Hogy ez egy teljesen alap ösztön? Egy férfi is ugyan ulugy szerethet egy gyereket, normalis esetben fontos az embernek a sajat vere... Felfigasbeli kulonbseg hogy van aki egy embriot mar annak tekint es igy gondol rá. Vagy hogy attól még hogy valaki szül normális esetben ugyan ugy fontos lesz a parkapcsolata, nyilvan idolegesen mas dolgok kerulnek az eloterbe? Nem hiszem hogy egy nő dolga az az életben hogy kielegitse a ferfit es azt vigyazza hogy negogy a kis erdekei csorbuljanak...
2021. ápr. 29. 16:33
 159/233 anonim ***** válasza:
36%

"Nem hiszem hogy egy nő dolga az az életben hogy kielegitse a ferfit es azt vigyazza hogy negogy a kis erdekei csorbuljanak..." - én meg nem hiszem, hogy egy nó dolga az lenne, hogy direktben a legnagyobb ellenségévé, élete tönkretevőjévé váljon annak a férfinak, akinek előtte szerelmet hazudott.

"Egy férfi is ugyan ulugy szerethet egy gyereket, normalis esetben fontos az embernek a sajat vere..." - ez a vér-baromság nem tudom honnan jön...

"Vágjátok hogy titeket is anya szült?" - ja, csak esetleg nem apánk ellenére...

2021. ápr. 29. 16:38
 160/233 anonim ***** válasza:
57%
"Vagy hogy attól még hogy valaki szül normális esetben ugyan ugy fontos lesz a parkapcsolata, nyilvan idolegesen mas dolgok kerulnek az eloterbe?" - hogyne, majd 50 évesen megyünk bulizni a 20-as, 30-asok közé, mert a párom nem tudott parancsolni az anyai ösztöneinek... így gondolod? Akkor mi a fenének a párkapcsolat egyáltalán, ha nem annak, hogy a párommal közösen szerezzünk élményeket?
2021. ápr. 29. 16:45
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!