Szerintetek fogom még valaha kívánni ezek után?
Védekezés mellett lettem terhes, úgy tűnik, h sikerült beleesnem abba a nagyon pici százalékba. Sose gondoltam volna, h felelősségteljes védekezés mellett ez velem is megtörténhet! Én végülis örültem neki, a korban is bőven benne vagyunk, de a párom nem akarta még a babát, sok vita és sírások után úgy döntöttünk(inkább döntött helyettem is), h elvetetjük a babát. Most pénteken lesz a műtét. Eddig a kapcsolatunk szuperül működött, februárban költöztünk össze. Én meg voltam győződve arról, h életem párjára találtam. Azt mondta, h lelkileg lesz a támaszom, mindent megtesz, h nekem könnyebb legyen, szabit vesz ki, amikor szükségem van rá, ilyen szempontból nagyon odaadó és türelmes, éppenséggel, csak a szerelmünk gyümölcsére nincs szüksége. Szeretne közös gyermekeket, csak évekkel később. Abban igaza van, h jobb lenne teljesen rendeznünk a körülményeket, de szerintem így is megoldhattuk volna.
Ami a lényeg, h 3 hete nem volt szex közöttünk, képtelen vagyok rá, egyből sírnom kell, amikor közeledik hozzám. Egyelőre nem is tudom elképzelni, h úgy szeretkezzek vele, h ne lebegjen ez az esemény előttem. Azt mondja,h addig vár rám, ameddig nekem szükségem van rá, de ezt nehezen hiszem el, amikor fontos volt számára mindig is a szex. Műtét után, ugye újabb 6 szexmentes hét következik.
Sajnálnám, ha emiatt az egész miatt a kukában landolna a lassan 3 éves kapcsolatunk. Szerintetek az idő begyógyítja a sebeket? Tudok még úgy gondolni rá, mint ezek előtt?
A döntés végleges, ezzel kapcsolatos válaszokat egyáltalán nem kérek és ítélkezést sem! Elég szégyenérzet van bennem anélkül is. A kérdésem kizárólag arra irányul, h a kapcsolatunkban ezt a traumát az idő kicsit feledteti-e???
Volt-e ezzel kapcsolatban valakinek személyes tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat!
"Rengeteg gyermektelen pár vár ma magyarországon kisbabára. "
Akkor nyilván azt is tudod, hogy tömérdek gyerek van benn a rendszerben, akiket SOHA nem fogadnak örökbe, mert ez ezért nem jó, az meg azért. :) Gyerekek ezrei várnak most is szülőre/befogadóra, és csak nagyon kicsi százalékuk kapja meg a boldog gyermekkort. Megnyugtatlak, nem kell több gyerek.
Ez a probléma veletek. Vajh, mi LEHETNE abból a magzatból. Ne ezt nézzétek. Hanem hogy mi az a magzat MOST. Konkréten semmi. Ha most elmegy, akkor konkréten a "semmiben marad", ahol eddig is volt. Ha napvilágot lát, akkor meg egy bőven sanyarú sorsot láthat meg, ahol gyűlölni fog minden egyes nap felkelni. Vagy a szülei megtartják, pl a kérdezőék, majd felnőhet úgy a gyerek, hogy az apja gyűlöli.
108 komolyan te szültél már, most komolyan odatudnád adni a gyerekedet egy vadidegennek, te szoktál figyelni mikor beszélnek az örökbe adott gyerekek, hogy eldobták őket, értéketlenek hiába nőttek fel szerető családban.
Az a kis sejtcsomó az anyának minden aki szeretné, most komoly attól szenved hogy elvetesse azt a kis lényt, most pont megszüli és majd azt mondja tessék. Sosem értem azokat akik ezt mondják.
"ha én rolem lenne szo, en inkabb halas lennék ha örokbe adnak es ezaltal legalabb eselyt kapok."
Lol, igen, biztosan ilyen gondolatok járnak egy 10 hetes magzat agyában. Ja, hogy az még nincs is neki kifejlődve, és gondolkozni sem tud. XD
"Ha mar megtortent a baj igy legalabb esely van a jo kimenetelre a "baleset" szemszogebol is..." valójában CSAK és ESETLEG a magzat szempontjából vet fel esélyt, mindenki más sokkal rosszabbul jár vele... ezt soroltam végig az imént. Böjte Csabának meg a karitatív tevékenységét természetesen elismerem, de a világlátásától bubópestist kapok... Itt [link]
a "Kedves férfiak! Amikor a feleséged szül," kezdetű ópusznál vérforralóbb ostobaságot nem is tudom, mikor olvastam utoljára, azt gondolom...
Ha egy velem élő nő - tegyük fel - előadná a terhessége kapcsán hogy "adjuk örökbe", valszeg abból indulnék ki, hogy most akar kihasználni, és hülyét csinálni belőlem... és mivel utólag már nem tudnék bosszút álni érte, ha tényleg ez bizonyosodik be, kénytelen lennék preventív módon azonnal lapátra tenni, a magzatával egyetemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!