Megtartsam? Ne tartsam?
NE HARAGUDJATOK HOSSZU LESZ..🥺
Sziasztok. Tuti lesz aki savaznk fog... Most leptem be a 20as eveimbe,es meg tudtam babat varok,nem sokara 8 hetes terhes vagyok. Viszont en jelenleg nem dolgozom es jovohonapig nem is dolgozhatok egy komoly mutet miatt,parom dolgozik de persze nem keres milliokat. Elso baba,mindenkinek az volt az elso gondolat,hogy abortusz... (sajnalom,hogy ezt le kellett irnom,hisz tudom vannak olyan emberek a csoportba akiknek sajnos nem jott meg ossze,ti kerlek ne haragudjatok ram.🥺) Mielott jonnek,a minek szexeltek ha nem tudtok vedekezni kommentek,vedekeztunk. En meg a csaladommal elek,es a parom is. Anyukamnak az utobbi idobe hatalmas szuksege volt ram,nekem pedig ra. Parom anyukaja ellenezte a babat viszont mar el jatszott a gondolattal,hogy milyen lenne babazni. Kertem anyukam,hogy jojjon el velem nogyogyaszhoz,nemet mondott... Amikor haza ertem az elso UH-s kepet sem volt hajlando megnezni ,,tudod mi a velemenyem,, mondtattal zarta a dolgot. Ma mondta nyilvan nem tenne ki ha megtartanam. Viszont fogalmam sincs mit kellene tennem,nyilvan nem azt kerem ti dontsetek helyettem,csak esetleg tanacs,vagy valaki jart-e ilyen cipobe. A parom is az elejen az abortuszt mondta,majd atgondolta ezt a dolgot,es mondta szeretne megtartani. Azota nem tudom mivan benne,mert nem beszelunk rola... Anyukam azt mondta ez nem a megfelelo ido.
Szivem szerint megtartanam,hisz engem valasztott anyukajanak. Es miert bantanek,egy artatlan kis manot.. Nagyon szepen koszonom. A negativ hozzaszolast kerlek mellozd,igy is eleg rosszul erzem magam...❤️
Akkor roncsolják a nők a szervezetüket, irtsák a libidójukat a szarokkal, tegyék szét kedvetlenül, vágy nélkük a lábukat, lényeg, hogy a kisfa$zú, önértékelési problémákkal küszködő szerencsétleneknek jusson p¡na mindenféle áldozat nélkül...
(Szerencsére nem sűrűn volt dolgom ilyenekkel, de elárulom, gumi nélkül is ugyanúgy kínlódás volt az egész...)
Attól mert anyáddal laksz, attól még nem neki kellene ezt 100% eldönteni. Mi az, hogy nem a legalkalmasabb idő?
Nyilván nem ez ideális helyzet, de ez elsősorban a te és a párod döntése kell hogy legyen.
Össze kell ülni, meg kell beszélni akarjátok e ezt a gyereket, le kell írni, mennyi bevételre tudtok számolni, esetleg albérlet megoldható lenne-e. Ha nem, beszélni kell a szülőkkel, hogy a döntés végleges, szeretnétek megtartani, meg kell beszélni lakhattok e valameddig ott, hajlandóak e segíteni ilyen téren.
A párod ha dolgozik rendesen egy éve folyamatosan, akkor a baba fél éves kora után kaphat gyedet helyetted, ekkor a fizetésén felül megkapja a gyedet is. Ha így lesz, neked fizetni kell magad után a Tb-t, de még így is jobban járhattok, ha kaphat gyedet a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!