X88 kérdése:

Megtartsam? Ne tartsam?

Figyelt kérdés

NE HARAGUDJATOK HOSSZU LESZ..🥺

Sziasztok. Tuti lesz aki savaznk fog... Most leptem be a 20as eveimbe,es meg tudtam babat varok,nem sokara 8 hetes terhes vagyok. Viszont en jelenleg nem dolgozom es jovohonapig nem is dolgozhatok egy komoly mutet miatt,parom dolgozik de persze nem keres milliokat. Elso baba,mindenkinek az volt az elso gondolat,hogy abortusz... (sajnalom,hogy ezt le kellett irnom,hisz tudom vannak olyan emberek a csoportba akiknek sajnos nem jott meg ossze,ti kerlek ne haragudjatok ram.🥺) Mielott jonnek,a minek szexeltek ha nem tudtok vedekezni kommentek,vedekeztunk. En meg a csaladommal elek,es a parom is. Anyukamnak az utobbi idobe hatalmas szuksege volt ram,nekem pedig ra. Parom anyukaja ellenezte a babat viszont mar el jatszott a gondolattal,hogy milyen lenne babazni. Kertem anyukam,hogy jojjon el velem nogyogyaszhoz,nemet mondott... Amikor haza ertem az elso UH-s kepet sem volt hajlando megnezni ,,tudod mi a velemenyem,, mondtattal zarta a dolgot. Ma mondta nyilvan nem tenne ki ha megtartanam. Viszont fogalmam sincs mit kellene tennem,nyilvan nem azt kerem ti dontsetek helyettem,csak esetleg tanacs,vagy valaki jart-e ilyen cipobe. A parom is az elejen az abortuszt mondta,majd atgondolta ezt a dolgot,es mondta szeretne megtartani. Azota nem tudom mivan benne,mert nem beszelunk rola... Anyukam azt mondta ez nem a megfelelo ido.

Szivem szerint megtartanam,hisz engem valasztott anyukajanak. Es miert bantanek,egy artatlan kis manot.. Nagyon szepen koszonom. A negativ hozzaszolast kerlek mellozd,igy is eleg rosszul erzem magam...❤️

2021. jan. 3. 00:49
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/144 anonim ***** válasza:
14%

Meg azért az merően más lenne, ha már az elején a kérdező édesanyja teljesen pozitívan állt volna a helyzethez. ( Persze nem hibáztatom, hogy nem így tett.) De mondhatta volna azt is, hogy ne aggódjon a lány, meg fogják oldani akárhogy is dönt. Az én szüleim így reagáltak volna..de azok ők.

Innentől kezdve kedves kérdező az életed alá lesz rendelve egy másik ember életének. Fiatal vagy, ez látszik az írásodon. És nem a korod miatt írom ezt, így aki fiatal korában szült az most ne kovezzen meg. De fingod sincs az életről kb. Anyukád mondja meg, hogy beszélj e a pasiddal a leendő gyereketekről? Meg hogy nem jó az idő?? Mi van?! Ő is baromi fiatal lehet, ha nála is anyuka dirigál. Az is egyszer babázna, egyszer meg kér, hogy vetesd el.. Az a baba nem olyan lesz ám, hogy ha megunod, hogy sír akkor visszaadod valakinek. Persze, nagyon cukik tudnak lenni, de ez nem 0-24ben van ám így.

Egyébként elgondolkozhatnál az örökbeadáson is. Akkor a babának meglehetne az az élete, amit megérdemel, egy család, ahova igazán várják. Hisz te is írtad őket a kérdésedben.

2021. jan. 5. 09:01
 82/144 anonim ***** válasza:
72%
"Ezek a legjobb “tanácsok”, biztos szeretni fogod, biztos támogatnak majd a szüleid, biztos így, biztos úgy. Aztán ha mégsem így lesz?! Talán majd te fogsz felelősséget vállalni azért a gyerekért, ha mégsem lesz olyan biztos, amit itt most büszkén állítasz?" - na ja, a magzatvédők nagy látnokok bírnak lenni... én a "legjobban" a "majd, ha a karjában tartja, majd megenyhül" dumát bírom...
2021. jan. 5. 09:25
 83/144 anonim ***** válasza:
68%
#86, kapar a rossebb... tudod, nem mindenkinek az anyaság és a picibaba a világ epicentruma. És bizony ha valaki nem a gyereknevelésre költ az élete folyamán, annak nyugdíjas korában lesz pénze finanszírozni a saját ellátását, szemben a "három gyereket neveltem, és egyik se hajlandó rám nyitni az ajtót... hálátlan dögök" megkeseredett vénasszonyokkal. Pláne manapság, amikor a "kitaníttatott" gyerekek zöme a világ túlfelén éldegél, és eszébe sincs a karrierjét beáldozni (b)anyucikájáért... max küld neki 200 USD-t havonta, azt jól van...
2021. jan. 5. 09:47
 84/144 anonim ***** válasza:
80%

86.

