X88 kérdése:

Megtartsam? Ne tartsam?

Figyelt kérdés

NE HARAGUDJATOK HOSSZU LESZ..🥺

Sziasztok. Tuti lesz aki savaznk fog... Most leptem be a 20as eveimbe,es meg tudtam babat varok,nem sokara 8 hetes terhes vagyok. Viszont en jelenleg nem dolgozom es jovohonapig nem is dolgozhatok egy komoly mutet miatt,parom dolgozik de persze nem keres milliokat. Elso baba,mindenkinek az volt az elso gondolat,hogy abortusz... (sajnalom,hogy ezt le kellett irnom,hisz tudom vannak olyan emberek a csoportba akiknek sajnos nem jott meg ossze,ti kerlek ne haragudjatok ram.🥺) Mielott jonnek,a minek szexeltek ha nem tudtok vedekezni kommentek,vedekeztunk. En meg a csaladommal elek,es a parom is. Anyukamnak az utobbi idobe hatalmas szuksege volt ram,nekem pedig ra. Parom anyukaja ellenezte a babat viszont mar el jatszott a gondolattal,hogy milyen lenne babazni. Kertem anyukam,hogy jojjon el velem nogyogyaszhoz,nemet mondott... Amikor haza ertem az elso UH-s kepet sem volt hajlando megnezni ,,tudod mi a velemenyem,, mondtattal zarta a dolgot. Ma mondta nyilvan nem tenne ki ha megtartanam. Viszont fogalmam sincs mit kellene tennem,nyilvan nem azt kerem ti dontsetek helyettem,csak esetleg tanacs,vagy valaki jart-e ilyen cipobe. A parom is az elejen az abortuszt mondta,majd atgondolta ezt a dolgot,es mondta szeretne megtartani. Azota nem tudom mivan benne,mert nem beszelunk rola... Anyukam azt mondta ez nem a megfelelo ido.

Szivem szerint megtartanam,hisz engem valasztott anyukajanak. Es miert bantanek,egy artatlan kis manot.. Nagyon szepen koszonom. A negativ hozzaszolast kerlek mellozd,igy is eleg rosszul erzem magam...❤️

2021. jan. 3. 00:49
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/144 Nazaret ***** válasza:
0%
Csak azt nem értem,hogy a válasz a kérdésre ??
2021. jan. 4. 14:15
 72/144 anonim ***** válasza:
68%
"Hagyd békén a kérdezőt, majd ő eldönti hogy megtartja e, de úgyis meg fogja tartani" - ja, jól megszívatva ezzel a párját, az anyját, saját magát, meg a majdani gyereket is.
2021. jan. 4. 14:29
 73/144 anonim ***** válasza:
74%

75 A világon semmi köze a kérdésnek ahhoz, hogy van-e gyerekem, attól még láthatom teljesen racionálisan az abortuszt és nem képzelek bele többet, mint ami. Az, hogy te láthatóan sötét vagy, mint az éjszaka és tanulatlan, az a te problémád, nem az enyém és nem is másé. Tudd, amikor a hülye próbál okoskodni az nem olyan vicces, mint mikor az okos próbál hülyéskedni. :)

Itt te vagy a "selejtes" meg az "ostoba" is, te, aki egy életképtelen, fejletlen embriót egy lapon emlegetsz megszületett, érző emberekkel és te, aki nyilvánvalóan az életben nem volt még biosz órán, mert akkor legalább tudná, hogy amit összehord baromság és mindenféle valóságot és tényt mellőz. De folytasd csak tovább, mindig bebizonyítod, hogy van még ennél is lejjebb.

Az én lelkemen semmi nem fog száradni, védekezem megfelelően, ha mégis becsúszik egy NEM KÍVÁNT terhesség gondolkodás nélkül el fogom vetetni és nem fogok életem hátralevő részében depressziósan szégyenkezni, mert rendelkezni mertem a testem felett. Én legalább tudok egy embrió és egy megszületett gyerek (!!) között különbséget tenni.

Attól még, hogy az embernek van már gyereke, nem jelenti azt, hogy gondolkodás nélkül még bármennyit vállalna még. Tudom, neked ez is újdonság. És attól, hogy a meglévő gyereke mellé nem szül újabbat, ha egyszer ő maga nem akarja, még nem jelenti, hogy teherként tekint a gyerekére, de efféle logikátlan és értelmetlen párhuzamot is csak te tudsz vonni a két dolog között....:D

Amúgy te nyugodtan sorold be magad tenyészkancának, akinek kötelessége minden megfogant terhességet vállalnia, egyéni szoc.problémád. A hozzád hasonló egyedek úgyis csak erre jók, másra nem igazán.

Abban te meg csak ne legyél olyan biztos, hogy a kérdező meg fogja tartani, ha minimális felelősségtudata van, akkor nem vállal a semmire gyereket, ha mégis megtartja, nos az sem igazol semmit, csak azt, hogy olyan egyszerű, mint a faék meg mint te.

Egyébként Ő kérdezte, hogy ki mit tenne, mi leírtuk, úgyhogy legyél oly kedves és tartsd tiszteletben más véleményét és ne te akard megszabni, hogy kit mit írjon vagy mit ne. Köszi!

2021. jan. 4. 15:00
 74/144 anonim ***** válasza:
62%

#77, hogyne, mindenki nyilván idióta aki nem a magzatvédők erkölcstelen ostobaságait szajkózza.

