Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szerintetek fogom még valaha...

Szerintetek fogom még valaha kívánni ezek után?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett lettem terhes, úgy tűnik, h sikerült beleesnem abba a nagyon pici százalékba. Sose gondoltam volna, h felelősségteljes védekezés mellett ez velem is megtörténhet! Én végülis örültem neki, a korban is bőven benne vagyunk, de a párom nem akarta még a babát, sok vita és sírások után úgy döntöttünk(inkább döntött helyettem is), h elvetetjük a babát. Most pénteken lesz a műtét. Eddig a kapcsolatunk szuperül működött, februárban költöztünk össze. Én meg voltam győződve arról, h életem párjára találtam. Azt mondta, h lelkileg lesz a támaszom, mindent megtesz, h nekem könnyebb legyen, szabit vesz ki, amikor szükségem van rá, ilyen szempontból nagyon odaadó és türelmes, éppenséggel, csak a szerelmünk gyümölcsére nincs szüksége. Szeretne közös gyermekeket, csak évekkel később. Abban igaza van, h jobb lenne teljesen rendeznünk a körülményeket, de szerintem így is megoldhattuk volna.

Ami a lényeg, h 3 hete nem volt szex közöttünk, képtelen vagyok rá, egyből sírnom kell, amikor közeledik hozzám. Egyelőre nem is tudom elképzelni, h úgy szeretkezzek vele, h ne lebegjen ez az esemény előttem. Azt mondja,h addig vár rám, ameddig nekem szükségem van rá, de ezt nehezen hiszem el, amikor fontos volt számára mindig is a szex. Műtét után, ugye újabb 6 szexmentes hét következik.

Sajnálnám, ha emiatt az egész miatt a kukában landolna a lassan 3 éves kapcsolatunk. Szerintetek az idő begyógyítja a sebeket? Tudok még úgy gondolni rá, mint ezek előtt?

A döntés végleges, ezzel kapcsolatos válaszokat egyáltalán nem kérek és ítélkezést sem! Elég szégyenérzet van bennem anélkül is. A kérdésem kizárólag arra irányul, h a kapcsolatunkban ezt a traumát az idő kicsit feledteti-e???

Volt-e ezzel kapcsolatban valakinek személyes tapasztalata?

Köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 25. 19:53
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/233 anonim ***** válasza:
89%

"Rengeteg gyermektelen pár vár ma magyarországon kisbabára. "

Akkor nyilván azt is tudod, hogy tömérdek gyerek van benn a rendszerben, akiket SOHA nem fogadnak örökbe, mert ez ezért nem jó, az meg azért. :) Gyerekek ezrei várnak most is szülőre/befogadóra, és csak nagyon kicsi százalékuk kapja meg a boldog gyermekkort. Megnyugtatlak, nem kell több gyerek.

Ez a probléma veletek. Vajh, mi LEHETNE abból a magzatból. Ne ezt nézzétek. Hanem hogy mi az a magzat MOST. Konkréten semmi. Ha most elmegy, akkor konkréten a "semmiben marad", ahol eddig is volt. Ha napvilágot lát, akkor meg egy bőven sanyarú sorsot láthat meg, ahol gyűlölni fog minden egyes nap felkelni. Vagy a szülei megtartják, pl a kérdezőék, majd felnőhet úgy a gyerek, hogy az apja gyűlöli.

2021. ápr. 27. 14:17
 112/233 anonim ***** válasza:
91%

108 komolyan te szültél már, most komolyan odatudnád adni a gyerekedet egy vadidegennek, te szoktál figyelni mikor beszélnek az örökbe adott gyerekek, hogy eldobták őket, értéketlenek hiába nőttek fel szerető családban.

Az a kis sejtcsomó az anyának minden aki szeretné, most komoly attól szenved hogy elvetesse azt a kis lényt, most pont megszüli és majd azt mondja tessék. Sosem értem azokat akik ezt mondják.

