Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szerintetek fogom még valaha...

Szerintetek fogom még valaha kívánni ezek után?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett lettem terhes, úgy tűnik, h sikerült beleesnem abba a nagyon pici százalékba. Sose gondoltam volna, h felelősségteljes védekezés mellett ez velem is megtörténhet! Én végülis örültem neki, a korban is bőven benne vagyunk, de a párom nem akarta még a babát, sok vita és sírások után úgy döntöttünk(inkább döntött helyettem is), h elvetetjük a babát. Most pénteken lesz a műtét. Eddig a kapcsolatunk szuperül működött, februárban költöztünk össze. Én meg voltam győződve arról, h életem párjára találtam. Azt mondta, h lelkileg lesz a támaszom, mindent megtesz, h nekem könnyebb legyen, szabit vesz ki, amikor szükségem van rá, ilyen szempontból nagyon odaadó és türelmes, éppenséggel, csak a szerelmünk gyümölcsére nincs szüksége. Szeretne közös gyermekeket, csak évekkel később. Abban igaza van, h jobb lenne teljesen rendeznünk a körülményeket, de szerintem így is megoldhattuk volna.

Ami a lényeg, h 3 hete nem volt szex közöttünk, képtelen vagyok rá, egyből sírnom kell, amikor közeledik hozzám. Egyelőre nem is tudom elképzelni, h úgy szeretkezzek vele, h ne lebegjen ez az esemény előttem. Azt mondja,h addig vár rám, ameddig nekem szükségem van rá, de ezt nehezen hiszem el, amikor fontos volt számára mindig is a szex. Műtét után, ugye újabb 6 szexmentes hét következik.

Sajnálnám, ha emiatt az egész miatt a kukában landolna a lassan 3 éves kapcsolatunk. Szerintetek az idő begyógyítja a sebeket? Tudok még úgy gondolni rá, mint ezek előtt?

A döntés végleges, ezzel kapcsolatos válaszokat egyáltalán nem kérek és ítélkezést sem! Elég szégyenérzet van bennem anélkül is. A kérdésem kizárólag arra irányul, h a kapcsolatunkban ezt a traumát az idő kicsit feledteti-e???

Volt-e ezzel kapcsolatban valakinek személyes tapasztalata?

Köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 25. 19:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/233 anonim ***** válasza:
45%

Inkább a gyereket választanám egy lelketlen takony helyett, aki nem ért meg és mehet ahova akar, a gyerek körül egyáltalán ne legyen ott nekem.

Sose akarok gyereket személyszerint, de én egy ilyen önző f@szt bármikor kivágnék az életemből. Sajnos a kérdezőnél így mutatta ki a foga fehérjét a pasi. Ilyenkor tuti jobb már külön, mint együtt. Senkinek nem kell olyan pasi, aki az akaratát rá akarja erőltetni a "szerelmére" miközben látja, hogy az szenved. Békén is lehetne hagyni az anyát, ha megtartja a gyereket, nem kell ott a levegőt rontani.

2021. ápr. 27. 00:18
 92/233 anonim ***** válasza:
73%

#89"Nekem ez nem férne vele hogy valaki ilyen sebet ejtsen rajtam." - de te nyugodtan ejtenél máson egy ilyenebbet... logikus...

"A kérdező vesztesége a kérdező párja miatt van" - miért is?????

2021. ápr. 27. 00:18
 93/233 anonim ***** válasza:
60%

#91 " Békén is lehetne hagyni az anyát, ha megtartja a gyereket, nem kell ott a levegőt rontani." - tényleg? És mi garantálná egy olyan nőnél, akinél az anyai ösztön felülír mindent, hogy nem fog apasági perre rohanni, gyerektartást követelni???

Mennyivel rosszabb szerinted a saját érdekeit védő férfi, mint a saját érdekeit védő nő???

2021. ápr. 27. 00:21
 94/233 anonim ***** válasza:
44%
Valahol a természet törvényeiből fakad hogy az emvernek az utóda fontosabb, vagyis másként lesz fontos mint a párja. Ezt szetintem egy olyan férfi akinek fontos a ygereke pontosan érti és érzi. Nem kellene magyarázni mert ez ösztönös. Igenis van akinek az az embrió a testében uygan olyan élet és védelmezi meg szereti mert csak rá számíthat. Ellenben a férfi nem, őt már megszülte egy anya. Minket sem kapartattak ki azert tudunk itt írkálni. Ha valakinek besikerul a ygerek ezert elhagyja a párját mert gyerekkel nem cska rá figyelne és más is fontos lenne, esetleg le kellene dolgokrol mondani tegye, de ezert senkit sem lehet abortuszra kenyszeriteni. A szexnel is mindketten ott voltak.
2021. ápr. 27. 00:21
 95/233 anonim ***** válasza:
27%

A férfinek odáig terjednek az érdekei, hogy védekezik és nem kényszerít abortuszra egy nőt.

Ha nem létezne abortusz, akkor mégis mi lenne szerinted? Ez a nők kiváltsága, mert ők képesek szülni, pont. Ha egy férfi nem akar gyereket, akkor a védekezésnél figyel oda, ez van.

Máshogy dugtál volna, ha itt abortusztilalom lenne?

2021. ápr. 27. 00:24
 96/233 anonim ***** válasza:
66%
#94 "A szexnel is mindketten ott voltak." - és? Pont a védekezés ellenére bekövetkező terhességek esetére szolgál az abortusz - normáliséknál... fel sem foghatom, hogy egy védekezés mellett bekövetkező terhességre hogy merülhet fel a megtartás... az emberpár azért védekezik, mert akkor és ott nem akarnak gyereket
2021. ápr. 27. 00:28
 97/233 anonim ***** válasza:
35%

"A férfinek odáig terjednek az érdekei, hogy védekezik és nem kényszerít abortuszra egy nőt." - a rabok f...t. Az ÉRDEKEI odáig terjednek, hogy általa nem kívánt gyerek ne szülessen meg.

"Máshogy dugtál volna, ha itt abortusztilalom lenne?" - nem, akkor politikusokat hoznék közeli kontaktusba lámpavasakkal...

2021. ápr. 27. 00:30
 98/233 anonim ***** válasza:
58%

Pedig neked abban a tudatban kéne dugnod, hogy nem tiéd a végső döntés.

Nem a te szórakozásodra és "érdekeidre" van az abortusz. Krvára nincsen igazad, hiába ugatsz és vergődsz.

2021. ápr. 27. 00:34
 99/233 anonim ***** válasza:
37%
#98, ennél a kérdésnél az emberiség zacca magzatvédők ugatnak meg vergődnek, hogy megváltoztattassák a Kérdezővel a döntését... társadalmi szintem meg ugyanez a zacc vergődik abortusztilalomért meg magzati szívhanghallgatásért, meg egyéb fasisztoid agyament ökörségekért... És de, ha tőlem terhes egy nő, akkor az abortusz az én érdekemet is szolgálhatja, ha tetszik, ha nem.
2021. ápr. 27. 00:38
 100/233 anonim ***** válasza:
56%

Miért nem kötteted el magad? Mindenkinek jobb lenne, itt vannak a te jogos érdekeid, a saját testedbe beavatkozhatsz, ha nem akarsz gyereket.

2021. ápr. 27. 00:41
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!