2 gyerekes anyaként írom, hogy az egész gondolkodásod gáz. A kérdező, pont a válaszadó adójából kívánja pelenkázni a gyerekét. A válaszadó, ha nem is szül gyereket, akkor is fizetett már elég adót a te anyukád pelenkázására és valószínűleg megtakarítása is lesz rá, veled ellentétben, aki a saját gyerekétől várná el, hogy pelenkázza. Inkább az a normális gondolkodás, hogy biztosra szülöm és támogatom 30 évesen, mint 20 évesen a nagy semmire, majd lesz valahogy, de bezzeg ő gondoakodjon rólam, ha öreg leszek, meg milyen jól fog jönni. Hát nem, ezek a gyerekek pont, hogy menekülnek a magad fajta anyáktól.

2021. jan. 5. 10:12
 85/144 anonim ***** válasza:
77%

Már miért kaparna bárki is 40 évesen gyerekért, ha egyszer egyetlen porcikája sem vágyik rá?Láthatóan fel nem foghatod ép ésszel, hogy vannak akiknek tökéletesen megfelel az életük gyerek nélkül és véletlen sem “kaparnak” utána.

Jelzem, az emberek dolgoznak és keményen adóznak, bőven befizetett már mindenki annyi adót élete során, hogy időskorában legyen őt amiből pelenkázni (már ha szükséges egyáltalán!!), akkor is ha nem szült! Sőt jobbat mondok, aki nem szült, annak pénze is jóval több marad megtakarításra, hogy majd abból éljen nyugdíjas korában, szemben azzal, aki ott áll 70-80x évesen, semmi félretett pénzzel, a kedves gyermekei meg a világ túl felén élnek vígan és jó ha évi egyszer a kedves mama és papa felé szagulnak....

2021. jan. 5. 10:51
 86/144 anonim ***** válasza:
12%
Hiába van pénzetek, nem lesz aki ápoljon. Mert neked sincs gyereked, meg a szomszédodnak sincs, meg a barátnőidnek sincs. Teljesen elöregedő társadalom vagyunk, kezdünk lenni, és a helyzet csak rosszabbodni fog. Az a néhány gyerek is aki vállal, ők is egykék maradnak. Könnyű most dumálni, de ha 70 évesek lesztek, aztán bevisz a mentő combnyaktöréssel, mit mondasz ha kérdezik hogy ki a hozzátartozód? Senki, mert gyerek nincs, így unoka sem, de lehet hogy tesódnak se lett gyereke mert ugye az a divat hogy minek az, csak nyűg. Na akkor nem lesz senki sem veletek. És rohadtul nem fog senkit sem meghatni hogy mi lesz veletek.
2021. jan. 5. 11:09
 87/144 anonim ***** válasza:
78%
" Könnyű most dumálni, de ha 70 évesek lesztek, aztán bevisz a mentő combnyaktöréssel, mit mondasz ha kérdezik hogy ki a hozzátartozód?" - mondjuk a páromat? Törvény szerint is Ő a legközelebbi hozzátartozóm:)
2021. jan. 5. 11:21
 88/144 anonim ***** válasza:
7%
90. Az is rottyant lesz, ha egyáltalán lesz. Szerinted hány mamika van egy társasházban egyedül? Rég kihalt az uruk mellőlük. De azért sok sikert és hatalmas karriert gyerek nélkül.
2021. jan. 5. 11:44
 89/144 anonim ***** válasza:
78%
#90, köszi a "jóindulatot", VAN. Amikor én 70 leszek, akkor Ő 54, tehát nem valószínű, hogy ne tudna annyit segíteni, amennyit kell. Az egyedül lévő társasházi mamikák zöme meg szült gyereket, csak épp a gyereke nem kíváncsi rá, amit többnyire meg is tudok érteni... ahogy én sem voltam az anyámra... tudod, az embernek a PÁRJA az, akit maga választ, a szülőjét meg a gyerekét a vaksors dobja...
2021. jan. 5. 11:49
 90/144 anonim ***** válasza:
21%
92. Most van párod, de majd nem lesz. Így szokott lenni. Ha beteg leszel nem a párodra számíthatsz hanem a gyerekedre, unokákra. Ha egyik nem, a másik ott lesz. Ja nem lesz neked akkorra már rég senkid sem. Jó szórakozást kívánok hozzá.😆
2021. jan. 5. 11:57
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!