Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szerintetek fogom még valaha...

Szerintetek fogom még valaha kívánni ezek után?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett lettem terhes, úgy tűnik, h sikerült beleesnem abba a nagyon pici százalékba. Sose gondoltam volna, h felelősségteljes védekezés mellett ez velem is megtörténhet! Én végülis örültem neki, a korban is bőven benne vagyunk, de a párom nem akarta még a babát, sok vita és sírások után úgy döntöttünk(inkább döntött helyettem is), h elvetetjük a babát. Most pénteken lesz a műtét. Eddig a kapcsolatunk szuperül működött, februárban költöztünk össze. Én meg voltam győződve arról, h életem párjára találtam. Azt mondta, h lelkileg lesz a támaszom, mindent megtesz, h nekem könnyebb legyen, szabit vesz ki, amikor szükségem van rá, ilyen szempontból nagyon odaadó és türelmes, éppenséggel, csak a szerelmünk gyümölcsére nincs szüksége. Szeretne közös gyermekeket, csak évekkel később. Abban igaza van, h jobb lenne teljesen rendeznünk a körülményeket, de szerintem így is megoldhattuk volna.

Ami a lényeg, h 3 hete nem volt szex közöttünk, képtelen vagyok rá, egyből sírnom kell, amikor közeledik hozzám. Egyelőre nem is tudom elképzelni, h úgy szeretkezzek vele, h ne lebegjen ez az esemény előttem. Azt mondja,h addig vár rám, ameddig nekem szükségem van rá, de ezt nehezen hiszem el, amikor fontos volt számára mindig is a szex. Műtét után, ugye újabb 6 szexmentes hét következik.

Sajnálnám, ha emiatt az egész miatt a kukában landolna a lassan 3 éves kapcsolatunk. Szerintetek az idő begyógyítja a sebeket? Tudok még úgy gondolni rá, mint ezek előtt?

A döntés végleges, ezzel kapcsolatos válaszokat egyáltalán nem kérek és ítélkezést sem! Elég szégyenérzet van bennem anélkül is. A kérdésem kizárólag arra irányul, h a kapcsolatunkban ezt a traumát az idő kicsit feledteti-e???

Volt-e ezzel kapcsolatban valakinek személyes tapasztalata?

Köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 25. 19:53
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/233 anonim ***** válasza:
6%

Egyébként kérdező, te sem hallottál a 72 órás tablettáról, mi? Nevetséges... plusz itt ezen az oldalon MINDENKI védekezés mellett lesz terhes. Na, ez még röhejesebb.

Csődbe menne az egész fogamzásgátlási ágazat, ha ennyi "baleset" sikerülne, mint ami az itteni statisztikák szerint történik.

2021. ápr. 28. 17:02
 132/233 anonim ***** válasza:
85%
Nem kért ítélkezést! Pont elég baja van. Nem is érdemes. Minek valakibe névtelen belerugni? Majd a sajat lelkiismerete jelez. Mondjuk én a helyében megfontolnám ezt a végleges döntést mégegyszer. De előttem mar sokan sok mindent írtak, remélem valamelyik segített egy kicsit. Kitartást.
2021. ápr. 28. 17:10
 133/233 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan hol is írta a kérdező amúgy, hogy kiszakadt a gumi..? Csak mert a főkérdésben és az első pár oldalon levő kommentjében nem látom, hogy leírta volna mivel védekeztek (ha mégis, akkor bocs), márpedig az eseményutáninak a kiszakadt óvszer után van értelme, aki pl fogamzásgátló szedése vagy spirál mellett marad terhes, az minek szedegetne be eseményutánit csak úgy random?! Ő majd csak akkor tudja meg, hogy terhes, amikor nem jön meg a vérzés és pozitív lesz a teszt.

Nyilván sokan ferdítenek a védekezést illetően, de nem tudhatjuk, hogy a kérdező valóban kamuzik-e vagy ő tényleg beleesett a kis hibaszázalékba, főleg hogy nem is ez volt a kérdés és nem a mi tisztünk ezt megállapítani. A kérdező már terhes és ezen nem változtat az, hogy nekiállunk ítélkezni...!

