Szerintetek fogom még valaha kívánni ezek után?
Védekezés mellett lettem terhes, úgy tűnik, h sikerült beleesnem abba a nagyon pici százalékba. Sose gondoltam volna, h felelősségteljes védekezés mellett ez velem is megtörténhet! Én végülis örültem neki, a korban is bőven benne vagyunk, de a párom nem akarta még a babát, sok vita és sírások után úgy döntöttünk(inkább döntött helyettem is), h elvetetjük a babát. Most pénteken lesz a műtét. Eddig a kapcsolatunk szuperül működött, februárban költöztünk össze. Én meg voltam győződve arról, h életem párjára találtam. Azt mondta, h lelkileg lesz a támaszom, mindent megtesz, h nekem könnyebb legyen, szabit vesz ki, amikor szükségem van rá, ilyen szempontból nagyon odaadó és türelmes, éppenséggel, csak a szerelmünk gyümölcsére nincs szüksége. Szeretne közös gyermekeket, csak évekkel később. Abban igaza van, h jobb lenne teljesen rendeznünk a körülményeket, de szerintem így is megoldhattuk volna.
Ami a lényeg, h 3 hete nem volt szex közöttünk, képtelen vagyok rá, egyből sírnom kell, amikor közeledik hozzám. Egyelőre nem is tudom elképzelni, h úgy szeretkezzek vele, h ne lebegjen ez az esemény előttem. Azt mondja,h addig vár rám, ameddig nekem szükségem van rá, de ezt nehezen hiszem el, amikor fontos volt számára mindig is a szex. Műtét után, ugye újabb 6 szexmentes hét következik.
Sajnálnám, ha emiatt az egész miatt a kukában landolna a lassan 3 éves kapcsolatunk. Szerintetek az idő begyógyítja a sebeket? Tudok még úgy gondolni rá, mint ezek előtt?
A döntés végleges, ezzel kapcsolatos válaszokat egyáltalán nem kérek és ítélkezést sem! Elég szégyenérzet van bennem anélkül is. A kérdésem kizárólag arra irányul, h a kapcsolatunkban ezt a traumát az idő kicsit feledteti-e???
Volt-e ezzel kapcsolatban valakinek személyes tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat!
miért, és te el tudod képzelni, hogy milyen a nap 24 órájában elviselni egy gyereket, akit az ember már magzat kora óta a háta közepére sem kíván???
Mit panaszkodsz még annyit? Vegulis nem mindegy, ha úgyis elhagytad őket?
#81 "Volt feleséged szerencsés, az ilyen férfiaktól akik csak magukat tartják a fontosnak, jobb megszabadulni." -
1, nem voltunk házasok...
2, tudod kiktől jó megszabadulni idejekorán? Az olyan nőktől, akiknek fontosabb anyának lenni, mint társnak.
Egyet végig kellene már gondolni itt az "anyatípusúéknak". Ha a Kérdező párjának lesz igaza, a kérdező párja nagy eséllyel ott fog álni a Kérdező mellett, segíteni a veszteségében. Ha a Kérdezőnek, a párja mellett nem lesz ott senki, hogy segítse őt a veszteségében, mert a Kérdező a terhességével lesz elfoglalva...
Ez valójában a legnagyobb különbség a kétféle végkifejlet között... amíg ketten vannak, bármikor lehet tiszta lapot kezdeni, kettejükön múlik kizárólag... ha megszületne a gyerek, onnantól ez lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!