2021. ápr. 27. 14:17
 113/233 anonim ***** válasza:
85%
#108, várjanak... van az intézetekben elég gyerek, nem kellene válogatni... én magam is örökbe fogadottként maximálisan ellene vagyok az örökbe adásnak. Egyfelől rém erkölcstelennek tartom, hogy egy rosszabb helyzetben lévő párt kihasználni abból az aljas indokból, hogy egy amúgy is jobb helyzetben lévőknek a "családi boldogsága" is meglegyen. Szerintem amíg van abortuszra lehetőség, az abortusz a jobb döntés mindenkinek.
2021. ápr. 27. 14:21
 114/233 anonim ***** válasza:
3%
Sajnálom hogy akit örökbe adtak így élte meg. Létezik ennek az ellenkezője is amikor egy örökbe fogadó szülő uyganolyan szeretettel fel tud nevelni egy ygereket mintha ő szülte volna. És így az a ygerek élhet tovább. Mert embrióként is él. Én sem akartam volna hogy elkapartassanak. És legtobbszir azert nem kerul ki egy ygerek az intezetekbol, mert habar a szuloje nem neveli, nem tudja csak úgy lett az a gyerek nem mond le rola hanem egy evben eygszer megaltogatja. Igy tenyleg nem lehet orokbe adni es ebbol tenyleg a nyomor lesz igy. Egy ygereket megszulni, es keresni neki megfelelo irokbe figado csaladot ahol tudjak szeretettel nevelni, felelos dontes es szerintem jobb mint elvetetni. Ha az en eletemrol lett volna anno igy szo, en inkabb azt kivantam volna hogy orokbe adjanak. Es nem szultem de ha irokbe adni nem birnam (nyilvan ez lehetsegrges) elkapartatni, megölni miert menne konnyebben?
2021. ápr. 27. 14:27
 115/233 anonim ***** válasza:
2%
Egyebkent sajnos nem a fehér boru normalis anyatol szarmazo ujszulottek nem kelnek el... A valoban problemas ygerekek. Akik nagyobbak, ciganyok, stb... Egy feher boru ujszulott babara egeszseges szulotol aki nem drogfuggo stb. rengeteg meddő pár várna. Mert igy ez a ygerek 0rol indulhatna. Valahol meg az is ertheto hogy nem mas 5 eve traumatizalt es elrontott lelku beteg gyereket akarjak nevelni hanem egybolyat akinek még tenyleg teljesen megvan az eselye a normalis eletre.
2021. ápr. 27. 14:30
 116/233 anonim ***** válasza:
97%
"Egy ygereket megszulni, es keresni neki megfelelo irokbe figado csaladot ahol tudjak szeretettel nevelni, felelos dontes es szerintem jobb mint elvetetni. Ha az en eletemrol lett volna anno igy szo, en inkabb azt kivantam volna hogy orokbe adjanak. Es nem szultem de ha irokbe adni nem birnam (nyilvan ez lehetsegrges) elkapartatni, megölni miert menne konnyebben?" - mondjuk mert a terhesség + szülésnek 7* akkora halálozása, mint a 12 héten belüli AB-nak? Mondjuk, mert a 12 hét alatti terhességet simán eltitkolod, a 36 hetest meg lehetetlen? Mondjuk mert az abortusz előtt 8 hétig hordod, a szülés előtt meg 40-ig, + megszülöd... Mondjuk a kihordásra és örökbe adásra simán rámenne a kapcsolatod? (senki sem tűri el, hogy 40 hétig azon parázzon, hogy valyon tényleg örökbe adod-e...) Mondjuk mert X időre kiesnél a munkából, szemben az abortusszal... Soroljam tovább?
2021. ápr. 27. 14:40
 117/233 anonim ***** válasza:
40%
Igen igazad van, sok szempontbol konnyebb megoldas elvetetni. Én ezt nem vitatom. A helyességét vitatom. A sajat ertekrendem szerint. Es annak fenyeben hogy ha én rolem lenne szo, en inkabb halas lennék ha örokbe adnak es ezaltal legalabb eselyt kapok. Igen ez nehéz. Sokkal nehezebb mint elvetetni. Elvetetni konynebb de nem jobb. Ettol fuggetlen aki abortuszt akar megvan a lehetosege erre. Tegyen így. Mondjuk a kérdező pont nem akar csak dontottek helyette. Ha ilyenbne dontenek egy nő helyett az miert jobb mintha valaki helyett abban dontenek hogy megtartsa e? Iylenkor nincs meg az onrendelkezesi jog csak az elvetetéssel kapcsolatban? Ilyenkor nem volt jelen a masik fél? Ha 4 ev mulva mondjuk hajlanso lenne allitas szerint vallalni egy ygereket, akkor ezt most miert nem, annyival jobb lesz akkor? Jo szivvel tudna egy nő ak gyereket akar visszagondolni egyre akit elvetetett? Az nem uxganolyan volt? Mind igy kezdtunk élni... Nem kell egyeterteni velem sem, es alapvetoen nem ez volt ennek a kerdessnek a celja sem higy ezen vitatkozzunk... Ez mindenkepp egy nagyon szomoru helyzet ami fent le van irva.en ugy erzem ilyennek nem szanadna megtortenjen. Ha belegondolok hogy havi par 10 ezer forinton mzlhat egy amugy az anya altal kivant gyerek élete... Szerintem ez borzalmas. Nyilvan ha egyik szuloje sem akarja a ygereket nem fognak az abortuszon problemazni. Bar en nem tartom helyesnek de egy olyan helyzet mindenkepp mas mint a fenti... Aki orokbe adja a gyerekét legalabb megprobal eselyt adni neki. Az olyan emberek peldaul, mibt Böjte Csaba pedig sok iylen gyereket felneveltek, boldog felnőtté. Ha mar megtortent a baj igy legalabb esely van a jo kimenetelre a "baleset" szemszogebol is...
2021. ápr. 27. 15:00
 118/233 anonim ***** válasza:
80%

