Feldolgozható valaha?
Figyelt kérdés
1,5 éve történt, hoztam egy rossz döntést.
Azóta időről-időre gyötör, nem tudok túllépni, nem fogom soha megbocsátani magamnak.
Nem tudom, mit tehetnék. :(
2015. ápr. 12. 20:34
1/8 anonim válasza:
Megkerdezheten, hogy miért hoztad ezt a döntést?
2/8 anonim válasza:
KEress meg egy pszichológust, ö segít
3/8 anonim válasza:
Ha majd szülsz egy babát, ő enyhíti a fájdalmat.
4/8 anonim válasza:
Nem hinném, akkor majd mégjobban mardossa a lelkiismeret,mert megtudja,hogy mit dobott el magától. Keress fel egy szakembert,Ő majd tud segíteni.
5/8 anonim válasza:
Nem tudsz mást tenni, mint bocsánatot kérni tőle, elmondani őszintén neki(ha kell hangosan is), hogy nagyon megbántad. Én hiszek a lélekben, hiszem, hogy hall téged ő is és hiszem, hogy az őszinte bocsánatkéréssel megbocsátásra is találsz. Katolikus vagyok, de nem hiszek a gonosz, büntető Istenben. A megbocsátóban hiszek, a szerető Istenben, aki mindig felemel, ha elesünk és segítségért könyörgünk Neki. A meg nem született gyermeked is megbocsátott már neked, nem akarja, hogy szenvedj, hidd el. Ő eredendően jó még és nem ismer olyat, hogy rosszakarat, vagy bűnhődés. Engedd el őt és bocsáss meg magadnak is!Keress olyanokat is,akik hasonló cipőben járnak, beszélgess velük, támogassátok egymást.
6/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de magadnak csináltad.
7/8 anonim válasza:
Szakemberhez menni villámgyorsan. Ha másfél év alatt nem tudtad ezt egyedül helyretenni magadban, akkor nincs mese segítséget kell kérni. Ez neked is fontos, illetve a leendő gyerekeidnek is. Nekik egy kiegyensúlyozott anyára lesz szükségük, nem egy depressziós gyötrődőre.
8/8 anonim válasza:
Nem valószínű.Mindig emlékezni fogsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!