Én egyet biztosan tudok, ha most a lányom beállítana azzal, hogy ide akar szülni egy gyereket, igen ideges lennék, hogy miért akarja az éltemet tönkretenni azzal, hogy egy csecsemőhöz kelljen alkalmazkodnom, és igen sanszos hogy megvédeném a saját magánélethez való jogomat a "kis életkétől".. ahogy ez a Kérdező anyjától is várható... egy percig nem tűrném el, hogy a sajá házamban alkalmazkodnom kelljen egy ilyen "kis életkéhez", ugyanis nekem is jogom van a saját életemhez. Igen, a becsusszanó kicsike babucikáktól is. Senki sem várhatja el egy percig se, hogy egy ilyenhez bármiben is alkalmazkodjak. Ennyike.

2021. jan. 4. 15:34
 75/144 anonim ***** válasza:
83%

37es...

Csak, hogy megcáfoljalak. 28 éves vagyok, 10 éves stabil kapcsolattal (2 éves házassággal), saját házzal és egyéb anyagi javakkal. A babánk első alkalommal összejött. Akkor miről is beszélsz? Igazán elkeseredett lehetsz. Az én ismerőseim körében pedig csak pozitív példák vannak, nem úgy, mint nálad. No de sebaj.

Kedves kérdező! Szerintem te ezt már eldöntötted, a babát vállalod. Nem tudom mi fog veled a jövőben történni, de kemény éveknek nézel elébe. Nem Anyukád, nem a pasid, nem az anyósod, hanem TE. Ha megszülöd a babát, TE tartozol érte felelősséggel. Neki ugyanis te leszel mindene. Tudod azért néha embertpróbáló a gyereknevelés egy jó kapcsolatban és családi segítséggel is. Sajnálom, hogy neked egyik sem adatott meg.

Ha már 8 hetes terhes vagy, akkor nyilván már egy hónapja tudod. Beszélj mindenkivel otthon, ne gyakori kérdésekre írogass. Mert itt bárki írhat bármit, úgysem hallgatsz senkire sem.

2021. jan. 4. 16:40
 76/144 anonim válasza:
24%
Figyi. En nem akarok gyereket. De én a helyedben megtartanám. ♥️Hiszen biztos vagyok benne hogy jó anyuka lennél. :)
2021. jan. 5. 03:17
 77/144 anonim ***** válasza:
66%
"Hiszen biztos vagyok benne hogy jó anyuka lennél. :)" - ja, ez biztosan jelentős vígasz a párjának, az anyjának, és mindazoknak, akiknek tönkreteszi az életét a szüléssel. Persze tudom, hogy vannak sajnos szép számmal nők, akiket jobban érdekel, hogy jó anyuka legyen, mint, hogy jó társ. Az ilynek szoktak rövid úton magukra maradni a gyerekükkel, általában totál értetlenül, mert fel sem képesek fogni, hogy a környezetük miért nem méltányolja a "jó anya" voltukat.
2021. jan. 5. 03:26
 78/144 anonim ***** válasza:
85%
"Ma mondta nyilvan nem tenne ki ha megtartanam. " - ezzel egyetértek, hasonló helyzetben én sem tenném ki a lányomat... csak nem kezdenék a "baba érdekeinek" becsicskulni a saját lakásomban, hanem élném a saját megszokott életemet...
2021. jan. 5. 03:32
 79/144 anonim ***** válasza:
32%

Saját tapasztalat alapján,tartsd meg.

Már dobog a kis szive,ne az érdekeljen ki mit mond,halgass a szívedre.

Lehet,hogy kilátástalannak látod a helyzetet de ki fog alakulni idővel és szerintem ha meglesz a pici a szüleid is támogatni fognak ha jó kapcsolatban vagytok.

Nem tudom te milyen vagy,nem ismerlek de abban biztos vagyok,hogy szeretni fogod.Egy anya szereti a gyermekét.Az enyém 21hetesen rúgdos a pocakomban és elmondhatom,hogy a világon a legjobb érzés,bár mi már házasok vagyunk 3 éve,de ha nem lennénk sem döntenék másképp.Ha a párod is benne van,hogy megtartsátok és szeretitek egymást ti lesztek a legboldogabbak,esetleg valamelyk szülőnél el lakhattok,míg alakul valahogy.

Ez persze a te/ti döntésetek,de mérlegeld azt,hogy tudnál e úgy élni,hogy nem tartottad meg.

2021. jan. 5. 05:44
 80/144 anonim ***** válasza:
73%

Ezek a legjobb “tanácsok”, biztos szeretni fogod, biztos támogatnak majd a szüleid, biztos így, biztos úgy. Aztán ha mégsem így lesz?! Talán majd te fogsz felelősséget vállalni azért a gyerekért, ha mégsem lesz olyan biztos, amit itt most büszkén állítasz?

“valamelyk szülőnél el lakhattok,míg alakul valahogy”

Azaz, hát persze, bíztassuk csak arra a kérdezőt, hogy tök rendben van anyuciék nyakára szülni, végülis itt kezdődik a felelősségteljes gyerekvállalás.... talán te is így vállalsz gyereket, hogy ezt ennyire reklámozod?? Pénz, munka és saját otthon nélkül? Mert akkor gratulálok.

Anyuciékat azért talán illik megkérdezni, hogy megengedik-e, hogy az Ő lakásukba és gyanúsan az ő pénzükre odaszülj egy gyereket, nem gondolod?? Ugyanis senkitől nem várható el, hogy feladja a nyugalmát és a megszokott életét a lánya felelőtlen, agyatlan döntései miatt. Ha vállalni akarja ezt a gyereket a semmire, akkor hajrá, szíve-joga, de tegye ezt önállóan a kedves párjával és ne vonja bele a családot, mert ezt nem az ő dolguk megoldani!

2021. jan. 5. 08:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!