Szerintetek fogom még valaha kívánni ezek után?
Védekezés mellett lettem terhes, úgy tűnik, h sikerült beleesnem abba a nagyon pici százalékba. Sose gondoltam volna, h felelősségteljes védekezés mellett ez velem is megtörténhet! Én végülis örültem neki, a korban is bőven benne vagyunk, de a párom nem akarta még a babát, sok vita és sírások után úgy döntöttünk(inkább döntött helyettem is), h elvetetjük a babát. Most pénteken lesz a műtét. Eddig a kapcsolatunk szuperül működött, februárban költöztünk össze. Én meg voltam győződve arról, h életem párjára találtam. Azt mondta, h lelkileg lesz a támaszom, mindent megtesz, h nekem könnyebb legyen, szabit vesz ki, amikor szükségem van rá, ilyen szempontból nagyon odaadó és türelmes, éppenséggel, csak a szerelmünk gyümölcsére nincs szüksége. Szeretne közös gyermekeket, csak évekkel később. Abban igaza van, h jobb lenne teljesen rendeznünk a körülményeket, de szerintem így is megoldhattuk volna.
Ami a lényeg, h 3 hete nem volt szex közöttünk, képtelen vagyok rá, egyből sírnom kell, amikor közeledik hozzám. Egyelőre nem is tudom elképzelni, h úgy szeretkezzek vele, h ne lebegjen ez az esemény előttem. Azt mondja,h addig vár rám, ameddig nekem szükségem van rá, de ezt nehezen hiszem el, amikor fontos volt számára mindig is a szex. Műtét után, ugye újabb 6 szexmentes hét következik.
Sajnálnám, ha emiatt az egész miatt a kukában landolna a lassan 3 éves kapcsolatunk. Szerintetek az idő begyógyítja a sebeket? Tudok még úgy gondolni rá, mint ezek előtt?
A döntés végleges, ezzel kapcsolatos válaszokat egyáltalán nem kérek és ítélkezést sem! Elég szégyenérzet van bennem anélkül is. A kérdésem kizárólag arra irányul, h a kapcsolatunkban ezt a traumát az idő kicsit feledteti-e???
Volt-e ezzel kapcsolatban valakinek személyes tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat!
Remélem nem ilyen buta vagy, hanem csak a benned lévő magzat mondja ezt a dumát, hogy ha igazán szeretne, kellettetek volna.
A nők is pont ilyenek. Mindent megtennének, hogy legyen, vagy hogy ne legyen gyerekük. A férfiak sem kivételek, neki jelenleg NEM kell a gyerek, és nem úgy gondol rá, mint te, aki már a gyerek diplomosztóját is elképzelte. Lehet, hogy egy év múlva gyerekkel együtt vagy nélkül amúgyis szét mentetek volna, mert ugye még CSAK 3 éve SE vagytok együtt. Akkor mit csinálnál egy kisbabával egyedül? Akkor bezzeg rögtön a párod lenne a hibás, ugye? Meg kellene a gyerektartás, hiába mondta a párod, hogy még korai a gyerek...Még csak nem is mondhatjuk, hogy nem védekezett a pasi, így viselje a következményeket, merthogy ez a magzat csak becsúszott.
És nehogy azt hidd, hogy te vagy az egyetlen nő csak Magyarországon, aki abortuszra megy. A saját ismerősi körömben is vannak olyan családok, ahol MÁR gyerekek vannak, de anno az elsőt ők is elvetették.
Hát már ha sikerül azonnal teherbeesni.
Tesómék 35 évesen álltak rá a témára és 38 évesen jött nekik össze.
Nem biztos hogy azonnal sikerül.
Na meg, mi van ha akkor se akarja majd? Újabb abortusz, vagy csak simán megtagadja, meggobdolta magát.
Majd jössz ide 40 évesen sírni, hogy átvertek, pedig mi megmondtuk előre.
Nem hiszem, hogy a kérdező termékenységét firtatni kellene, vagy a párjáét, hisz védekezés mellett IS megtermékenyült, akkor valamit nagyon jól csinálnak. Nem valószínű, hogy 2 év múlva meg puff nem tud teherbe esni. Úgy csináltok, mintha egy akár 35 éves nőnél már megállna az élet (és a kérdező még ettől IS messze van a 31 évével). Nem egy ismerősöm 40 évesen szült, egészséges babákat, pár hónap próbálkozás után. Nem mondom, hogy ez az általános, de azért az sem, hogy 35 évesen egy nő már nem tud teherbe esni.
Ugyanúgy, aki a veszélyeket emlegeti. Úgy csináltok, mintha az abortuszon átesett nők 80%-a nem tudna később teherbe esni. Valójában ennek a kockázata egészen elenyésző. Kb mint hogy a kérdező ebben a pillanatban szívrohamot kap és meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!