2021. ápr. 28. 17:23
 134/233 anonim ***** válasza:
95%
#131 "Egyébként kérdező, te sem hallottál a 72 órás tablettáról, mi? Nevetséges... plusz itt ezen az oldalon MINDENKI védekezés mellett lesz terhes. Na, ez még röhejesebb." - tudod mi ami ugyan nem röhelyes, hanem vérlázító? Hogy egyeseknek még mindig a büdös gumióvszer az alapértelmezett védekezés... Mert mint már helyesen rámutatott más is, egyéb védekezéseknél fel sem merül az esemény utáni tabletta, sem fogamzásgátlónál, sem spirálnál, sem pesszáriumnál... stb.
2021. ápr. 28. 17:34
 135/233 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként a Kérdező szerintem túlparázaz a helyzetet... most nyilván minden szexuális közeledéskor eszébe jut az embrió, hisz ott van benne... van egy rakat ember - nő is, férfi is - akit ez alapban visszatart a szextől, függetlenül attól, hogy megtartanák-e vagy nem. Ráadásként a terhesség hatására is olyan hormonokat termel a szervezete, ami nem a szexuális vágynak, hanem a terhesség megmaradásának kedvez.

Majd ha nem lesz ott az embrió, és eltűnik az általa indukált hormonszint is, na utána döl el, hogy a Kérdező mennyire lesz nyitott a szexre.

2021. ápr. 28. 17:40
 136/233 anonim ***** válasza:
68%
Fog még neked fájdalmat okozni ez a pasi... Hiszen hagyod magad. Az "adok időt magunknak. Nem akarom mással ujrakezdeni." kommentedből. Nyilván ezt ő is érzi, ígyhát irányit. Ne mondd, hogy nem figyelmeztettünk. De kivánom, hogy tévedjünk és szuper legyen minden...
2021. ápr. 28. 22:00
 137/233 A kérdező kommentje:

Fel sem merült bennem, h bármelyik alkalommal is szükség lenne 72 órás tabira, hisz nem tudunk arról, h bárhol hiba csúszhatott a védekezésbe!

Még mindig türelemmel vár rám, kedvesen közeledik hozzám, de amikor intim közelségbe kerülilünk, nem tudom visszatartani a sírást továbbra sem, ami szinte kontrollálhatatlan zokogásba megy át. Ha vígasztalni próbál, nekem még rosszabb. Olyankor azt az érzetet adja, mintha szeretne, de belül meg azt érzem, h kellettünk volna neki, ha tényleg szeretne...

Nagyon bízom abban, ha vége ennek az egésznek, kicsit helyre áll köztünk a rend.

Ha többet is veszítek ezzel, mint amennyit nyertem, az biztos, h egy életre megváltoztatta a szemléletmódom! Mert innentől kezdve nem érdekelnek a piti dolgok, rájöttem, h az életemben nem is voltak igazi problémák és úgy építem tovább az életem, h saját magamnak én legyek az első mindenben és nem a közös érdeket nézem semmibe, hanem a sajátom, mert fontos, h bármelyik pillanatban is színvonalas életet tudjak önállóan is élni, bármi történjen!

2021. ápr. 28. 23:52
 138/233 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, én drukkolok nektek, és szerintem igen jó esély van arra, hogy miután túl leszel az abortuszon, és a hormonszintjeid is helyreállnak, rendeződni fog a kapcsolatotok is.
2021. ápr. 29. 00:27
 139/233 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező (#137) " de belül meg azt érzem, h kellettünk volna neki, ha tényleg szeretne..." - ez bizony zöldség a javából... most őszintén, miért várnád el egy férfitől, hogy mazochista legyen, és tönkretegye a saját életét egy nem tervezett, védekezés mellett besikerült terhesség felvállalásával??? Én inkább megfordítanám a dologot, az a nő nem szereti a párját, aki tönkretenné annak az életét egy nem tervezett, biológiai véletlenként védekezés mellett besikerült terhesség kihordásával és megszülésével.
2021. ápr. 29. 00:59
 140/233 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom felfogni, h 31 évesen elvetetjük azért, h 34 évesen meg újra teherbe ejtsen??? Amikor így is minden megoldható lett volna, csak fontosabb neki az, h kontroll alatt tartsa az életét és minden a tervek szerint alakuljon. Próbálom megérteni, de nem tudom!
2021. ápr. 29. 08:32
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!