Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szerintetek fogom még valaha...

Szerintetek fogom még valaha kívánni ezek után?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett lettem terhes, úgy tűnik, h sikerült beleesnem abba a nagyon pici százalékba. Sose gondoltam volna, h felelősségteljes védekezés mellett ez velem is megtörténhet! Én végülis örültem neki, a korban is bőven benne vagyunk, de a párom nem akarta még a babát, sok vita és sírások után úgy döntöttünk(inkább döntött helyettem is), h elvetetjük a babát. Most pénteken lesz a műtét. Eddig a kapcsolatunk szuperül működött, februárban költöztünk össze. Én meg voltam győződve arról, h életem párjára találtam. Azt mondta, h lelkileg lesz a támaszom, mindent megtesz, h nekem könnyebb legyen, szabit vesz ki, amikor szükségem van rá, ilyen szempontból nagyon odaadó és türelmes, éppenséggel, csak a szerelmünk gyümölcsére nincs szüksége. Szeretne közös gyermekeket, csak évekkel később. Abban igaza van, h jobb lenne teljesen rendeznünk a körülményeket, de szerintem így is megoldhattuk volna.

Ami a lényeg, h 3 hete nem volt szex közöttünk, képtelen vagyok rá, egyből sírnom kell, amikor közeledik hozzám. Egyelőre nem is tudom elképzelni, h úgy szeretkezzek vele, h ne lebegjen ez az esemény előttem. Azt mondja,h addig vár rám, ameddig nekem szükségem van rá, de ezt nehezen hiszem el, amikor fontos volt számára mindig is a szex. Műtét után, ugye újabb 6 szexmentes hét következik.

Sajnálnám, ha emiatt az egész miatt a kukában landolna a lassan 3 éves kapcsolatunk. Szerintetek az idő begyógyítja a sebeket? Tudok még úgy gondolni rá, mint ezek előtt?

A döntés végleges, ezzel kapcsolatos válaszokat egyáltalán nem kérek és ítélkezést sem! Elég szégyenérzet van bennem anélkül is. A kérdésem kizárólag arra irányul, h a kapcsolatunkban ezt a traumát az idő kicsit feledteti-e???

Volt-e ezzel kapcsolatban valakinek személyes tapasztalata?

Köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 25. 19:53
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/233 anonim ***** válasza:
66%
77es,bagoly mondja verébnek. Ezt én is kérdezhetném, hogy nem vagy te egy csöppet önző? Miért mindig az anya kell győzzön? Nem kell, de te el sem tudod képzelni, mit jelent elvenni egy nőtől, anyától egy "embriót" akire mindig is vagyott. Máskülönben meg ez nem garancia, hogy ha elvetetjük a babát, nem gondolja úgy a férfi hogy, na én azért megis csak le lépek. Undorító ez a beképzeltség ami a szavaiból árad,hogy márpedig te érted a nő tegyen meg mindent, mert te előbbre való vagy, mint bármi más. Volt feleséged szerencsés, az ilyen férfiaktól akik csak magukat tartják a fontosnak, jobb megszabadulni. Nem vagytok ti Atya Úr Istenek 😒😒
2021. ápr. 26. 22:36
 82/233 anonim ***** válasza:
52%
"Nem kell, de te el sem tudod képzelni, mit jelent elvenni egy nőtől, anyától egy "embriót" akire mindig is vagyott." - miért, és te el tudod képzelni, hogy milyen a nap 24 órájában elviselniu egy gyereket, akit az ember már magzat kora óta a háta közepére sem kíván??? Sőt, nem elég, hogy elviselni, de még áldozatokat is hozni érte??? Miközben folyamatosan emlékeztet a megaláztatásodra... Gőzöd sincs... És nem, én vagyok a szerencsés, hogy rátaláltam a jelenlegi páromra, és így részem lehetett az élet általam fontosnak tartott dolgaiban is. Az Atya Úr Isten meg a döglött csótányt se érdekli...
2021. ápr. 26. 22:54
 83/233 anonim ***** válasza:
45%

miért, és te el tudod képzelni, hogy milyen a nap 24 órájában elviselni egy gyereket, akit az ember már magzat kora óta a háta közepére sem kíván???

Mit panaszkodsz még annyit? Vegulis nem mindegy, ha úgyis elhagytad őket?

2021. ápr. 26. 23:08
 84/233 anonim ***** válasza:
43%
#83, nem, baromira nem mindegy... attól még a megaláztatás megaláztatás marad, és az életem emiatt átszenvedett időszakát sem tudja visszaadni senki, sőt jóvátételt sem tud adni senki érte.
2021. ápr. 26. 23:12
 85/233 anonim ***** válasza:
52%

#81 "Volt feleséged szerencsés, az ilyen férfiaktól akik csak magukat tartják a fontosnak, jobb megszabadulni." -

1, nem voltunk házasok...

2, tudod kiktől jó megszabadulni idejekorán? Az olyan nőktől, akiknek fontosabb anyának lenni, mint társnak.

2021. ápr. 26. 23:29
 86/233 anonim ***** válasza:
56%
Ha mindenki így gondolkodna kihalna az emberiség... Jesszus... Az olyna nőktől meg kell szabadulni akiknke fontosabb anyának lenni mimt társnak? Te baromira önző ember vagy, nyilvan senki sem fog erről meggyőzni, nem is kell, ha neked így jobb lett az életed örúlok, de le lehet szállni az olyna nők érzéseiről is akiknek igenis fontos az anyaság meg a gyerekük... És ezt k*vara nem ez alatt a poszt alatt kellene.
2021. ápr. 26. 23:57
 87/233 anonim ***** válasza:
52%
#86 "de le lehet szállni az olyna nők érzéseiről is akiknek igenis fontos az anyaság meg a gyerekük..." - senki sem mondja, hogy ne legyen fontos... csak épp ne a párkapcsolatuknál fontosabb... az asszimetrikus kapcsolatokat ugyanis általában utálják az emberek... És nem, egyáltalán nem vagyok önző, csak épp meg tudok különböztetni egy embriót egy megszületett embertől... és ezt elvárom a környezetemtől is.
2021. ápr. 27. 00:02
 88/233 anonim ***** válasza:
69%

Egyet végig kellene már gondolni itt az "anyatípusúéknak". Ha a Kérdező párjának lesz igaza, a kérdező párja nagy eséllyel ott fog álni a Kérdező mellett, segíteni a veszteségében. Ha a Kérdezőnek, a párja mellett nem lesz ott senki, hogy segítse őt a veszteségében, mert a Kérdező a terhességével lesz elfoglalva...

Ez valójában a legnagyobb különbség a kétféle végkifejlet között... amíg ketten vannak, bármikor lehet tiszta lapot kezdeni, kettejükön múlik kizárólag... ha megszületne a gyerek, onnantól ez lehetetlen...

2021. ápr. 27. 00:11
 89/233 anonim ***** válasza:
2%
A kérdező vesztesége a kérdező miatt van... Nem lenne most összetörve ha nem kellene miatta az "embriót" akit egy ilyen lökött anyatipusu valaki igenis a gyerekének érez kikapartatni a testéből... Nekem ez nem férne vele hogy valaki ilyen sebet ejtsen rajtam.
2021. ápr. 27. 00:15
 90/233 anonim ***** válasza:
2%
*kérdező párja miatt van
2021. ápr. 27. 00:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!