"ha én rolem lenne szo, en inkabb halas lennék ha örokbe adnak es ezaltal legalabb eselyt kapok."

Lol, igen, biztosan ilyen gondolatok járnak egy 10 hetes magzat agyában. Ja, hogy az még nincs is neki kifejlődve, és gondolkozni sem tud. XD

2021. ápr. 27. 15:38
 119/233 anonim ***** válasza:
75%

"Ha mar megtortent a baj igy legalabb esely van a jo kimenetelre a "baleset" szemszogebol is..." valójában CSAK és ESETLEG a magzat szempontjából vet fel esélyt, mindenki más sokkal rosszabbul jár vele... ezt soroltam végig az imént. Böjte Csabának meg a karitatív tevékenységét természetesen elismerem, de a világlátásától bubópestist kapok... Itt [link]

a "Kedves férfiak! Amikor a feleséged szül," kezdetű ópusznál vérforralóbb ostobaságot nem is tudom, mikor olvastam utoljára, azt gondolom...

Ha egy velem élő nő - tegyük fel - előadná a terhessége kapcsán hogy "adjuk örökbe", valszeg abból indulnék ki, hogy most akar kihasználni, és hülyét csinálni belőlem... és mivel utólag már nem tudnék bosszút álni érte, ha tényleg ez bizonyosodik be, kénytelen lennék preventív módon azonnal lapátra tenni, a magzatával egyetemben...

2021. ápr. 27. 15:47
 120/233 anonim ***** válasza:
2%
Lol szerintem a demens öregeket is el kellene altatni, mert az agyuk már annyira leépült hogy azt se tudják kicsodák, bepisilnek, bekakilnak, etetni kell őket, pont mint egy gyereket a nap 24 orajaban mert az agyuk már annyira fejletlen hogy semmi gondolat nem nagyon jár benne, csak foglaljak az ellatasi kapacitast a fontosabb emberektol, ha magukra hagyjuk oket egyszeruen kiszaradnak mint egy szobanoveny mert annyira leepultek higx hiaba van elottuk a viz az se jut eszukbe hogx igyanak, meg kulonben is kinek kellenek csak a baj van veluk es ugyis meghalnak, azt a penzt kolthetnenk masra is mint idosek otthonara mert nekik ugyis mindegy. Lol 😃😃
2021. ápr. 27. 15:47
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!