X88 kérdése:

Megtartsam? Ne tartsam?

Figyelt kérdés

NE HARAGUDJATOK HOSSZU LESZ..🥺

Sziasztok. Tuti lesz aki savaznk fog... Most leptem be a 20as eveimbe,es meg tudtam babat varok,nem sokara 8 hetes terhes vagyok. Viszont en jelenleg nem dolgozom es jovohonapig nem is dolgozhatok egy komoly mutet miatt,parom dolgozik de persze nem keres milliokat. Elso baba,mindenkinek az volt az elso gondolat,hogy abortusz... (sajnalom,hogy ezt le kellett irnom,hisz tudom vannak olyan emberek a csoportba akiknek sajnos nem jott meg ossze,ti kerlek ne haragudjatok ram.🥺) Mielott jonnek,a minek szexeltek ha nem tudtok vedekezni kommentek,vedekeztunk. En meg a csaladommal elek,es a parom is. Anyukamnak az utobbi idobe hatalmas szuksege volt ram,nekem pedig ra. Parom anyukaja ellenezte a babat viszont mar el jatszott a gondolattal,hogy milyen lenne babazni. Kertem anyukam,hogy jojjon el velem nogyogyaszhoz,nemet mondott... Amikor haza ertem az elso UH-s kepet sem volt hajlando megnezni ,,tudod mi a velemenyem,, mondtattal zarta a dolgot. Ma mondta nyilvan nem tenne ki ha megtartanam. Viszont fogalmam sincs mit kellene tennem,nyilvan nem azt kerem ti dontsetek helyettem,csak esetleg tanacs,vagy valaki jart-e ilyen cipobe. A parom is az elejen az abortuszt mondta,majd atgondolta ezt a dolgot,es mondta szeretne megtartani. Azota nem tudom mivan benne,mert nem beszelunk rola... Anyukam azt mondta ez nem a megfelelo ido.

Szivem szerint megtartanam,hisz engem valasztott anyukajanak. Es miert bantanek,egy artatlan kis manot.. Nagyon szepen koszonom. A negativ hozzaszolast kerlek mellozd,igy is eleg rosszul erzem magam...❤️

2021. jan. 3. 00:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/144 anonim ***** válasza:
71%

"DE itt nem fontolgatja az anya, itt a baba már úton van."

Amit egy rutin műtéttel meg is lehet szakítani. :)

"Az anya és a baba már egy test"

A babának annyi köze van az anyához, hogy belőle táplálkozik, nélküle életképtelen, de az anya életképes a magzata nélkül is. Ezt inkább parazitának nevezik.

2021. jan. 3. 16:53
 42/144 anonim ***** válasza:
15%

Te is parazita voltál minimum 8-10 éves korodig amikor ha kitaszítanak a szüleid elpusztulsz.

Ebből a szempontból nincs különbség a 7 éves gyerek és a magzat között. Egy 7 éves gyerek életét is rutin műtéttel meg lehet szakítani -smile-

2021. jan. 3. 17:05
 43/144 anonim ***** válasza:
6%
Kiegészítés:Szüleid vagy társadalom
2021. jan. 3. 17:06
 44/144 anonim ***** válasza:
8%

32 es, miért eppenhogy elég lenne?

Van 159 ft/db áron pelenka, és van 50ft/db áron is.....

2021. jan. 3. 17:45
 45/144 anonim ***** válasza:
72%

44.

Ne állj meg itt, minek pelenka, majd figyeli mikor kell a gyereknek.

2021. jan. 3. 17:52
 46/144 anonim ***** válasza:
39%
Amugy meg olyan gusztustalan ez az "anyad nyakara szulsz" hozzaallas, egy jo anya tamogatja segiti a gyereket.. ne is harragudjatok..
2021. jan. 3. 18:46
 47/144 anonim ***** válasza:
15%

Egy felnőtt ember 30 évesen ugyanúgy ember ha a végtagjai nem fejlettek ki rendellenesség miatt :) azt az embert miért nem abortáljuk ha nincsenek végtagjai :)

Egy megszületett csecsemő ami még az anyja azaz gazdaszerve emlőjéből veszi el az életbenmáradása egyetlen eszközét parazita aszerint amit leírtál :) szóval a te csecsemődet nyugodtan abortálhatom az elméleted szerint ;)

2021. jan. 3. 19:31
 48/144 anonim ***** válasza:
72%

50.-nek igaza van.

Egy 7 éves gyerek életben marad az anyja nélkül más segítségével. Egy 12 hetes magzat, ha.megszületik, meghal, nem lehet életben tartani.

2021. jan. 3. 19:57
 49/144 anonim ***** válasza:
20%

De hát pont erről beszélek, el lehet tartani mind a csecsemőt mind a koraszülöttet aki amúgy meghalna... Nem parazita ahogy írtátok, nem a végtagjai miatt ember.

Az, hogy valaki a semmibe vállalja be a gyereket egy hülye egyetértek. De itt még mindig nem erről van szó. Egy gyerek boldogan élhet kis szobákban is apa nélkül akár. Nekem se volt. De még anya nélkül is hisz mi életben fogjuk tartani. Kivéve ha ahz anyja nem adja meg neki az esélyt.

2021. jan. 3. 20:11
 50/144 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, olyan emberrek akivel még nem éltél kettesben egy hetet se, gyereket??? Szó se lehetne róla, nem vagyok saját magam ellensége.
2021. jan. 3. 20:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!