Megtartsam, vagy ne?
7 hónapja vagyunk együtt a barátommal, terhes lettem és az első reakciónk nem igazán egyezett. Ő örült neki, én nem. Bárhogy döntök, nem vagyok biztos benne hogy jó döntést hozok. A lényeg, hogy túl korainak érzem ezt,a kapcsolatunk miatt is, anyagilag is megterhelő lenne, a családom nem láthatná mert külföldön kellene maradnunk, ha elszeretnénk tartani és nem is érzem hogy készen állok erre..
Ti mit tennétek? Tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék kérni.
Ezt te tudod, hogy mit bír el a kapcsolatotok. Sok sztori van, akik elvetették, azok általában szétmentek.
Én négy hónapos kapcsolatban lettem terhes, mi megtartottuk, már hat éve vagyunk együtt.
Szavazás egy terhességről? Klassz!!! Én a nemre szavazok. Hány szavazat kell a döntéshez?
Anyám borogass....
"Sok sztori van, akik elvetették, azok általában szétmentek."
Olyan meg mégtöbb, ahol megtartották és a pasi lelepett, sokszor még a terhesség alatt
Kalkuláld bele, hogy ha esetleg egyedül maradnál akkor mi lenne?
Tudod egy pasi fogja magát, bármikor lelép, a te döntésed viszont egy életre szól, akármit is teszel.
Jaaaj, azért ne csak a férfiakat emlegessük, van elég bajuk a koronavírussal 😆 Nálunk anyám lépett le, a nagyszülőkre maradtunk.
Én nagyon élet párti vagyok, szerintem az is jobb, ha kihordod, és ott hagyod a kórházban. Így esélye van az életre!!!
Mi is kb 7 hónapja voltunk együtt, amikor terhes lettem. Úgy éreztük mind a ketten, hogy nem állunk készen sem lelkileg nem voltunk felkészülve sem anyagilag. Akkor még a kapcsolatunkat sem éreztem elég stabilnak egy babához. Szóval nem tartottuk meg.
Azután eltelt egy év és már mind a ketten vágytunk egy babára. Hála Istennek hamar összejött és már két éves nagy lány.
Azt nem irtad mennyi idős vagy?!
De ide így kiírni egy ilyen kérdést, hogy " megtartsam vagy ne" , kvázi szavazásra bocsajtod a gyereketek életét?! ( akkor is ha mégcsak egy kis embrio)
Ha 50 en fogjàk azt írni, hogy tartsd meg akkor megtartod ?
És ha 65 en azt hogy ne akkor elveteted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!