Megtartsam? Ne tartsam?
NE HARAGUDJATOK HOSSZU LESZ..🥺
Sziasztok. Tuti lesz aki savaznk fog... Most leptem be a 20as eveimbe,es meg tudtam babat varok,nem sokara 8 hetes terhes vagyok. Viszont en jelenleg nem dolgozom es jovohonapig nem is dolgozhatok egy komoly mutet miatt,parom dolgozik de persze nem keres milliokat. Elso baba,mindenkinek az volt az elso gondolat,hogy abortusz... (sajnalom,hogy ezt le kellett irnom,hisz tudom vannak olyan emberek a csoportba akiknek sajnos nem jott meg ossze,ti kerlek ne haragudjatok ram.🥺) Mielott jonnek,a minek szexeltek ha nem tudtok vedekezni kommentek,vedekeztunk. En meg a csaladommal elek,es a parom is. Anyukamnak az utobbi idobe hatalmas szuksege volt ram,nekem pedig ra. Parom anyukaja ellenezte a babat viszont mar el jatszott a gondolattal,hogy milyen lenne babazni. Kertem anyukam,hogy jojjon el velem nogyogyaszhoz,nemet mondott... Amikor haza ertem az elso UH-s kepet sem volt hajlando megnezni ,,tudod mi a velemenyem,, mondtattal zarta a dolgot. Ma mondta nyilvan nem tenne ki ha megtartanam. Viszont fogalmam sincs mit kellene tennem,nyilvan nem azt kerem ti dontsetek helyettem,csak esetleg tanacs,vagy valaki jart-e ilyen cipobe. A parom is az elejen az abortuszt mondta,majd atgondolta ezt a dolgot,es mondta szeretne megtartani. Azota nem tudom mivan benne,mert nem beszelunk rola... Anyukam azt mondta ez nem a megfelelo ido.
Szivem szerint megtartanam,hisz engem valasztott anyukajanak. Es miert bantanek,egy artatlan kis manot.. Nagyon szepen koszonom. A negativ hozzaszolast kerlek mellozd,igy is eleg rosszul erzem magam...❤️
10es.
Az egzisztenciába tartozik az is hogy tudok enni adni a gyereknek ÉN MINT SZÜLŐ és nem anyám, illetve az is hogy a keresetemből biztisítok neki ruhát, tetőt a feje fölè, télen fűtéssel.
És ezek a legalapvetőbb dolgok!
Ha többen gondolkoznának így és nem ugy ahogy te, akkor kevesebb nyomorult sorsú, éhező, vacogó gyerek lenne.
Az abortusz valóban nem fogamzásgátlás, ellenben becsúszott balesetekkor igen hasznos
Őszintén, ha nagyobb lenne megtartanám(10-12 hetes), de nyolc hetesen azt a borsót, vagyis inkább kisebb bab méretű embriót nem.
Ha lehet tablettát szereznék külföldről, hátha nem kell kikaparni..
Van támogató háttered, anyukád, pàrod van babaváró, csok illetve később könnyebb lesz munkát vállalnod, ha csak egy babàt terveztek, inkább felveszik azt, akinek ovis gyereke, férje és nagyijai vannak, mint azt, aki bàrmikor elmehet szülni.
Én nagyon gyorsan elkezdenék nyíltan beszélni a párommal, hogy lehet e rá számítani gyerekezésben, felvennénk e babavárót, velem tervezi e a jövőjét vagy csak a gyerek férne bele, mit gondol az anyja róla, illetve a te anyukád mit gondol támogatás alatt.
Szia en 21 eves vagyok es 20 hetes terhes. Majusra varom a fiamat.
Igaz nekem megvolt az 1 eves munkaviszonyom viszont parom nincs, anyukammal elek egy 2szobas lakasban.
Nekem eszembe se jutott elvetetni de en mar evek ota szeretnek kisbabat:)
Gondolom le leszek pontozva, de ez is egy velemeny ugyanugy mint a tobbi.
Ha beszelgetni van kedved nyugodtan irj..:)
Megtartanám HA a párom is akarná és meg is tartottam, itt szuszog mellettem :)
Nekem a férjem nem engedte volna, hogy el vetessem... találtunk megoldást, mert mindig van megoldás. Megbánni nem hiszem hogy meg lehet egy gyermeket mert életet adni csodálatos dolog. Legjobb érzés a világon.
Viszont azt hozzá teszem , ha a párom más hogy állt volna hozzá, hogy mondjuk ő nem akarja és édesanyámnál élnék elgondolkoznék azért a másik lehetőségen is fájó szívvel. De mindenképp beszéld meg a pároddal, hogy gondolja ő készen áll e rá. Meg tudtok e mindent adni a babának.. nagy felelősség de ha készen álltok rá és mondjuk még az elején a szülők támogatnak egy kicsit... bármit meg lehet oldani. Nyugalom akár hogy is döntesz az adott helyzetben a legjobb döntés lesz. Viszont sógoromék biztos megbánták, hogy elvetették meg is romlott e miatt a kapcsolatuk a barátnője nem tudta fel dolgozni.. szeretett volna másik babát gondolom a fájdalma enyhítésére de akkor már késő volt elhidegültek a sok vita miatt, külön is mentek...
Sajnálom, de igaza van azoknak, akik nem rózsaszínben látják ezt. Kezdjük azzal, hogy a palid 99%, hogy le fog lépni, amint körvonalazódik benne, hogy mire vállalkozott. Mert most még fogalma sincs. Valszeg kidolgozhatja a belét mostantól, hogy eltartson titeket, utána hazamegy, és várja egy ordító gyerek... Ha te 20 éves vagy, akkor gondolom ő is akörül lehet, és ilyen korú férfiakból (inkább fiúkból) jó, ha 1000-ből 1 akad, aki készen áll az apaságra, meg mindenre, ami vele jár. Baromi sokba kerül ám egy gyerek, és van különbség aközött, hogy kb. van hol laknotok és nem haltok éhen, meg aközött, hogy a gyereknek megvan MINDENE. Pláne, ha egyedül kell nevelned, amire mint írtam, minden esélyed megvan. A csávód leléphet ebből a szituból, te viszont nem.
Ha ezeket mind átgondoltad és vállalod, akkor tartsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!